15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kalusta pieni huoneisto – moderni, toimiva ja tyylikäs

Olohuone sohvapöytä sohva keittiö saari LCD -TV

Nämä pieni asunto noin 40 m2 on raikas ja kutsuva – se on täydellinen esimerkki siitä, kuinka pieni olohuone voidaan sisustaa tyylikkäästi ja sisustaa niin, että se näyttää kodikkaalta. Kaikki tarvitsemasi on saatavilla tässä huoneistossa – tältä näyttää ehkä monien unelma -asunto.

Pieni huoneisto – avoin asuintila

Ideoita pienen asunnon suunnitteluun olohuoneessa

Asuminen, ruoanlaitto, syöminen ja nukkuminen vain muutamalla neliöllä – se on todella haaste suunnittelijoille ja arkkitehdeille. Aluesuunnittelun tulee täyttää tietyt vaatimukset. Yksi pieni asunto ei pidä seinistä. Tämän huoneiston asuintila on samanlainen kuin avoin huoneisto – tilaa säästää vain muutama ovi. Huoneisto oli varustettu kaikella tarvittavalla. Lisäksi huonekaluja ei ole paljon – kaikki huonekalut ovat tilaa säästäviä, toimivia ja kevyitä.

Pieni huoneisto valkoisena ja vihreänä

Pieni huoneisto kulmasohva vihreä ja valkoinen

Kirkkaat ja kirkkaat värit tekevät jokaisesta pienestä olohuoneesta viihtyisämmän ja kirkkaamman. Pystysuorat viivat luovat illuusion korkeammasta katosta. Pitäisi silti ajatella Speigelia. the pieni asunto toteutettiin valkoisella ja vihreällä värimallilla. Suuri osa oli värjätty valkoiseksi – tämä mahdollisti suunnittelijan luoda enemmän tilaa ja tehdä huoneesta optisesti suuremman. Jotkut harmaat ja vihreät ja keltaiset aksentit tekevät sisustuksesta eloisan, mielenkiintoisen ja viehättävän-tummanvihreä matto, kukat ja koristeet. Kodikas kulmasohva, jossa on aksentti tyynyissä, yhdistettiin pieneen valkoiseen sohvapöytään.

Viihtyisät erilliset huoneet

Pieni keittiön väliseinä riippuvalaisin jakkara

the pieni asunto Täysin varustetulla pienellä keittiösaarella on baari, jota käytetään ruokapöytänä. Säilytystilat ovat erittäin tärkeitä keittiössä. Valkoiset baarituolit ja kolme riippuvalaisinta erottavat visuaalisesti keittiön saaren ja olohuoneen. Makuuhuone on erotettu keittiöalueesta suurella kasvikuvioidulla vinyyliosalla. Tämä mahdollistaa auringonvalon pääsyn vapaasti kaikkiin huoneisiin. Tämä luo pienen yksityisen alueen. Makuuhuoneessa on parivuode, tilava valkoinen vaatekaappi, useita hyllyjä ja kattovalaisimia. Kylpyhuone on mukava sisustus, jossa on moderni muotoilu, lasinen suihkukaappi, pesukone ja hyllyt – kaikki erittäin pienellä alueella.

Pieni keittiö valkoinen-harmaa-vihreä värimaailmassa

Keittiön valko-vihreä keittiöpöytäjakkara

Kodikas sisustus

Pienen asunnon sisustusvinkkejä Väliseinä lasi kukkakuvio

Moderni makuuhuoneen suunnittelu – perustaa pieniä huoneita

Parivuode makuuhuoneen riippuvalaisin

Perusta pieni kylpyhuone

Kylpyhuoneen pesukone-wc-pyyhkeet violetti

Sisustusvinkkejä pieniin kylpyhuoneisiin

Moderni kylpyhuoneen lasinen suihkukaapin peilikehys

Pieni huoneisto São Paulossa, käytännölliset ja tyylikkäät kalusteet

Previous Post
Syksyn muoti 2015 naisille – 50 trendikästä suunnittelija bleiseria
Next Post
Suunnittele päivänvarjo – piristä vanha aurinkosuoja