15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tunnelmallinen sisustus modernilla kosketuksella – huoneisto Kapkaupungissa

Tunnelmalliset kalusteet, moderni sisustus

Jokainen haluaa tuntea olonsa mukavaksi omassa kodissaan, johon sisustus vaikuttaa merkittävästi. Siksi sinun tulee käyttää sisätiloissa materiaaleja ja huonekaluja, jotka luovat mukavan ja kutsuvan elinympäristön. Arkkitehtuuristudio Greg Wright Architects otti täsmälleen tämän käsitteen huomioon suunnitellessaan tätä kaunista unelmakotia. Huoneisto sijaitsee Kapkaupungissa, Etelä -Afrikan pääkaupungissa, ja tekee vaikutuksen tunnelmallisella sisustuksella. Käytetyt materiaalit puhuvat modernista elämäntyylistä, jota täydentävät iloiset aksentit. Tämä luo ilmapiirin, joka kutsuu sinut viipymään.

Tunnelmallinen sisustus-sisäänkäynti-kahden hengen huone-korkeus-ikkuna

Sisään astuessaan taloon tulee leveä, valoisa käytävä, jossa on kaksinkertainen huoneen korkeus ja ikkunat katossa, jotka luovat dramaattisen vaikutelman. Aivan sisäänkäynnin vieressä sijaitseva huoneisto toivottaa sinut tunnelmalliseksi seinäkoristeeksi seinämaalauksen muodossa. Samankaltaisia ​​seinämaalauksia koristavat seinät monilla muilla talon alueilla ja ne toimivat värikkäinä aksentteina sisätiloissa. Tällä tavalla tunnelma on rento ja luodaan ystävällinen sisustus.

Tunnelmallinen sisustus värikäs-olohuone-seinämaalaus-takka

Käytävä johtaa saumattomasti olohuoneeseen, jossa tunnelmalliset kalusteet tervehtivät kävijää. Värikäs, suurikokoinen seinämaalaus koristaa kaksipuolisen takan yläpuolella olevan alueen ja on sopusoinnussa huoneen muiden värien kanssa, kuten jakkarat, nojatuolit ja tyynynpäälliset. Värikkäät kalusteet ja kodin tarvikkeet ovat ristiriidassa modernin harmaan sohvan kanssa ja toimivat visuaalisesti kohokohtina olohuoneessa.

tunnelmakalusteet-moderni-olohuone-seinämaalaukset-terassi

Olohuone avautuu katetulle terassille, jossa on baari, oleskelutila ja uima -allas. Tällä tavalla sisä- ja ulkopuoliset rajat voidaan poistaa kokonaan, kun sää on hyvä. Voit päästää höyryn terassille, rentoutua uima -altaassa tai nauttia kauniista merinäköalasta. Unelmien talo sijaitsee myös vuoren juurella ja tarjoaa siksi upeat näkymät molempiin suuntiin.

sisustus-moderni-wouch-ruokailutila-musta-puu

Olohuoneen takan toisella puolella on ruokailutila ja keittiö. Tässä painopiste on puussa yhdistettynä mustaan. Viisi tyylikästä kuparista valmistettua riippuvalaisinta koristavat pöydän yläpuolella olevaa tilaa ja sopivat täydellisesti yhteen muiden kalusteiden kanssa. Ruokapöydän takana on tiski, jossa on baarituolit.

tunnelmallinen kalustus-keittiö-ruokailutila-musta-puu-seinämaalaus

Ruokailutilan vieressä on keittiö, joka on sisustettu saman värimaailman mukaisesti. Mustat työtasot, musta keittiösaari ja keittiön rintamateriaalit mattamustaa ja puuta antavat koko huoneelle modernin ilmeen. Myös tällä alueella luodaan tunnelmallinen sisustus seinien värikkäiden kuvien avulla.

moderni-piha-kasvit-vesi-ominaisuus-lasiseinät-metalli-aita

Keittiötä vastapäätä on pieni sisäpiha, joka on ylellisesti istutettu ja moderni. Tässä pienessä puutarhassa on vesistö ja mielenkiintoisia puutarhaveistoksia. Korkea, istutettu seinä toimii eräänlaisena yksityisyysnäytönä ja varmistaa ulkoalueen yksityisyyden.

sisustus-moderni-kosketus-portaikko-puu-musta-lasikaide

Kaksinkertainen lasiseinä erottaa sisäpihan talosta ja mahdollistaa selkeän näkymän siihen. Seinän vieressä on portaikko, joka johtaa yläkertaan. Se on valmistettu puusta ja mustasta metallista ja suunniteltu lasikaiteilla, jotta se ei estä pienen puutarhan näkymää.

tunnelmalliset kalusteet-lasiseinät-näkymä-sisäpiha-portaikko

Portaiden yläosassa on lasku, josta on näkymät asuinalueelle ja alla olevaan sisäpihalle. Tunnelmallisilla kalusteilla ja seinämaalauksilla on myös tärkeä rooli tällä alueella.

tunnelmallinen sisustus-makuuhuone-väri-aksentti-seinämaalaus

Makuuhuone on jaettu visuaalisesti kahteen erilliseen alueeseen, ja sänky on pienellä puisella korokkeella. Toisessa huoneessa on tunnelmallinen sisustus, jossa on moderni kosketus, ja suunnittelijat käyttävät pääasiassa harmaata ja violettia. Viihtyisä kulmasohva tarjoaa toisen paikan rentoutumiseen ja sen yläpuolella oleva suuri seinämaalaus korostaa mukavasti.

tunnelmallisesti kalustettu-makuuhuone-oma-parveke-näkymä

Suurimman makuuhuoneen lisäksi siellä on myös kotitoimisto kahdelle henkilölle, joka puolestaan ​​on moderni. Sekä kotitoimistossa että makuuhuoneessa on leveät liukulasioviovet, jotka johtavat kauniiseen kattopuutarhaan. Siellä asukkaat voivat rentoutua ulkona ja nauttia kauniista näkymistä.

tunnelmallinen-kalustus-moderni-kylpyhuone-puinen-turhamaisuus

Kylpyhuone on yhtä tilava ja tarjoaa runsaasti säilytystilaa pitkässä puisessa turhamaisuudessa. Suuri ikkuna avaa näkymän merelle ja päästää päivänvalon huoneeseen.

tunnelmallisesti kalustettu-moderni-huoneisto-makuuhuone-puutarha

Toinen makuuhuone on pohjakerroksessa, ja siihen kuuluu pieni puutarha. Kun liukulasiovet työnnetään sivuun, makuuhuoneen ja puutarhan välillä on saumaton siirtyminen.

yksityinen-viinikellari-puinen-viinitelineet-spot-valaistus

Talossa on myös oma viinikellari, joka on erityisesti suunniteltu asukkaiden suurelle viinimallistolle.

talo-rinteellä-moderni-valkoinen-metalli-lasi-puu

Suunnitellut Arkkitehdit Greg Wright

Previous Post
Luo paratiisi pieneen puutarhaan
Next Post
Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele, jossa on lyijykynät ja värikynät – 3 käsityöohjeet