15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Microsoftin tiedotustilaisuuden innovatiivinen sisustus

Innovatiivinen sisustuksen tiedotustilaisuus Microsoft

Ideoita innovatiivinen sisustus ovat pakollisia, kun on kyse maailman suurimpien ja nopeimmin kasvavien yritysten sisustamisesta ja sisustamisesta. Microsoft on yritys, jolla on yksi sisustussuunnittelun kannalta parhaista esittely-, keskuksista, toimistoista ja kokoushuoneista. Microsoftin tiedotustilaisuus esitteli upean innovatiivinen sisustus, joka tekee vaikutuksen toiminnallisuudellaan, eleganssillaan ja ainutlaatuisuudellaan

Innovatiivinen sisustus tiedotustilaisuudessa

Tiedotustilan sisustus - futuristinen toimistotila

Microsoft Briefing Center, joka esitetään seuraavaksi, sijaitsee Wallisellenissa, Sveitsissä. Keskus koostuu kolmesta pääalueesta – johdantoalue, kokousalue ja tuotealue, joka on sijoitettu erillisen tiedotuskeskuksen keskelle. Koko innovatiivinen sisustus Käsite on peräisin Rannikkotoimiston arkkitehtuuri suunniteltu – innovatiivinen suunnittelu- ja arkkitehtuuristudio Stuttgartissa.

Innovatiivinen sisustus Microsoftissa – ainutlaatuisuus ja estetiikka

Innovatiivinen sisustus Hi tech -toimisto

Ainutlaatuisuus ja estetiikka ideoiden takana innovatiivinen sisustus Microsoftin tiedotuskeskuksessa korostetaan neutraaleilla väreillä, pehmeillä mutta vankan näköisillä materiaaleilla ja nerokkailla yhdistelmätekniikoilla. Lähes kaikki pinnat on valmistettu lasista, mikä heijastaa keinotekoisia LED -valoja, digitaalisia kuvia ja visualisointeja, jotka tulevat sileiden harmaiden seinien näytöistä. Microsoftin tiedotuskeskus koostuu kaksikymmentä leveästä LCD -näytöstä ja työnäytöstä suurille konferenssitiloille ja pienille tiedotustilaisuuksille tekniikasta ja strategisista keskusteluista.

Kokoustila Microsoftin kokouskeskuksessa

Innovatiivinen suunnittelukeskus Microsoftin kokoustila

Lasi- ja muoviverkot muodostavat tiedotustilaisuuden ja toimivat innovatiivinen sisustus pyrkiä yhteen päätavoitteeseen – luoda siksak -konsepti toimistokalusteista, -laitteista ja avantgarde -sisustuksesta. Minimalistiset elementit ovat etualalla, kun taas keskustan futuristinen tunnelma näkyy kaikkialla. Suuret näytöt sekoittuvat suuriin ikkunoihin ja valaistusjärjestelmiin. Tällainen poikkeuksellinen korkean teknologian ilmapiiri sopii hyvin yrityksen mottoon – ole innovatiivinen ja erilainen!

Kannettavan tietokoneen palkin innovatiivinen muotoilu

Innovatiivinen sisätilojen tiedotuskeskus Microsoftin mustavalkoinen kannettavan tietokoneen baari

Tarpeettomien huonekalujen ja kitšisten sisustusten puuttuminen on innovatiivinen sisustus Microsoft Briefing Centeristä. Suuri neuvottelupöytä, johon mahtuu noin kaksikymmentä henkilöä, on huoneen lopussa luomaan hieman yksityisyyttä ja rauhaa Microsoftin työntekijöille. Stimuloiva alue, jossa kannettavat tietokoneet ovat keskellä oikealla puolella, on ristiriidassa kiinteän mustan himmeän lasin kanssa ja on yhtä sopusoinnussa neuvottelupöydän koristepaletin kanssa.

Microsoftin tiedotustilaisuus – täydellinen ympäristö

Innovatiivinen suunnittelukeskus, mustavalkoiset toimistolaitteet

Dynaaminen, moderni ja huomiota herättävä Microsoftin tiedotuskeskuksen innovatiivinen sisustus tarjoaa täydellisen työympäristön ohjelmistosuunnittelijoille ja ylemmille johtajille. Huonekalut ovat outoja, ainutlaatuisia ja erityisen vaikuttavia. Toisaalta se takaa paljon tilaa, mukavuutta ja lujuuden ja täydellisyyden tunteen.

Yksivärinen konferenssialue

Suunnittele tiedotustilaisuuden kokousalue

Tiedotustilaisuuden graafinen esitys ja futuristinen minimalismi innovatiivinen sisustus ovat onnistunut sekoitus eksentrisyyttä ja mukavuutta. Tyylikäs organisaatio ja yhteys Microsoftin päätoiminnan ja työn eri symbolisten elementtien välille heräävät henkiin uusille onnistuneille aloitteille ja valloituksille.

Moderni muotoilu mustavalkoisella istuinalueella

Sisustussuunnittelukeskus Microsoftin mustavalkoinen istuinalue

Tiedotustila Microsoft Centerissä

Sisustussuunnittelukeskus Microsoftin yksivärinen tiedotustila

Moderni kokoushuone innovatiivisella suunnittelulla

Innovatiivinen muotoilu Microsoftin moderni kokoustila

Lintuperspektiivi tiedotustilaisuudesta

Innovatiivinen sisustustiedotustilaisuus Microsoftin lintuesityssuunnitelma

     Microsoftin tiedotuskeskuksen suunnitelma

Innovatiivinen sisustustiedotustilaisuus Microsoft Plan

Kokoushuoneen suunnitelma

Innovatiivinen tiedotustilaisuus Microsoftin kokoushuoneen suunnitelma

Tiedotuskeskuksen toimistosuunnitelma

       Innovatiivinen sisustustiedotustilaisuus Microsoftin toimistosuunnitelma

Previous Post
Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni
Next Post
Seinäideoita – 30 luovaa ja yksinkertaista inspiraatiota