15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dupont Corian -värit – Uusi Prima -värisarja edustaa dynaamista nykyaikaisuutta

vaalea tausta houkutteleva rakenne corian värit

Dupont tarjoaa laajan värivalikoiman moderneille pintamateriaaleille, jotka on luotu yhteistyössä arkkitehtien, suunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa. Tässä viestissä haluamme esitellä teille uudet ja innovatiiviset Dupont Corian -värit. Uusi väriryhmä 2017 käsittää kolme kokoelmaa, jotka sisältävät yhteensä 14 väriä. Uudet värisarjat ovat nimeltään Betoni, Prima ja Onyx. Seuraavassa tarkastellaan tarkemmin Prima -kokoelmaa, jolla Corian loi uuden ulottuvuuden.

Kalkkikivi loistava

pöytäkalkkikivi prima corian

Prima -sarjan nykyiset Corian -värit on suunnattu kansainväliselle muotoiluyleisölle. Ne välittävät lämpöä ja tunteita ja säteilevät dynaamista nykyaikaisuutta. Ainutlaatuisessa värikokoelmassa moderni muotoilu yhdistyy edistyneimpään tekniikkaan. Trendikkäät värit lumoavat hämmästyttävän optisen rakenteen ja niitä käytetään sisustuksessa ja suunnittelussa. Sekä Prima että muut uudet väriryhmät edustavat muotoilun kehitystä. Prima-sarjan Dupont-värit ovat kahdeksan luonnon innoittamaa sävyä, joita suositellaan monenlaisiin suunnittelusovelluksiin.

valkoinen harmaa vaaleanruskea kalkkikivi suuri sarja

Tässä ovat ainutlaatuiset Corian -värit: Limestone Prima, Dune Prima, Smoke Drift Prima, Cosmos Prima, Evening Prima, Cocoa Prima, Nimbus Prima ja Windswept Prima. Valkoiset, harmaat ja vaaleanruskeat suonet virtaavat varjossa Limestone Prima valkoisella pohjalla. Rajoitettu väritys tekee vaikutuksen houkuttelevalla optisella rakenteella, joka luotiin mustavalkoisten pisteiden avulla. Dune Prima on rauhallinen väriyhdistelmä, joka muistuttaa rantaa virtaavilla valkoisilla ja hiekkaisilla sävyillä. Valkoinen, lämmin harmaa ja vaaleanruskea muodostavat Dupont Corian Smoke Drift Priman taustan.

Dyyni loistava

keittiö sandton hylly työtaso

Savunharmaa näyttää liikkuvan pinnalla lähes painottomasti. Cosmos Prima muistuttaa maailmankaikkeutta ja kiehtoo rikkaalla mustalla taustalla, jota valaisevat hienot, valkoiset hiukkaset ja suonet. Corian Evening Prima -sävy on ihana sininen, joka herättää yhteyden iltataivaaseen. Kirkkaat suonet, joita korostavat metalliset kipinät, luovat hienovaraisia ​​valopisteitä.

dyyni suuri keittiö työtaso keittiö takaseinä

Kaakao Prima on ihana sekoitus vaaleaa suklaata, taupea ja metallista glitteriä. Nimbus Prima on myös osa Dupont Corianin ohjelmistoa. Tämä sävy on vaalea beige, jota läpäisevät tuskin näkyvät valkoiset suonet, jotka takaavat kauniin värigradientin. Vaaleanruskea ja beige väri yhdistetään Windswept Prima -väriin. Valkoiset ja ruskeat pilkut täydentävät suuren värin.

hylly dyyni prima hiekka työtaso

Smoke Drift loistava

upeat savun drift työtasot keittiön värit

keittiön takaseinä corian -värit savunvirtaus

Corian -värit keittiön työtaso Savun ajelehtiminen loistava

Cosmos hieno

maailmankaikkeus upea kylpyhuone mustavalkoinen

tummat korianväriset suihkualustan seinäpäällysteet

suihkukaapin hylly corian -seinämaali cosmos

kalkkikivi prima harmaa valkoinen vaaleanruskea dupont värit

Nimbus Hieno

nimbus prima värigradientti kirkkaat valkoiset suonet

corian dyyni primasarjan hiekkasävyt

Smoke Drift Prima Collection harmaa ruskea

Tuuli loisti

Tuulenpunainen Prima Corian -väri, kevyt, hillitty

Kaakao hienoa

Kaakaoprima lämmin suklaa taupe

Ilta hieno

Illalla Prima dupont corian värit sininen metalliväri

dupont corian Cosmos Prima musta valkoinen harmaa

* virallinen sivusto Dupont Corian

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla