15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Taiteellinen sisustus – asunto New Yorkissa

Suunnittelija Maziar Behrooz

Moderni sisustus olohuone

Jos seikkailu on sinun juttusi, tämä huoneisto minimalistisella sisustuksella Chelseassa New Yorkissa miellyttää sinua varmasti. Sisäänkäynnillä tuntuu kuin olisit sukellusveneessä. Asunnon käyttöpinta -ala on 60 neliömetriä ja se on täysin uusittu. Tuloksena on moderni, jännittävä, taiteellinen sisustus kehitetty.

Taiteellinen sisustus – New Yorkin huoneisto

futuristinen olohuone

Minimalistinen sisustus yhdistettiin onnistuneesti värikkääseen hauskaan sisustukseen. Teollisuuden surrealistiset elementit olohuoneessa saavat talon näyttämään futuristiselta, kun taas makuuhuoneessa erilaiset lisävarusteet – hihnapyörä, laskuvarjot ja merirosvolaivan sarvet muistuttavat. Keittiö näyttää tietysti upealta ja on sisustettu retrotyyliin.  Taiteellinen sisustus ei ole koskaan näyttänyt niin houkuttelevalta!

Taiteellinen sisustus luo seikkailunhaluisen tunnelman

taiteellinen muotoilu moderni huoneisto

Kattovalaistus on vaikuttava ja edistää huoneiston modernia makua. Älä kuitenkaan erehdy – muut asunnon laitteet ovat myös erittäin moderneja. Esimerkiksi keittiöpöytä on terästä.

Kylpyhuone on myös sisustettu ainutlaatuisella tavalla. Jokainen huone yllättää ja voit löytää asunnosta jotain uutta joka päivä  Taiteellinen sisustus voi myös näyttää modernilta ja herättää silti mielikuvitusta – joten liity unelmaan!

taiteellinen sisustus

taiteellinen sisustus makuuhuone

futuristinen sisustus kylpyhuoneessa

jännittävä-sisustus-kylpyhuone

moderni futuristinen huoneisto New Yorkissa – kattoterassi

Kattohuoneisto New York

Previous Post
“Dream” – Ign.Designin massiivipuinen sänky
Next Post
20 modernia joulukoristeideaa onnelliseen tunnelmaan