15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Asenna akvaario – vastustamaton sisustusidea sisustukseesi

Talvipuutarhaideoita vesielämään

A Asenna akvaario voi olla rankkaa työtä, mutta entä jos käytät akvaariota kodin sisustukseksi. Tämä erittäin tyylikäs sisustusidea sisustukseesi sopii yksityisasuntoihin sekä hotellin aulaan tai baariin. Japanissa termiä aquascaping käytettiin synonyyminä avantgarde- ja eksentriselle sisustukselle

Perusta akvaario ja käytä sitä olohuoneen koristeena – Takashi Amanon idea

Asenna suuri akvaario

Takashi Amano on Aasian johtava suunnittelija, joka on erikoistunut vesikuviointiin –  Asenna akvaario palkattu. Hänen inspiroivat konseptinsa heijastavat hänen yrityksensä suosiota. Se kuuluu hänen salkkuunsa Aqua -muotoilu Amano Studio tarjoaa kiehtovan kokoelman useita poikkeuksellisia malleja vesikuviointiin. Ne herättävät kaikkien huomion ja sopivat erilaisiin sisätiloihin – dynaamisesta sisustuksesta minimalistiseen sisustukseen, joka tarvitsee kiireesti tuoreita sisustusideoita.

Asenna akvaario – tyylikkäitä sisustusideoita kotiisi

Välimeren tyyli

Takashi Amanon ideat ovat uskomattoman kaunis yhdistelmä kauniita kasveja, luonnon elementtejä ja innovatiivista tekniikkaa. Asenna akvaario Lahjakkaalle suunnittelijalle se tarkoittaa ennen kaikkea kokonaisvaltaista sisustusta, joka on sopusoinnussa muiden kalusteiden kanssa. Futuristinen ja jotenkin primitiivinen, erittäin houkutteleva – näin voit kuvata mallejasi. Maailma hänen akvaariossaan on kokonainen ekosysteemi, biosfääri, joka koostuu kivistä ja eksoottisista vesikasveista, Välimeren kaloista ja kultaisesta hiekasta akvaarion pohjalla.

Perusta akvaario – kokonaisvaltainen ekosysteemi

Akvaariokalan olohuone

Inspiroidut tanskalaisesta puutarhasuunnittelusta, japanilaisesta taiteesta ja Iwagumin konseptista Takaschi Amano seuraa ympäristöystävällistä strategiaa ja paljasta villi luonto ja sen salaisuudet. Moderni tekniikka ja biologian menetelmät yhdistetään taitavasti suosittuihin Wabi Sabi -puutarha -ideoihin. Niin on myös Asenna akvaario tulla todellinen taidemuoto.

Asenna akvaario ja yhdistä se sisustukseen

eksoottisten kalojen akvaario

Epäilemättä maailma veden alla näyttää salaperäiseltä ja jännittävältä – tämä jännitys ja mysteeri ovat olennaisia ​​Takashi Amanon suunnitelmille. Hänen akvaarionsa ovat täydellisiä missä tahansa olohuoneessa ja voivat korvata onnistuneesti kukkaruukut, palmuja ja huoneen jäljellä olevan kasvillisuuden.

kamarineito

Akvaarion perustaminen – idea Japanista

Japanilaistyylinen akvaario

Akvaario vesikasveilla

Välimeren vesieläinten akvaario

Akvaario eksoottisilla kaloilla

Akvaarion sisustuskala

Mielenkiintoinen sisustusidea akvaarioon

vihreä vesikasvien akvaario

Suunnittelija Takashi Amano

Olohuoneen akvaarion sisustusidea

Virkistäviä sisustusideoita luonnon kanssa

vihreiden kasvien koristelu

Idea talvipuutarhaan

Japanilainen puutarhasuunnittelu

Takashi Amano ja ylisuuri akvaario

vihreä akvaario

Integroi 100 akvaarioideaa seinään tai olohuoneeseen

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Kaunis ruususta tehty pöytäkoriste, jonka voit tehdä itse