15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele asuintilat oikein Feng Shuin mukaan: värien vaikutus

olohuone, aasialainen inspiroima sisustusväri-feng-shuin mukaan

Ehkä etsit hallitsevaa väriä sisustukseesi? Voit ratkaista tämän ongelman erinomaisesti määrittämällä halutun värin hallitsevaksi ja sovittamalla sen sisustuksesi kasveihin Feng Shui yhdistää. Tällä tavalla voit harmonisoida asuintilasi niin, että sinusta tuntuu aina mukavalta ja mukavalta.

Valitse värit Feng Shuin mukaan: vihreä kuin kävely metsässä

Valitse värit makuuhuoneen feng-shui-vihreän mukaan

Jälkeen Feng Shui Opetus, vihreä väri auttaa meitä monissa terveys- ja perheongelmissa, joten tarvitsemme kauniita koristekasveja ja vihreitä tarvikkeita yhdessä luonnonmateriaalien kanssa. Niistä kasvilajeista, jotka säteilevät energiaa tuoreilla vihreillä lehdillään, voimme heti mainita saniaiset, mutta myös Phalaenopsiksen upeat kukat ja värit. Hyvän terveyden ja paljon voimaa symboloivat epäilemättä ohuet kasvit, jotka kasvavat korkealle kuin bambu. Voit luoda mielenkiintoisen koostumuksen, joka herättää paljon luonnollisuutta, sisältäen pajuastioita, sammalpeitteisiä ruukkuja ja koristeellisen seppeleen kuivatuista oksista. Tämä on myös välitön katseenvangitsija ympäristössäsi, jos haluat saavuttaa sen. Toinen vinkki: Saniaiset rakastavat tasaisesti kosteaa alustaa, joten ne ovat ihanteellisia vesiviljelyyn.

Värisuunnittelu Feng Shuin mukaan: Sininen – veden väri

maalaismainen seinäpäällysteinen makuuhuone sininen heijastuspöytä

Sinisen sävyinen koriste virkistää sinua ja aistejasi vähintään lyhyellä retkellä vuorille, jossa voit rentoutua muutaman minuutin vuorella sijaitsevan penkillä. Tärkein rooli tässä on kaunis afrikkalainen violetti. Kierrehedelmien (kutsutaan myös streptocarpuksiksi) värit ovat samassa avaimessa. Vesivoimaa demonstroi graafisesti Nolina (parsa -kasvit), suihkulähteiden muodossa ja Chlorophytum. Sinkittyjä kukkaruukkuja ja kaikenlaisia ​​lisävarusteita sekä sinisiä jalokiviä valitaan myös samalla värillä. Vinkkimme: Onnea ja menestystä vetää veteen energia.

Punainen tuo kotiisi voimaa ja elämänenergiaa

ruokailutila suunnitteluideoita feng shui opettaa värejä sisustus

Tarvitsetko inspiraatiota ja uusia ideoita? Kokeile sitten paloalueella. Tulen elementti edustaa voimaa, menestystä ja energiaa. Hyvä idea kotiin on laittaa kukkia, joissa on terälehtien punaiset sävyt, ikkunalaudalle. Erittäin sopivia tähän tarkoitukseen ovat punainen gerbera, Kalanchoe, Nertera tai tunnetaan myös nimellä korallisammal, joka on runsaasti ripustettu oranssilla kukalla. Epätavallisen muotoiset kukat, kuten upea kaunis lilja, lisäävät tunnelmaan dynaamisen sävyn ja lataavat sitä energiaa ja voimaa. Vaikutusta tehostaa punaisen ja oranssin kukkaruukkujen kimalteleva pinta, jonka kirkkaus on ristiriidassa eoniumin tummanviolettien lehtien kanssa. Vinkkimme: Kimppu punaisia ​​leikkokukkia voi toimia myös energianlähteenä.

olohuoneen muotoilu, jossa on aasialainen istuinpunainen verhoilu

Valkoinen – puhtauden symboli 

valkoinen kotitoimiston suunnittelu-feng-shui-opin mukaan sisustuskasveja

Se on yksinkertainen ja selkeä: vaaleat värit hallitsevalla valkoisella sekä lasi ja metalli ovat tämän koostumuksen pääkomponentteja. Jälkeen Feng Shui-Opetus, pakolliset metalliset elementit stimuloivat luovia voimiamme ja edistävät keskittymistä ja viestintää. Tämän koostumuksen päälauluun voit valita kasveja, kuten Phalaenopsis, Dragon Arum (Calla) ja Stephanotis (Madagaskar Jasmine). Voit täydentää niitä valko-vihreillä Dieffenbachialla tai hopeisella Tillandsialla. Ulkonäkö olisi tarkoituksenmukaista pyöristää metalli- tai kristallimaljakoilla.

moderni olohuoneen valkoinen sohvasetti mukava värien vaikutus

Vinkki: Kuten jo sanottu, metallielementti on ihanteellinen keskittymisen ja huomion lisäämiseen, joten tällainen yhdistelmä sopii erinomaisesti opiskeluun tai kotitoimistoon.

Keltainen ja oranssi antavat meille iloa

makuuhuone tilaa säästävä sisustus oranssi liukuovi makuutila erotettu

Jos haluat luoda huolettoman ja onnellisen ilmapiirin, seuraa maan energiaa. Lämpimät oranssit sävyt ovat tässä tehokkaita, esimerkiksi begonian sävyt ja phalaenopsiksen rahat. Lämpimien värien vaikutusta tehostavat värikkäät kukkaruukut, astiat ja muut lisävarusteet. Tällaiset koristeelliset lehtikasvit, kuten muratti, voivat muodostaa vihreän seppeleen ja poistaa tällä tavoin tarpeettoman stressin.

makuuhuoneen suunnitteluvärit-feng-shui-keltaisen nojatuolin verhoiltu lasiseinä

Vinkkimme: voit lisätä tunnelmaa enemmän iloa ja optimismia yhdellä ruukulla kukkivia leinikkiä. Tämä on suuri katseenvangitsija kaikissa sisätiloissa, löydät sen myös?

Jos noudatat yllä kuvattuja sisustusideoita ja -vinkkejä, kodissasi on enemmän harmoniaa ja tietysti elämästäsi tulee helpompaa ja kauniimpaa!

kylpyhuone nach-feng shui design puulattia seinä deco kuva

aasialainen makuuhuone väriideoita seinän väri harmaa

värit ja muodot feng-shui-ruukkujen seinäkoristeiden mukaan

makuuhuoneen värit-feng shui-talon kasvit kukkivat

olohuoneen suunnittelu loft -tyylisissä maljakoissa

punainen makuuhuoneen seinän suunnittelu-värit-feng shui -opetuksen mukaan

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Kaunis ruususta tehty pöytäkoriste, jonka voit tehdä itse