15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hiukset, joilla on laskeva hiusraja miehille – sopivia vaihtoehtoja hiusrajalle

Vähenevän hiusrajan ei tarvitse tarkoittaa leikkausleikkureiden tavoittamista ja viimeistelyä pois päältä, kun valitset hiustyylejä, joilla on laskeva hiusraja. Esimerkiksi täysin kalju kruunu, on monia tapoja muotoilla laajeneva otsa hiuksilla, jotka sinulla on edelleen. Monien shampoiden, hoitoaineiden ja hiustenlähtötuotteiden lisäksi kaunistetut hiustenleikkaukset ja kampaukset, joilla on laskeva hiusraja, voivat vaikuttaa suuresti kaljuuntumiseen. Lisäksi suurin osa miehistä noudattaa tiettyä järjestystä leikkaamalla hiuksiaan.

kampaus väistyvillä hiuksilla miehille leikkaus peittää hiusrajan

Yleisimmin käytetty luokitus on Nordwood -luokitus. Ensinnäkin temppelien hiukset alkavat ohentua ja luoda terävä hiusraja. Tämän edetessä hiukset alkavat ohentua myös pään yläosassa. Bitemporaalisen taantuman ja kruunun ohenemisen yhdistelmä laajenee, kunnes ne kohtaavat, jolloin pään yläosa paljastuu.

kampaus, jossa on laskeva hiusraja miehille hiustenleikkaus hiusraja hämärä pohjoismainen luokitus

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että tämä hiustenlähdön ensimmäinen vaihe on helpoin piilottaa. Anna hiusten kasvaa vain pidempään edestä. Tämän vuoksi versiot kampauksista, joilla on laskeva hiusraja, kuten Caesar -leikkaukset, ovat valtava trendi juuri nyt. Naamiointi ei kuitenkaan ole ainoa ratkaisu. Voit myös kietoutua hiusrajan ympärille tukkaleikkauksella tai suorilla hiuksilla. Katso vain ehdotuksemme löytääksesi parhaat kampaukset, joilla on laskeva hiusraja itsellesi.

Lopeta hiustenlähtö! Syyt, hoito ja yleisimmät kysymykset

Hiustensiirto -opas – menetelmät, riskit ja kustannukset

Buzz Cut -kampaukset miehille – 10 parasta aliarvostusta, jotka ovat palanneet trendiin

Kampaukset, joissa on laskeva hiusraja – kulmikkaat hapsut

kampaukset, joissa miesten hiipuvat hiukset leikkaavat hiusrajan, peittävät kulmikkaat reunat

Aivan ensimmäisessä merkissä väistyvästä hiusrajasta hiukset alkavat kasvaa pidemmiksi hiusrajan ympärillä. Tämä viileä lyhyt kampaus ohuille hiuksille muuttaa pitkät hiukset kulmikkaiksi otsiksi, jotka peittävät korkean otsan tyylikkäästi. Jotkut epäselvät tyylit takana täydentävät trendikkäitä ilmeitä.

Kuvioitu Caesar -leikkaus

kampaus, jossa on laskeva hiusraja miehille hiustenleikkaus hiusraja peittää kuvioidun keisarin

Hapsujen lisääminen miehille näyttää siistiltä eikä vaadi paljon muotoilua. Nämä kuvioidut kampaukset, joissa on laskeva hiusraja, ovat suosittuja klassikoita, joita voit käyttää missä tahansa. Hiukset ovat lyhyet sivuilta ja selästä, hieman pituudeltaan kruunussa, joka on leikattu ja muotoiltu tuomaan piikikäs rakenne. Tämäntyyppinen moderni ilme sopii myös miehille, joilla on normaalit hiukset.

Kampaukset, joissa on hiipuva hiusraja, kuten Steve McQueen

kampaukset, joilla on laskeva hiusraja miehille, leikkaus piilota hiusraja steve mcqueen

Muotoiltu ja pidempi buzz -leikkaus oli yksi Steve McQueenin tyypillisistä kampauksista miehille. Se on yksinkertainen, maskuliininen ilme, joka huokuu viileää vaivattomasti. Lisäksi voit käyttää tällaista kampausta hiuslisäkkeiden kanssa tai ilman niitä, sillä sivulta pyyhkäisty reuna minimoi laskevien temppeleiden tai korkean otsan esiintymisen.

Ivy League -leikkaus

kampaus väistyvillä hiuksilla miehille hiustenleikkaus hämärä hiusraja muratti liiga

Tämä harjaleikkaus, jonka päällä on hieman pituutta, on suosittu Ivy League. Tällaisissa väistyvissä kampauksissa voi olla tai ei ole sivuosaa. Kaikkien kampaamojen ei tietenkään pitäisi tuntea termiä, mutta leikkaus ei ole vaikeaa. Lyhyille sivuille voidaan antaa pieni kaltevuus, kun taas yläkarvat siirtyvät pään takaosaan ja edestä otsaan. Tämä kampaus ja tyyli on ehdottomasti trendikäs juuri nyt.

Hiukset, joissa on laskeva hiusraja paksuille hiuksille

kampaus väistyvillä hiuksilla miehille hiustenleikkaus hiusraja peittää paksut hiukset

Saatat ajatella, että rehevät hiukset helpottavat hiusrajan piiloutumista, mutta näin ei aina ole ja joskus ei ole. Paksujen ja ohuempien hiusten kontrasti voi kiinnittää huomiota jälkimmäisiin. Tämä moderni hiustyyli keskittyy täyteläisyyteen pään yläosaan, vie painon otsan reunaa kohti ja lisää hieman haalistumista pään sivuille ja taakse. Rakenteellinen muotoilu pitää ulkonäön modernina ja raikkaana.

Lyhyt kampauksen haalistuva aliarvostus ohuille hiuksille

kampaukset, joissa on laskeva hiusraja miehille hiustenleikkaus hiusraja piilottaa kampauksen haalistua ohuet hiukset

Yhdistäminen on hyvin usein pilkattu ratkaisu hiustenlähtöön, mutta se ei ansaitse tuota mainetta ollenkaan. Oikealla leikkauksella ja muotoilulla tällaiset väistyvät kampaukset tarjoavat tehokkaan peiton miesten kaljuuntumisen alkuvaiheessa. Iho haalistuu sivuilla ja osumapäässä, jossa hiukset kasvavat edelleen täydessä paksuudessaan. Tämä tekee hiuksista näyttävän päällekkäisemmiltä. Pidemmät, toiselle puolelle kammatut hiukset peittävät hiusrajan ja kaljualueen ensimmäiset vaiheet.

Suorat hiukset

kampaus, jossa on laskeva hiusraja miehille hiustenleikkaus hiusraja peittää suorat hiukset

Mikään ei ole houkuttelevampaa kuin luottamus. Tämä herrasmies kärsii hiustenlähdöstä, mutta ei yritä piilottaa sitä. Tyylikkäitä kampauksia, joissa on laskeva hiusraja, käytetään lyhyitä tai keskipitkiä tasoitetussa tupsussa, jossa on hihna. Sen sijaan, että yrittäisi piilottaa hiusrajaa, tämä ilme toimii hienosti kuvattujen elementtien kanssa. Otsatukka sopii kaikille ja tämä hiusraja on varsin mielenkiintoinen ja houkutteleva. Tyyli voidaan yhdistää myös hyvin esimerkiksi pinstripe -pukuun.

Buzz -leikkaus haalistumalla

kampaus, jossa miesten hiukset ovat hiustuneet, hiustenleikkaus piilottaa hiusrajan, surina leikkaus haalistuu

Tämä yhdistelmä on myös suosittu miesten lyhyt leikkaus, koska sen avulla voit näyttää erittäin tyylikkäältä ilman pituutta. Tällaiset kampaukset, joilla on laskeva hiusraja, ovat edelleen hyvä valinta, koska miesten hiustenlähtö jatkuu. Lyhyt pituus minimoi ohuiden ja mehevien hiusten välisen eron. Voit käyttää leikkausta vielä lyhyempänä, jos pään kruunuun tulee kalju laikku.

Piilota laskeva hiusraja

partaalla leikattu hiusraja kätkee miehille vinkkejä ja ideoita

Vähentyvä hiusraja on yleinen monille miehille, joten et ole yksin. Vaikka et voi innostua hiustesi ohenemisesta, on hyviä uutisia. Vähenevän hiusrajan tai ohenevien hiusten ulkonäön minimointi on melko helppoa. Tässä on muutamia vinkkejä laskeutuvan hiusrajan peittämiseksi tai naamioimiseksi.

piilottaa hälvenevä hiusraja bradley cooperin kampaamoa, joka yhdistyy tyylikkäästi partaan

Monet miehet ajattelevat, että heidän on peitettävä väistyvät hiuksensa, mutta näin ei todellakaan ole. Valittavana on monia tyylejä ja moderneja miesten kampauksia. Esimerkiksi yhdistelmä on melko kiistanalainen tyyli. Tämä voi toimia hyvin, mutta se voi olla myös tuhoisaa. Siksi otimme hänet listallemme. Tämän kampauksen ratkaiseva tekijä on se, onko sinulla ohuet hiukset vai vain laskeva hiusraja. Jos sinulla on liian ohuet hiukset, myönnä vain, että tämä tyyli ei ole sinua varten, ja etsi jotain erilaista, kun yrität tehdä hiuksista paksummat. Muuten tämä leikkaus voi olla juuri sitä mitä etsit. Lisäksi, jos sinulla on suhteellisen pitkät hiukset ja haluat pitää ne sellaisina, tätä tyyliä on harkittava.

Pää parranajo

piilottaa hälvenevä hiusraja bruce willis pään parranajo näyttää tyylikkäältä

Joten joskus hiustenleikkaukset muuttuvat monimutkaisiksi, kun haluat piilottaa laskeutuvan hiusrajasi. Entä sitten puhdas parranajo? Pään ajelu on yksi ilmeisimmistä ratkaisuista. Jos sinulla ei ole hiuksia, sinun ei tarvitse huolehtia hiusrajasta. Tämä tyyli on tosin erittäin tehokas ja voi näyttää hyvältä – ainoa asia on, että sinulla on luultavasti ollut tämä idea tähän mennessä ja etsit jotain muuta. Tämä on täysin ymmärrettävää, mutta sinun on ehdottomasti harkittava parranajoa, jos luulet sen sopivan kasvosi muotoon.

Mohawk -kampaus miehille, joilla on laskeva hiusraja

juude -laki irokesen -hiustenleikkauksella piilottaa laskeva hiusraja mohawk irokesen -kampauksen

Mohawk tai mohawk on pidempi tyyli kuin jotkut muut täällä mainitut. Emme tarkoita mitään hullua, vain lyhyttä tai keskipitkää mohawkia, jonka sivut on leikattu. Leikatut sivut kiinnittävät huomion poispäin laskeutuvasta hiusrajastasi, jotta voit määrittää hiuksesi muodon tällä leikkauksella. Mohawk voi olla niin kauan kuin haluat, vaikka se olisi vain tuumaa.

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä