15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

WC -kansi, jossa pehmeä sulku ja hauska muotoilu, Pressalit

Pressalit jalkapallon istuimen timantti -wc -istuinideoita

Kuka väittää, että klassikko WC -kansi pehmeällä sulkimella pitää ehdottomasti olla valkoinen? Pressalit ei rajoitu tähän ja tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​malleja ja värejä. Sen poikkeukselliset wc -istuimet ja kannet tuovat odottamattomia vaikutuksia tylsiin wc -tiloihin.

WC -kansi pehmeällä sulkemisella – innovaatioita wc: hen

Pressalit-wc-istuimet-arkki kukkakimppu

Pressalitin motivoituneita suunnittelijoita voi edelleen haastaa! Heillä on itse asiassa poikkeuksellisia ideoita, jotka he toteuttavat menestyksekkäästi. Mielenkiintoisia WC -kansi pehmeällä sulkimella eroavat muista tyyliltään ja omaperäisyydeltään, vaikka yritys ei varmasti pyrkisi siihen.

Moderni wc -kansi pehmeällä sulkimella

WC -kansiistuimien suunnitteluideoita Pressalit

Yhtiön historia alkoi vuonna 1952 sattumalta, kuten usein elämässä. Hän juhli 50 -vuotispäiväänsä ja voi olla ylpeä monista menestyksistä. Nykyään Pressalitilla on uusin teknologia ja lähes täysin automatisoitu tuotanto. the WC -kansi pehmeällä sulkimella on saatavana useissa eri väreissä ja malleissa. On mielenkiintoista tietää, että pehmeän sulkutoiminnon ansiosta istuimet sulkeutuvat erittäin hiljaa. Tämä toiminto saa jopa miehet sulkemaan istuimen käytön jälkeen – ja aivan vapaaehtoisesti.

Suunnitteluideoita Pressalitin laadusta ja tyylistä

Pressalit Design wc -istuimet puusta

Pressalit valmistaa korkealaatuisista materiaaleista ainutlaatuisia puisia istuimia. Splendor -mallien puu on peräisin sertifioiduilta metsäyhtiöiltä. Ympäristöystävällinen tuotanto on yritykselle erittäin tärkeää. Ne varmistavat jatkuvasti, että kielteiset vaikutukset luontoon vähenevät. Yhtiö tarjoaa heille 10 vuoden laatutakuun WC -kansi pehmeällä sulkimella.

Moderni WC: n suunnittelu

WC -istuimen suunnittelu jalkapallo inspiraatiota

Suunnittelijat Pressalit keksi AutoClose® -toiminnon – tämä on älykäs wc -istuin, joka laskee automaattisesti ja hiljaa altaan reunalle käytön jälkeen. Täältä löydät joitain mielenkiintoisia ja hauskoja projekteja WC -kansi pehmeällä sulkimella katso – jalkapallo 799 on samanlainen kuin pallo – mustavalkoiset kuviot yhdistettynä vihreään (vihreä kuin nurmikenttä). Kirsikkapuusta valmistettu rakkaus on sydämen muotoinen wc-istuin, joka on saatavana nimikirjaimilla tai ilman.

Rakkaus- sydämen muotoinen wc-kansi

Love wc-kansi puu sydämenmuotoinen kirsikkapuu

Suunnitteluideoita Pressalitilta

Innovatiivinen WC -istuin Pressalit Denmark

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla