15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puu talossa – 22 modernia sisustusta koristeellisella puulla

Puu talossa-sisustus-sisustus-olohuone-havupuu-valaistus-keinotekoinen

Uuvuttava arki, kaupunkielämä ja kaupungistuminen ovat vieraantuneet meistä, ihmisistä, luonnosta. Yhä vähemmän vihreitä pisteitä kaupungissa, sen sijaan rakennuksia ja enemmän asuintilaa, moottoriteitä ja kaupunkiliikennettä. Aihe on pitkä ja hyvin monimutkainen, mutta voit luetella pala luontoa asunnossasi. Sopiva huonekasvi tai Puu talossa voidaan kasvattaa lähes kaikissa olosuhteissa. Valoa tarvitaan riittävästi ja varjoja rakastavia kasvilajeja on myös runsaasti.

Puu talossa – todellinen tai keinotekoinen

Puu talossa-sisustus-sisustus-moderni-design-parvi-olohuone-SoMa-San-Francisco

Suunnittelijat ja arkkitehdit yhdistävät enemmän vehreyttä sisätiloihin tai yksityiselle ulkoalueelle, kuten terassille ja osaan puutarhaa. Huoneiden nykyinen avoin suunnittelu tarjoaa muita mahdollisia käyttötarkoituksia kasveille huoneessa, ja niistä tulee tärkeä muotoiluelementti, joka antaa raikkaan hengityksen.

Puu talossa – suunnitteluideoita

Puu talossa-sisustus-sisustus-pyhä-betoni-korkea-katto-ikkuna-seinä-Charleroi-museo

Suuret rakennukset, joissa on parvi, kuten SoMA San Franciscossa ja Charleroi -valokuvausmuseo Brysselissä, toimivat esimerkkeinä puista, jotka on integroitu moderniin sisustukseen. Korkeudessa kasvavien puiden ja kasvilajien osalta katon pitäisi tietysti olla korkea.

Koivunrungot tunnusomaisena elementtinä – Ravintola Sixty Moskovassa

puumaja-sisustus-koivu-ruokaravintola-moskova-valaistus

Koivua käytetään valkoisen kuoren ja erehtymättömän rakenteensa vuoksi usein sisustuksen luovana korostuksena. Tyylikkäässä Sixty -ravintolassa, joka sijaitsee Venäjän pääkaupungin rakennuksen 62. kerroksessa, koivunrunkoja käytetään kohokohtana. Aidosta puusta valmistetut parkettilattiat ja pöydät täydentävät kodikasta tunnelmaa, ja monipuoliset istuimet verhoilulla luonnollisilla väreillä viimeistelevät.

Oliivipuita puumaisina huonekasveina – “Brentwood” -ravintola ja taverna Los Angelesissa

Puu talossa-sisustus-sisustus-viherhuone-parvi-tiili-ravintola-Brentwood-Los-Angeles

Jeffrey Alan Marksin suunnittelema tavernaravintola Los Angelesissa ihastuttaa loft -luonteella – korkeat katot, tiiliseinät, katon lasitus. Keskikokoiset oliivipuut virkistävät tunnelmaa. Nämä ovat trendikkäitä, mutta erittäin auringonhimoisia. Alustan tulee olla läpäisevä, mieluiten hiekkainen ja vedentarve on melko pieni.

Aito paju korostettuna – Pizzeria Kook Roomassa, Noses Architects 

puumaja-sisustus-paikallinen-chesterfield-sohva-KOOK-Noses-arkkitehdit

Rooman baarissa puu asetetaan huoneen keskelle. Lasituksen takana, eräänlaisessa lasilaatikossa vanha paju voidaan nähdä museon näyttelynä. Sen vieressä on klassinen Chesterfield -sohva, joka on verhoiltu ruskealla, tuftatulla nahalla.

Puu talossa, jossa on riittävästi luonnonvaloa – Kre Haus, arkkitehtisuunnittelutoimiston nro 555 suunnittelema

puu-talon-sisustus-valkoinen-kirkas-parvi-avoin-suunnittelu-Kre-House-No555

Kre Haus nro 555 Arkkitehtisuunnittelutoimisto on erittäin erityinen omakotitalo, joka on suunniteltu urheiluauton ystäville. Rakennuksessa on 9 autotallia ja hissi tuo valitun auton suoraan olohuoneeseen. Talossa on parvihahmo, jossa on useita suuria ikkunoita, jotka päästävät paljon päivänvaloa huoneeseen. Keskellä, jossa on tarpeeksi valoa, puu asetetaan kukkaruukkuun.

Keinotekoinen mänty olohuoneessa – Gregoire De Lafforestin pariisilainen huoneisto

puumaja-sisustus-havupuu-olohuone-puulattia-kirkas-Paris-Loft-Gregoire-De-Lafforest

Gregoire De Lafforestin suunnittelemassa modernissa pariisilaisessa huoneistossa käytettiin vaaleita, neutraaleja värejä – valkoinen, vaaleanharmaa, vaalea puu. Mäntypuusta valmistetut huonekalut ja lattiat luovat kodikkaan tunnelman huoneeseen. Todellinen kohokohta on lukukulmaan sijoitettu keinotekoinen mäntymäinen puu.

Mathieu Lehanneurin puun luonnollisen rakenteen innoittama asennus

puu-talo-sisustus-musta-asennus-puunrunko-taideteos-muovi

Taiteilija Mathieu Lehanneur suunnitteli yhteistyössä Ana Moussinetin kanssa monumentaalisen taideteoksen – lasikuidusta valmistetun mustan puun. Massiivinen puunrunko menee lattioiden läpi ja symboloi maan ja taivaan välistä etäisyyttä.

Musta muovipuu Pariisin sähkökeskuksen sisätiloissa

tree-house-interior-decoration-artwork-black-tree-runko-asennus

Tehokas asennus on valaistu, valon leikkiä musiikin mukana ja siten Pariisin sähkökeskuksen näyttelyissä mukana.

Asennus vaihtoehtona talon aidolle puulle

tree-house-sisustus-muovi-artwork-schwary-tree-runko-Electric-Paris-Mathieu-Lehanneur

16A Inc: n todellinen puu talossa lapsille – päiväkoti Tokiossa.

puu-talon-sisustus-puu-talon-sisustus-puu-Mokumoku-päiväkoti-Tokio-16A

Lapset odottavat varmasti puumajaa kotona tai puuta talossa. Mokumokun päiväkodissa Tokiossa, Japanissa, 16A Inc: n arkkitehdit ovat ajatelleet sitä. Jännittäviin aktiviteetteihin on tarjolla tilaa, kuten pakeneminen lasten unista.

Puumainen rakenne puusta ruokasalissa Santiago de Compostelassa, Espanjassa, jonka on suunnitellut Estudio Nomada

puumaja-sisustus-ruokala-kirkas-moderni-moderni-korkea-katto-Estudio-Nomada

Ruokala, mutta ei kuten kuvittelemamme kuva, mutta moderni ja miellyttävä ilmapiiri. Suuret ikkunat, valoisat huoneet, mäntypuupenkit ja värikkäitä, leikkisiä aksentteja. Todellinen kohokohta on puumainen rakenne, joka alkaa pöydän jaloista ja jatkuu vapaalla alueella huoneen korkeudessa.

Koivunrungot koriste -elementtinä Onico -kauneussalongissa Osakassa, Japanissa – Ryo Isoben projekti

puumaja-sisustus-kauneus-salonki-sisustus-suunnittelu-Onico-Ryo-Isobe

Koivun kuorelle on ominaista erehtymätön rakenne ja valkoinen väri. Tätä käytetään usein käsitöissä tai koriste -elementtinä. Japanissa Osakassa sijaitsevassa kauneussalongissa koivunrungot koristavat huoneen ja luovat luonnollisen, aiton tunnelman.

Puu talossa vaihtoehtona tyypilliselle kuvaseinälle

tree-house-interior-decoration-oksat-kuva seinä-luova-valaistus

Oksat ja puut voidaan toteuttaa sisätiloissa monin tavoin. Poikkeuksellinen ja erityisen omaperäinen idea on loihtia sen kanssa eräänlainen kuvaseinä. Luonnossa kasvaneessa puussa on useita pieniä oksia, joihin kuvat voidaan ripustaa. Vinkki: käytä pieniä valokuvia, ehkä vain samankokoisia.

Fucusse Benjamin olohuoneen sohvan kummallakin puolella

puu-talo-sisustus-olohuone-ficus-benjamin-afrikka-tyyli

Safari- ja afrikkalaistyylinen sisustus rakastaa maan värejä ja eksoottisia rakenteita, kuten koristeita, eläinten turkista ja etnisiä esineitä. Tällaisessa sisätiloissa trooppisille maille tyypillinen kasvi sopisi parhaiten. Ficus Benjamin näkyy puuna talossa ikkunoiden vieressä.

Kääpiöpuut ja bonsai ovat ihanteellisia vaihtoehtoja talon puille

puu-talo-sisustus-harmaa-moderni-seinä-design-väri-paneelit

Kääpiöpuut ja bonsait ovat erittäin suosittuja ja helppohoitoisia, jos huoneen oikea sijainti ja olosuhteet otetaan huomioon. Kaikissa mahdollisissa malleissa olevat kukkaruukut voidaan mukauttaa sisustukseen ja toimia osana suunnittelua.

Suuri palmu kukkaruukussa tuo raikasta tunnelmaa sisätiloihin

puumaja-sisustus-kattoikkunat-avoin-suunnittelu-travertiini-lattia-harmaa

Trooppiset kasvilajit, kuten kämmenet ja fikussit, tarvitsevat valoa ja lämpöä, joten on tärkeää pystyä tarjoamaan ne ennen kasvin ostamista.

Valokuva -taustakuva, jossa on taustalla valaistut kasvikuviot ja koristeelliset koivunrungot luovat luonnollisen vaikutelman

puumaja-sisustus-moderni-muotoilu-koivu-bambu-valaistun seinän takana

Nykyaikainen muotoilu mahdollistaa luonnollisen vaikutuksen, vaikka luonto puuttuu. Valaistun koristeseinän takana, jossa on koivumetsän valokuvataustakuvia ja joiden todelliset koivunrungot luovat aidon luonnonmaiseman.

Vuode mielenkiintoisella rakenteella koivutukista

puumaja-sisustus-koivu-makuuhuone-sänky-puu-valo

Makuuhuoneessa olevaa koivua voidaan luulla vain puuksi. Mutta aito valkoinen kuori säilytettiin ja toteutettiin sängyn rakentamisessa.

Todellinen puunrunko lasilaatikossa kohokohtana minimalistisessa sisustuksessa 

puumaja-sisustus-puunrunko-lasi-laatikko-puulattia-minimalistinen muotoilu

Minimalistinen muotoilu ei todellakaan edusta luonnollista tunnelmaa. Vanhasta pajusta valmistettu puunrunko sijoitettiin olohuoneen lasiseinän taakse ja näytti pienen, “minimalistisen” sisäpihan roolin.

Taiteellinen pronssipuu vaihtoehtona todelliselle

puu-talo-sisustus-puu-veistos-metalli-pronssi-olohuone-valkoinen

Luonnon innoittamana taiteilijat luovat veistoksia ja teoksia, joiden vaikutukset ovat lähellä todellista luontoa. Pronssista tehty taideteos näyttää aidolta puulta talossa, mutta toimii sisustuksena, joka sopii sisustukseen.

Pronssinen pajuveistos käytävällä

puu-talo-sisustus-veistos-pronssi-eteinen-portaat-taideteos

Olohuone sisäpihalla liukulasioviovien takana

puumaja-sisustus-ylellisyys-olohuone-sisustus-puutarha-vesi-ikkuna-seinä-liukuovet

Todellinen ylellisyys on, kun voit integroida puutarhan sisätiloihin tai ainakin päästä suoraan siihen. Talvipuutarha tai osa puutarhasta, joka on erotettu olohuoneesta liukuovilla, on hyvä tilaisuus nauttia luonnosta sisällä.

Previous Post
Vesipyöräily – innovatiivinen idea Schiller Sportilta
Next Post
Pyyhelahja: Pyyhekakun ohjeet ja lisää inspiraatiota!