15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Epätavalliset huonekalut – Deger Cengizin pleksilasi -kaktustuoli

Epätavallinen huonekalusuunnittelijatuoli, joka on valmistettu lasista moderneista paneeleista

Tykkäätkö epätavalliset huonekalut? Nämä antavat asunnoillemme juuri sen tarvitsemansa hemmottelun, muuttuvat nopeasti katseenvangitsijaksi ja ovat istuintoimintonsa lisäksi myös mielenkiintoinen sisustus.

Esittelemme sinulle erityisen mielenkiintoisen suunnittelun. Se on kaktustuoli – se on todella tehokas Deger Cengizin tuolisuunnittelu ja täydellinen valinta kaktuksien ja epätavallisten huonekalujen ystäville. Sen läpinäkyvyys saa melkein huonekalun katoamaan, kun katsot sitä sivulta. Tyylikkäät, suorat muodot sopivat täydellisesti minimalistiseen huonekaluun, jolla voit päivittää kotisi kalusteet alkuperäisellä tavalla.

Epätavallisia huonekaluideoita – tuoli yhdistää kukkaruukut

Moderni lasikaktus tuoli Deger Cengiz kukkaruukku

Tästä mielenkiintoisesta kaktustuolista voi nopeasti tulla katseenvangitsija modernissa sisustuksessa. Se on todellinen haaste niille, jotka istuvat sen päällä. Vaikka on selvää, että kaktus on lasin alla eikä aiheuta uhkaa, useimmat todennäköisesti epäröivät aluksi. Kaktustuoli on valmistettu vihreästä, korkealaatuisesta pleksilasista ja sisältää kukkaruukun. Joen kivien ympäröimä kaktus on ainutlaatuinen sisustus, joka on kaikkea muuta kuin perinteinen.

Kaktus tuoli Deger Cengiz – yksityiskohta

Tuoli-kaktus kukkaruukku integroitu lasista

Voit katsoa huonekalun yksityiskohtaisesti galleriastamme. Lasin vihreä väri on erityisen tehokas reunoissa. Sen avulla voit myös asettaa värityksen laitokseen tai täydentää olemassa olevia vihreitä koristeita.

Laitoksen kohokohta – kaktustuoli

tyylikäs kaktustuoli, joka on valmistettu lasista ja moderni muotoilu

Kaktuksen kastelu on tietysti mahdollista myös tuolin avoimen rakenteen ansiosta. Sivuilla on aukkoja, joiden kautta kasvi voidaan kastella. Kuitenkin, koska se ei yleensä vaadi paljon vettä, se on täydellinen valinta niille, joilla ei ole paljon aikaa hoitaa niitä. Luo minimalistinen ja luonnollinen tunnelma olohuoneeseen samanaikaisesti!

Lisää ideoita ylellisiin huonekaluihin – 10 sivupöytämallia 

Previous Post
Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme