15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

14 modernia puutarhataloa, joissa voit työskennellä tai jopa asua rauhassa

modernit puutarhatalot ylellinen puutarhasuunnittelu

Internet ja mobiililaitteet ovat mullistaneet työn. Kannettavien tietokoneiden, tietokoneiden, älypuhelimien ja WiFi -yhteyden ansiosta paljon työtä voidaan nyt tehdä joustavasti ja sijainnista riippumatta. Mutta ilman pientä lepoa ja keskittymistä mobiilitoimisto voi muuttua nopeasti painajaiseksi. Tänään näytämme sinulle, kuinka arkkitehdit ovat löytäneet ratkaisun tähän: modernit puutarhatalot tarjoavat mukavan ja tilavan pakopaikan, ja ne voidaan jopa muuttaa vaihtoehtoisiksi kodeiksi. Katso itse!

Modernit puutarhatalot kotitoimistona

modernit puutarhatalot falchdach-office-work

Australialainen Inoutside -yritys tarjoaa esivalmistettuja moderneja puutarhataloja, jotka luovat lisää ulkotiloja. Yksi hänen suunnitelmistaan ​​on Cooba – pieni nykyaikainen rakennus, joka voisi toimia takapihan toimistona, viihdyttävänä alueena tai pakopaikana nuorille. Keskitumman puun ja mustien ikkuna- ja ovikehysten yhdistelmä näyttää erittäin hienostuneelta.

modernit puutarhatalot-tasakatto-koti-toimisto-kattoikkunat

Tämän pienen takapihan toimiston on suunnitellut Surman Weston. Korkista valmistettu ulkoverhous vähentää vaikutusta maisemaan ja tarjoaa hyvän lämmön- ja melusuojan. Sisustus on täysin verhoiltu vaalealla koivuvanerilla. Suuri kattoikkuna katon keskellä tekee huoneesta erityisen valoisan.

moderni-puutarha-talot-katto-muoto-valkoinen-kattoikkunat

New Yorkin arkkitehdit Hunt Architecture suunnitteli tämän kapean talon, joka sijaitsee kaupunkitalon puutarhassa Brooklynissa. Puutarhastudiossa on pieni vihreä katto ja se on täydellinen paikka rentoutua tai lukea kirjaa. Kattoikkuna päästää paljon päivänvaloa huoneeseen. Yhdessä valkoisen seinämaalin kanssa talo näyttää paljon tilavammalta.

modernit puutarhatalot-oppikirjat

Tämän modernin kesämökin on suunnitellut Ashton Porter Architects Lontoon kirjailijalle. Siksi säilytystilaa ja kirjahyllyjä on riittävästi. Alumiinielementit antavat talolle modernin ilmeen.

moderni-puutarha-talot-kunto-peili seinä

Modernissa puutarhatalossa voit paitsi työskennellä myös harrastaa suosittuja vapaa -ajan aktiviteetteja, harrastuksia ja urheilua. Tämä Eastwest Architecture -projekti on esimerkiksi moderni otos puutarhastudiosta. Rakennus on upotettu hieman maahan ja tekee vaikutuksen dramaattisella mustalla julkisivuverhouksellaan hiiltyneestä setripuusta.

moderni-puutarha-talot-tasakatto-led-valo

Tässä projektissa käytettiin myös hiiltynyttä puupaneelia. Sitä vastoin sisustus on verhottu koivupaneeleilla. Lämmin LED -valaistus tarjoaa lisätehosteita.

modernit puutarhatalot-puu-kierre-lasiseinä

Tämä futuristinen ja tyylikäs Platform 5 Architectsin puutarhapaviljonki tekee vaikutuksen orgaanisella arkkitehtuurillaan. Se sijaitsee 1950 -luvun rivitalon pihalla St. John’s Woodissa, Lontoossa, ja on erityisen harmoninen ympäristössä.

modernit puutarhatalot-kattokatto-valkoinen-musta-kotitoimisto

Seuraava puutarhatalo sijaitsee Bussumissa, Alankomaissa, ja sen toteutti Serge Schoemaker Architects. Se on verhottu 2000 puisella vyöruusulla, jotka hiottiin, maalattiin ja koottiin yksilöllisesti käsin. Toisin kuin tumma ulkopuoli, sisustus näyttää vaalealta ja ilmavalta vaalean koivupuun ansiosta. Vanerin eri palaset leikattiin tarkasti kokoon ja koottiin huolellisesti kuin palapeli. Materiaalin keveys luo rauhoittavan tunnelman.

moderni-puutarha-talot-päätykatto-kotitoimisto

Tämä pieni puutarhatalo seisoo kelluvalla betonipohjalla ja tekee vaikutuksen dynaamisella arkkitehtuurillaan. Projekti toteutettiin Architensions for a kirjailijalle ja se keskittyy ihmisten ja luonnon välisiin yhteyksiin kaupunkiympäristössä. Ulkoverhouksessa käytettiin mustaksi petsattua setripuuta ja sisätiloissa mäntyvaneria. Lämmin puu tulee yhdistäväksi elementiksi sisä- ja ulkotilojen välillä.

Moderni puutarhatalo asumiseen

moderni-puutarha-talot-katto-katto-elävä-nukkuva

Seuraava esimerkki on yksi AVAVA Systemsin esivalmistetuista taloista – yhtiö, jonka kotipaikka on San Francisco, USA. Ne tarjoavat ympäristöystävällisiä taloja, joissa on kaikki mitä tarvitset asumiseen: keittiö, kylpyhuone, ruokailutila ja makuutilat.

moderni-puutarha-talot-retro-tunnelma-kalustus

Tämä puutarhastudio luotiin toimimaan rauhallisena yksinäisenä paikkana. Siellä asukkaat voivat maalata, veistää ja hoitaa pientä orkideapuutarhaa. Sisustuksessa on nostalgista retrohenkeä.

modernit puutarhatalot-musta-nukkuva sänky

Tanskalainen arkkitehti Martin Kallesø suunnitteli tämän pienen guesthousen, joka sijaitsee yksityisen talon takapihalla Tanskan Præstøn kaupungissa. Huone on tarpeeksi suuri, jotta siihen mahtuu parivuode ja sisäänrakennettu vaatekaappi. Pidempi oleskelu ei olisi ongelma.

modernit puutarhatalot-tasakatto-liukuovi

Tämä pieni puutarhastudio on suunniteltu huolellisesti majoittamaan sohva, jossa on seinälle asennettu televisio, työskentelyalue ja parvi-makuutila. Se tarjoaa lopullisen pakopaikan omalla takapihallasi.

moderni-puutarha-talot-kaksitasoinen

Texasissa sijaitseva Sett Studio luo pieniä toimistoja omaan puutarhaan. Esimerkiksi tämä pieni talo on kooltaan 8,5 neliömetriä ja tarjoaa hyvän ratkaisun niille, jotka haluavat yksityisen työalueen, mutta joka on edelleen yhteydessä luontoon ja puutarhaan.

Previous Post
Nest Designsin rannalla sijaitseva välimerellinen huoneisto
Next Post
Hula Hoop Fitness: Ohjeet ja parhaat harjoitukset hoikalle vyötärölle!