15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ennen ja jälkeen asunnon kunnostamisen ja modernisoinnin Kanadassa

Ennen ja jälkeen kunnostuksen moderni-kirkas-valkoinen

Tietyn ajan kuluttua jokaisen asunnon kalusteet vanhenevat ja sinun on harkittava remonttia. Kalusteiden vaihtamisen lisäksi sisustus voidaan myös koristella kokonaan. Tässä artikkelissa esittelemme loistavan esimerkin asunnon kunnostamisesta ennen ja jälkeen Montrealissa, Kanadassa.

Se on pariskunnan talo, jonka lapset ovat kasvaneet ja muuttaneet pois. Pienempään asuntoon muuttamisen sijaan asukkaat ovat päättäneet uudistaa omaa kotiaan. Koska talossa järjestetään usein erilaisia ​​tapahtumia ja perhejuhlia, asunnonomistajat halusivat kunnostaa olohuoneen keittiöllä. Lisäksi he päättivät modernisoida makuuhuoneen ja siihen liittyvän kylpyhuoneen. Sisustussuunnittelija Catlin Stothers suunnitteli sisustusprojektin. Voit tarkastella tarkemmin ennen ja jälkeen remontin alla olevissa kuvissa.

ennen remonttia-asunto-sali-vanhat huonekalut

Asuntoon tullessaan saapuu eteiseen, joka toivottaa sinut sisään sisäänrakennetulla vaatekaapilla, jossa on lasiovet. Ennen remonttia tämä alue oli todella pimeä, vanhanaikaisilla huonekaluilla ja vanhentuneella ilmeellä. Remontin jälkeen tilanne näyttää kuitenkin aivan toiselta.

remontin jälkeen-asunto-valkoinen-sisustus

Vanhanaikainen sisäänrakennettu vaatekaappi on korvattu seinäyksiköllä, jossa on valkoiseksi lakatut etuosat, joissa on yksinkertainen ja moderni muotoilu. Keskiosa, joka on maalattu mustaksi ja suunniteltu sisäänrakennetulla valaistuksella, muodostaa kontrastin. Siellä voidaan esitellä ja esitellä kauniisti erilaisia ​​taideteoksia. Lisäksi käytävän seinät on maalattu kirkkaan valkoiseksi, joten huone ei enää näytä tummalta, vaan varsin kirkkaalta.

ennen remonttia-pimeä-sisustus-keittiö

Kuten sisäänkäynnin alueella, keittiön ja ruokailutilan sisustus oli hyvin tumma ja vanhanaikainen. Kun keittiö muutettiin autotalliin 1980 -luvun lopulla, huoneessa oli vain pieni ikkuna. Siksi valaistus joissakin sisäänrakennetuissa kohdissa oli täysin riittämätön tumman puisen keittiön etuosien alueelle.

kunnostuksen jälkeen-moderni-keittiö-valkoinen-puu

Uusi, remontoitu keittiö, jossa on ruokailutila, näyttää täysin erilaiselta. Huone on valoisa ja kutsuva ja visuaalisesti näyttää suuremmalta. Tämä johtuu ruokailutilan uudesta ikkunasta, joka päästää huoneeseen luonnonvaloa. Se on suunniteltu kuin mukava ikkunalauta, joka tarjoaa lisäistuimia pöydälle. Seinien, katon ja kaapin etuosien valkoinen väri, joka heijastaa valoa ja takaa valon tulvan sisustuksen, edistää myös kevyempää sisustusta. Nämä sopivat yhteen lattiapäällysteen kanssa, joka on päällystetty suurilla, lämmitetyillä lattialaatoilla. Ainoa asia, joka on jäljellä alkuperäisestä keittiön suunnittelusta, on teak -ruokapöytä ja tuolit. Ne inspiroivat myös keittiön uutta muotoilua.

remontin jälkeen-modernisointi-keittiö-valkoinen

Valkoisia keittiökaappeja täydentävät vaaleasta puusta valmistetut elementit, jotka ovat kontrastia valkoisen lakan kanssa ja antavat keittiölle luonnollisen ilmeen. Valaistuksen osalta suunnittelija on täydentänyt upotettuja kohtia katolla olevilla yksittäisillä valkoisilla pisteillä. Joten keittiön riittämättömän valon ongelma ei ole enää olemassa.

remontin jälkeen-modernisointi-makuuhuone-valkoinen

Makuuhuone, jonka asukkaat halusivat remontoida, on toisessa kerroksessa. Huone laajeni suunnittelemalla koko pohjapiirros uudelleen. Makuuhuone on nyt tilavampi ja kirkkaampi, ja siinä on kirjasto ja uusi, täysin modernisoitu kylpyhuone. Sisustukseen käytetään valkoista ja vaaleaa puuta, jotka luovat kodikkaan ja tyylikkään sisustuksen.

ennen remonttia-esimerkki-kylpyhuone

Aivan kuten muut huoneiston huoneet, kylpyhuone oli pimeä ennen remonttia ja näytti huomaamattomalta. Remontin aikana kylpyhuoneeseen on tehty suuri muutos ja se näyttää jo modernilta, valoisalta ja ylelliseltä.

jälkikuva-kunnostus-bas-marmori-puu

Täysin uusitussa kylpyhuoneessa ei ole enää kylpyammetta, mutta siinä on suihkukaappi, erillinen wc ja runsaasti tilaa. Oranssit laatat on korvattu jaloilla marmorilaatoilla, jotka näyttävät erityisen laadukkailta kylpyhuoneessa. Peilin vasemmalla ja oikealla olevat ikkunat täyttävät huoneen päivänvalolla ja valkoiset tammilaatikot sopivat yhteen samasta materiaalista valmistettujen liukuovien kanssa.

remontin jälkeen-moderni-kylpyhuone-liukuovi

Ennen ja jälkeen remontin ja modernisoinnin hanke on peräisin Catlin Stothersin suunnittelu suunniteltu.

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus