15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kalvosinnappien ostaminen ja käyttäminen oikein – Tyylikkäitä vinkkejä

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti kamera sanomalehti

Kuten me kaikki tiedämme, muoti on taidetta, ja kun ostat kalvosinnapit, osallistut merkittävästi tähän taiteeseen. Nämä lisävarusteet lisäävät tiettyjä asioita asuusi. Vaikka kalvosinnappi kirjoittaa nykyisen luvun muodin historiassa, siitä on jo tullut vakiintunut maskuliinisen eleganssin symboli. Jos olet yksi nykyaikaisista herroista, sinun pitäisi ostaa kalvosinnapit, koska ne ovat myös erittäin toimivia samanaikaisesti. Pienellä taidolla voit helposti laittaa koriste -lisävarusteita korostaaksesi tyyliäsi korkeammalle tasolle. Valitettavasti suuressa muotitietoisten miesten perheessä on monia, joille lisävaruste ei ole koskaan vaihtoehto. Joten jos kuulut myös tähän luokkaan, muutat varmasti mielesi tämän oppaan avulla.

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti 2018 daniel craig

Kalvosinnapit ilmestyivät ensimmäisen kerran vasta 1600 -luvulla, eikä niitä käytetty muotiasusteena vasta 1800- ja 1900 -luvun lopulla. Coco Chanel toi koriste -esineet valtavirtaan. Siitä lähtien näitä on tullut jokaista väriä, materiaalia ja mallia, joita voit ajatella. Kun trendi katosi hetkeksi 70 -luvulla, kalvosinnapit palasivat muotimaailmaan 80 -luvulla ja ovat jatkaneet trendiä siitä lähtien.

Osta kalvosinnapit – jokaisen jaloasun olennainen osa

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti 2018 puku

Mikä on kalvosinnappi ja mihin sitä käytetään? Tämä pieni muoti on pakko saada tavaraa, jota tarvitset jonain päivänä. Varsinkin kun yhtäkkiä huomaat, että uudessa paidassa on vain taitetut hihansuut eikä hihoissa nappeja. Kun ostat kalvosinnapit, sinulla on lisävaruste, joka sopii hienostuneeseen iltaan tai seremoniaan. Nämä maskuliiniset korut sopivat yhtä hyvin jokapäiväiseen työhösi, jos et voi hukata tiettyä tyyliä. Piristä pukuasi älykkäästi ostamalla kalvosinnapit ja käyttämällä niitä oikein.

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti 2018 puku rusetti

Ennen kuin opit käyttämään näitä suuntauksia oikein, sinun on ensin ymmärrettävä niiden tarkoitus. Vaikka kalvosinnapin alkuperäinen tavoite oli olla käytännöllinen eikä esteettinen, se ei ole tänään. Ajan myötä siitä on tullut olennainen osa, joka jokaisen itseään kunnioittavan miehen on saatava etuoikeuteen. Kun ostat kalvosinnapit, ne voivat olla valmistettu eri materiaaleista ja saatavana eri malleina – huomaamattomista rohkeisiin.

Valitse kalvosinnapit maun ja persoonallisuuden mukaan

kalvosinnapit ostaa asusteita miesten trendimuodin 2018 malleja

Tällaisen lisävarusteen päätarkoitus on auttaa sinua ilmaisemaan persoonallisuutesi vakautta ja turvallisuutta. Siksi se on mukautettava henkilökohtaiseen makuun. Jotta valinta ei ole sinulle vaikea, voit selata eri kalvosinnappityyppejä seuraavassa yleiskatsauksessa. Näitä pieniä jalokiviä käytetään paljon samalla tavalla pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta, joihin palaamme vielä.

Osta neliönmuotoiset kalvosinnapit

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti 2018 mallit katsella tyylikäs

Neliönmuotoiset kalvosinnapit ovat pääsääntöisesti yleisin vaihtoehto, jota miehet käyttävät. Ne sopivat täydellisesti yhteen paidan, takin ja, kuten tästä esimerkistä voidaan nähdä, kellon kanssa. Tämä muodikas lisävaruste, joka on valmistettu kiinteistä materiaaleista ja taitavasti suunniteltu, on erittäin helppo kiinnittää ranteeseen. Älä epäröi laittaa sitä näyttämään työtovereillesi ja ystävillesi, että voit näyttää tyylikkäältä ja luotettavalta.

Käytä pyöreitä kalvosinnappeja

kalvosinnapit ostaa tarvikkeita miesten trendi muoti eri malleja

Hopea, lakattu mustaksi tai koristeltu pienellä timantilla – pyöreät kalvosinnapit ovat toinen vaihtoehto, jonka jokainen muotitietoinen mies tunnistaa. Tämä muoto korostaa varmasti pukusi luokkaa toimistossa, parhaan ystäväsi romanttisissa häissä tai liikeillallisella. Lisäksi pyöristetty muotoilu sopii myös rentoon ulkoasuun.

Milloin kalvosinnapit kannattaa ostaa??

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti 2018 james bond

Jos haluat tietää, miten ja milloin kalvosinnapit kannattaa käyttää, on noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä. On tehtävä ero teemaillan, seremonian tai yksinkertaisen päivämäärän välillä. Kiinnitä huomiota tilaisuuteen, jotta et salli tyylillisiä huijauksia. Toisin sanoen, kun olet päättänyt James Bond -puvusta, älä osta hohtavia kalvosinnappeja sen kanssa. Yhdistä vain klassiset sävyt ja värit, kuten hopea, sininen, musta, harmaa tai vihreä, jotka sopivat painikkeiden muotoon. Kuitenkin tällä hetkellä on joitain pahoja malleja eksentriselle maulle, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Muutama esimerkki ovat osa tätä opasta.

Oikea väriyhdistelmä

kalvosinnapit ostaa asusteita miesten trendi muoti 2018 jalokivi

Jos räätäli on tehnyt työnsä hyvin, takin hihojen tulee ulottua ranteiden keskelle. Tämä jättää tarpeeksi tilaa kalvosinnappien näkyville. Jos olet jo valinnut paidan värin, se on sovitettava yhteen takin ja kalvosinnappien vivahteiden kanssa. Punaiset tai vihreät jalokivet eivät välttämättä sovi yhteen sinisten bleisereiden kanssa.

Kalvosinnapit ja katsella tyylikästä ulkoasua

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti 2018 katsella yhdistelmä

Sopiva kello kulkee käsi kädessä kalvosinnappien kanssa, jos haluat lisätä ulkoasua. Jalometallin valinnalla on ratkaiseva rooli. Kallis tai ei, se on valittava mieltymysten mukaan ja käytettävä sopivien korujen kanssa. Yksinkertaisin vaihtoehto olisi yhdistää kalvosinnapit vastaavaan kelloon tai rannekkeeseen. Toinen vaihtoehto olisi vihkisormus, jos ammatillinen ympäristö ei salli sitä toisin. Solmio pyöristää täydellisesti koko asun.

Kalvosinnappien kiinnittäminen hetkessä

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti 2018 laittaa päälle

Kalvosinnapit, joissa on kääntyvä pää

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti 2018 kulta hopea muotoja

Mallit, joissa on kiinnitys

kalvosinnapit ostaa tarvikkeita miesten trendi muoti 2018 pallomainen kulta

Yhdistelmä renkaan kanssa

kalvosinnapit ostaa asusteita miesten trendi muoti 2018 hopeahahmot

Osta solmion väriä vastaavat kalvosinnapit

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti 2018 puku solmio

Henkilökohtaiset kalvosinnapit – trendikkäitä malleja Tähtien sota -faneille

kalvosinnapit ostaa asusteita miesten trendi muoti 2018 puku tähtien sota

Tuo ripaus fantasiaa jokapäiväiseen asuun

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti 2018 kultaiset värit rengas

Eksentriset mallit ylellisille miehille

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti leijonanpää

kalvosinnapit ostaa asuste miesten trendi muoti 2018 jalokivi sininen

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla