15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ilmalämpöpumppu alentaa lämmityskustannuksia – yleiskuva järjestelmästä

Lämmitysjärjestelmän lämpöpumpun suunnittelu

the Ilmalämpöpumppu on saavuttanut suosiota viime aikoina. Talouskriisi ja resurssien puute ovat saaneet monet ihmiset etsimään vaihtoehtoja lämmitykselle. Lämpöpumppu ottaa ilmasta energiaa ja on siksi ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja säästää energiakustannuksia. Esittelemme sinulle järjestelmän Daikin, joka tarjoaa täydellisiä ratkaisuja lämmitykseen ja kuumaan veteen.

Kuinka ilmalämpöpumppujärjestelmä toimii

Lämpöpumpun aurinkoenergian luonnoksen toiminnot selitetty

the Ilmalämpöpumppu on tehokas all-in-one-ratkaisu, joka lämmittää koko taloa ja tuottaa kuumaa vettä. Lämpöpumppu voi ottaa energiaa ulkoilmasta tai työskennellä aurinkoenergian kanssa. Tässä tapauksessa aurinkokeräimet käyttävät aurinkoenergiaa ja vähentävät edelleen energiakustannuksia. Altherma voi tuottaa 3–5 kW lämpöä 1 kW: n teholla. Tämän seurauksena haitalliset hiilidioksidipäästöt vähenevät yli 57% verrattuna öljylämmitysjärjestelmiin ja yli 28% verrattuna kaasulämmitysjärjestelmiin. Daikin -järjestelmä voi hallita täysin kotisi ilmastoa – saatavilla on erilaisia ​​versioita, joissa yhdistetään lämmitys, jäähdytys ja ilmanvaihto.

Ilmalämpöpumppu – yleiskatsaus vaihtoehtoihin

Järjestelmäluonnoksen yleiskuvaus ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpulla varustettuja lämmitysjärjestelmiä on kolme.

Ensimmäinen vaihtoehto on Ilmalämpöpumppu alhaisille lämpötiloille yhdessä ulkoyksikön kanssa. Tämä järjestelmä on erittäin säänkestävä ja kestää jopa kylmän talven ilman ongelmia. Hiljainen sisäyksikkö lämmittää veden kotitalouksille. Tämä järjestelmä sopii uusiin rakennuksiin tai rakennuksiin, joissa on hyvä eristys, ja se voi sekä lämmittää että jäähdyttää. Olipa patterit, eri konvektorit tai lattialämmitys – tämä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Toinen vaihtoehto on monoblokki, joka koostuu ulkoyksiköstä. Sisäveden kerääjä on liitetty ulkoyksikköön vesiputkilla. Myös jäähdytys, lämmitys ja kuuman veden tuotanto ovat mahdollisia.

Kolmas vaihtoehto koostuu ulkokotelosta, johon on liitetty useita ilmastointilaitteita. Järjestelmä mahdollistaa lämpötilan säätämisen jokaisessa huoneessa. Suuri valikoima lattia- ja seinäyksiköitä tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja jokaiseen huoneeseen.

Lämmin käyttövesi

Lämpöpumppukattilat lämmittävät kotiasi

Yksi ilmalämpöpumpun suurimmista eduista on se, että se pystyy toimittamaan helposti lämmintä käyttövettä jopa 750C. Yksinkertaisen kokoonpanon ansiosta voidaan säästää myös huoltotöissä – jopa 33% kaasulämmitykseen verrattuna.

Ilmalämpöpumppu verrattuna maalämpöpumppuihin

Ulkomuoto Sisävartalon lämmitysjärjestelmä ilma

Maalämpöpumppuihin verrattuna Ilmalämpöpumppu selvä etu – se on ympäristöystävällinen ratkaisu. Lämpöpumpulla varustettu lämmitysjärjestelmä koostuu kolmesta osasta – ulkopinta, sisäosa ja kattila / yllä olevassa kuvassa /. Näiden elementtien yksinkertainen kokoaminen ja alhaiset ylläpitokustannukset ovat lisäetu.

Previous Post
Moderni baari huoneesi jakajana asunnossasi
Next Post
SmokeStack by Frederik Roijé – tyylikäs teollinen puutarhatakka