15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modernit tiilitalot – rehevä pyhäkkö luonnon keskellä

Vain sinä, muutama eristäytynyt moderni tiilitalo ja yksi Tyynenmeren rannikon parhaista surffausrannoista. Surffaajat viettävät paljon aikaa etsiessään lopullista surffauskokemusta. Se on tehtävä, joka vie monia ihmisiä moniin syrjäisiin paikkoihin ympäri maailmaa. Indonesian lämpimistä vesistä arktisten kylmille rannoille ei ole tällaista elämäntapaa. Niin paljon, että olemme herkistyneet ajatukselle trooppisista vesistä, höyrylaivoista ja palmuista.

Modernit tiilitalot täydelliselle lomalle

yksinäinen piilopaikka metsässä täydelliseen lomaan modernit tiilitalot

Esittelemme sinulle “Casa Volta” – kunnianhimoisen asuinprojektin, joka sisältää kolme modernia tiilitaloa. Niitä löytyy Oaxacan rannikon paksusta kasvillisuudesta. Arkkitehtien ja suunnittelijoiden tiimi korostaa hankkeen kokemusta lähestymistavasta alkaen.

Holvikattoista tiilitaloa tukevat pylväät sivuilla

Vierailijat johdetaan syvälle viidakkoon pienen polun kautta, joka johtaa lopulta suurelle raivaukselle. Pitkän lammen reunalla on lineaarinen symmetristen pylväiden järjestely, joka heijastaa vettä ja antaa vaikutelman hylätystä klassisesta temppelistä.

suunnittelijatuoli ja sivupöytä vihreällä sisäpihan makuuhuoneen edessä

Joten meidän on myönnettävä, että olimme erittäin vaikuttuneita tästä paikasta Meksikon Puerto Escondidon rannikolla. Nämä ovat omavaraisia ​​ja moderneja tiilitaloja, jotka ovat kuin Lodge Oaxacan osavaltiossa. Ihana paikka on myös vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä syrjäiseltä rannalta, joka sijaitsee hieman Puerto Escondidon pääkaupungin yläpuolella.

Meren rannikko, surffausranta ja syrjäiset modernit tiilitalot

Rannikkoalue nimettiin myös yhdeksi suosituimmista kohteista New York Timesin vuonna 2017. Se ei kuitenkaan ole kävely puiston läpi, joka on suunnilleen puolivälissä Mexico Cityn ja Guatemalan etelärajan välillä. Mitä saat, kun tulet sinne, on rannikkoalue, joka on melko eristäytynyt muusta yleisöstä, ja se on yksi Meksikon parhaista surffausrannoista.

Loistava konsepti luonnon ystäville

rentoutumisalue uima -altaan vieressä, jossa on lepotuoleja ja kolme modernia tiilitaloa

Ambrosi Etchegarayn tiimi noudattaa tiukkaa järjestystä, koska “Casa Volta” on järjestetty suorakulmaiseen pohjapiirrokseen. Tämä on jaettu kuuteen suorakulmaiseen vyöhykkeeseen. Vyöhykkeet koostuvat kolmesta avoimesta pihasta ja kahdesta huoneesta, jotka ovat yksityisten, ilmastoitujen alueiden käytössä ja holvien peittämiä.

Ulkoalueella keittiösaari, joka on valmistettu tiilistä ja jakkara puusta

Kolmannessa holvihuoneessa on keittiö sekä olohuone ja ruokailutila, jotka ovat puoliksi suljettuja ja ovat aina avoimia luonnolliselle tuulelle ja suodatetulle auringonvalolle. Kapea, keskitetty uima -allas on rannikkoalueen ilmentymä ja muistuttaa meitä siitä, että meri on vain noin kilometrin päässä.

tiilinen julkisivu ja sisäänkäynti, liukuovet

Casa Voltan suunnitteluun ja olennaisuuteen vaikuttavat voimakkaasti Tadao Andon läheisyys Casa Wabin säätiöön. Kuuluisa taiteilijakunta tarjoaa rakentamisesta käyttämättömiä tiilijäännöksiä, jotka voidaan kierrättää rakennusmateriaaleina.

vettä kahden tiilirakennuksen välillä, joissa on kasveja

Tämä konsepti johti tiilien käyttöön nykyaikaisissa tiilitaloissa savipigmentoidun betonirakenteen päälle. Vaikka vesielementti jäähdyttää sisäpihoja, avoimet holvit ja ruokohilan antavat tuulen virrata vapaasti suljettujen tilojen läpi. Yhdessä nämä elementit luovat lämpöä ja raikkautta.

Nykyaikaiset tiilitalot unelmien lomakohteessa

tilava makuuhuone, jossa parivuode ja katto maalaistyylisestä tiilistä

Tämän kaltaisiin moderneihin tiilitaloihin mahtuu 4 henkilöä. Ne koostuvat kahdesta loosista, jotka on suunnitellut tunnettu arkkitehtitoimisto. Talo reagoi myös alueen osien ja sitä ympäröivän kasvillisuuden väliseen orgaaniseen sekoitukseen, kuvaus kertoo.

kodikas tunnelma tiilistä valmistetun Meksikon loma -huvila -alueen ulkopuolella

Omistajien mukaan Casa Volta syntyi inspiraationa vanhoista italialaisista holvitaloista. Nämä kutsuvat vierailijansa uuteen tilaan keskenään. Joten arkkitehdit suunnittelivat raikkaan ja viihtyisän tiilikodin, jossa voit viettää upeita päiviä ja nauttia läheisestä rannasta.

upea huvila, jossa on holvatut tiilikatot ja pitkä uima -allas meren vieressä

Voit nyt varata yöpymisen Casa Voltassa hintaan 240 EUR per yö. Se on kauppa, jos kysyt meiltä. Hinnat muuttuvat kauden mukaan, mutta puhumme loppujen lopuksi Meksikosta, joten sinulla on todennäköisesti melko hyvä surffaussää ympäri vuoden.

*Arkkitehtien verkkosivusto

Pohjapiirros modernille tiilitalolle nimeltä casa volta meren rannikolla

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)