15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Float -lasin ja betonin vuorovaikutus: Ben Youngin uudet veistokset

Float -lasi sininen veistosbetoni merenpohja

Taiteilija Ben Youngin uusin kokoelma on upea kuten aina. Hänen luomuksensa kertovat edelleen kirkkaan sinisen valtameren kauneudesta. Tämä on hänelle tärkein inspiraation lähde, kun hän kasvoi rauhallisella Bay of Plenty -alueella Uuden -Seelannin pohjoisrannikolla. Taiteilija kuvaa valtameren maisemia erityisen realistisesti turkoosin sinisen float-lasin avulla..

Float lasi veistoksia valtameri betoni rannikko messinki luvut

Jokainen pala alkaa 2D-piirustuksena ja kootaan sitten huolellisesti käsin leikattujen lasilevyjen kerroksista suureksi 3D-veistokseksi. Lasikerrokset laminoidaan sitten kiinteän, sileän pinnan luomiseksi. Se näyttää otokselta merestä. Jotkut Youngin uusimmista taideteoksista on asetettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulle geometriselle kehykselle, kun taas toiset voidaan ripustaa ja välittää keveyden tunteen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut elementit kontrastivat kauniisti luonnon innoittamiin muotoihin.

Veistos roikkuu float lasi meri valo torni hahmo

Young tykkää leikkiä vastakohtien kanssa ja pitää ihailtavana, että voit luoda tällaisia ​​luonnollisia muotoja kiinteästä materiaalista, kuten float -lasista. Hänen lasiveistoksensa jäljittelevät kimaltelevaa, aurinkoista merenpintaa ja jäätiköitä, jotka lumovat meidät kivisellä, karkealla pinnallaan.

Veistos kelluva lasi vihertävä betoni rannikko

Valaistuksella on suuri rooli esitysten esittämisessä. Kun vihertävä float -lasi valaistaan ​​alhaalta, se heijastaa valoa kauniilla tavalla. Se antaa illuusion siitä, että teos herää eloon. Taiteilija toivoo, että katsojat voivat kuvitella hänen teoksensa elävänä, joka luo illuusion avaruudesta, liikkeestä ja syvyydestä.

Messinkimajakan float -lasibetoni

Float -lasiveistoksia koristavat usein purjeveneiden ja tutkimusmatkailijoiden pienet messinkifiguurit. He kertovat tarinoita meriseikkailuista. Viimeisimmässä sarjassaan messinkimajakat katsovat alas jääisiä jäätiköitä, alukset purjehtivat aaltoilevien aaltojen läpi tai yksinäiset ihmishahmot seisovat rannikolla, katsovat vettä ja ovat hiljaa.

Veistos float -lasi turkoosi sininen messinki purjevene

Veistos lasi meri aallot ruostumaton teräs rengas roikkuu

Merenpohjan vuorovaikutus kevyellä float -lasilla

Float -lasi turkoosi sininen meren betoninen ranta

Float -lasibetoniveistos valtameren rannikko

Betoni ruostumattomasta teräksestä valmistettu float -lasiveistos valtameren syvyyksiin

Veistos kelluva lasi sininen betoni ruostumaton teräsrunko

Veistos Meren syvyys Betonisilta Yksinäisyys

Katso kaikki Ben Youngin projektit sen virallinen verkkosivusto klo

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla