15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Anti Vase by Cake – nykyaikainen koristemaljakko juhlii kukan kuolemaa

Teräsmetallinen anti-maljakko-kukkakakun Studio Designille

Kanssa Koristeellinen maljakko Cake Studiosta voit kaunistaa olohuoneesi ja antaa ruokapöydälle erityisen futuristisen tunnelman. Epätavallinen kukka -astia tekee vaikutuksen innovatiivisella muotoilullaan ja erittäin mielenkiintoisella konseptillaan. Tämä maljakko ei vain näytä hyvältä. Kuten nimestä voi päätellä, hän hyväksyy kukan kuoleman ja juhlii sen kauneutta.

Koristeellinen maljakko teräksestä kukkia varten

Musta kukka maljakko suunnittelu anti maljakko pöytä sisustus moderni teräs

the Koristeellinen maljakko metallista valmistettu ei ainoastaan ​​ole alkuperäinen asu, vaan tarjoaa myös uuden käsityksen kuolemasta. Yleensä yritetään herättää kukka takaisin elämään maljakolla ja pienellä vedellä. Anti -maljakko toteuttaa ajatuksen, että tällä tavalla vain pidennetään enää elinkelpoisten kukkien tuskaa.

Koristeellinen maljakko tarjoaa tilaa luoville kokeille

Koristeellinen maljakkokakku-pöytäkoriste-moduulit-musta symmetrisesti suunniteltu

Jokainen korjattu kukka kuolee hitaasti, Anti Maljakko tietää sen jo. Toisin kuin perinteiset odotukset, juhlitaan Koristeellinen maljakko kukan kuoleman ja antaa meidän nauttia sen kauneudesta elämän loppuun asti. Kuolema voi olla yhtä ihmeellinen kuin elämä.

Tyylikäs muotoilu täydentää kokonaiskuvaa

Modulaarinen elementti Koristeellinen kukkamaljakko Maljakonestokakku Design Studio

Jos lisäät herkän ruusun, voit luoda erityisen onnistuneen kontrastin maljakon kulmarakenteelle. Täydellinen täydennys tässä on musta väri, joka liittyy kuolemaan länsimaisissa kulttuureissa.

Koostumus teräs maljakoita – kukin kukka 

Nykyaikaiset kukkamaljakot, jotka on valmistettu teräksestä-kukkakakkua varten

Kakun kiinteä teräskappale on todella saavutus. Etu- ja alaosaan on kaiverrettu kolmion logo. Älä odota kauan ja täydennä kotiasi tällä upealla koriste -esineellä. New York -pohjainen muotoilu Kakku -studio asettaa uusia standardeja nykyaikaiseen muotoilufilosofiaan. Suunnittelijat rikkovat rajoja vaatteissa ja design -esineissä.

Previous Post
AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa