15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pyöreä puutalo, jossa on avoimia tiloja ja loputtomia mahdollisuuksia – Casa Ojalá, jossa on erilaisia ​​malleja

kauniisti sisustettu pyöreä puutalo keskellä peltoa hevosten kanssa

Rajoitetusta tilasta tulee pyöreä puutalo ja poikkeuksellinen mutta moderni koti, jonka voit asentaa melkein mihin tahansa. Beatrice Bonzanigon muotoilu luotiin projektina Milanon Breran kaupunginosan sydämessä. Milanon suunnitteluviikolla 2019, joka pidettiin 9. -14. Huhtikuuta, se esiteltiin pyöreänä puutalona nimeltä CASA OJALÁ / INHABITING the INFINITE CHOICE. Rakennusprojekti on patentoinut arkkitehti Beatrice Bonzanigo IB Studiosta ”joustavaksi asuinrakennukseksi”. Casa Ojalán järjestää Post Design Gallery / Memphis yhdessä Memphis + Post Design -näyttelyn kanssa. Se tarjoaa myös 5 mahdollista huonetta asuintiloiksi. Vierailijat voivat nähdä kankaan ja materiaalit asteikolla 1:10. Suunnittelijat esittävät vieraille loputtoman valinnan maailman, jonka tällainen pyöreä puutalo tarjoaa yleisölle ensimmäistä kertaa.

Pyöreä puutalo mihin tahansa ympäristöön

Pyöreä puutalo, joka on asennettu korkeille vuorille, tarjoaa asukkaille monia vaihtoehtoja

“Ojalá” (o-ha-lá, vanhasta espanjankielisestä Oxalá, arabialainen wašāʾa llāh) on sana, joka kattaa käsitteen loputtomista mahdollisuuksista, toiveista tyhjyyteen ja poissaoloon, intuitioon, oven avaimeen, joka ei ole vielä auki, uuteen , olemassaolon yhdistetty kenttä, kaukoputki, joka yhdistää ja siirtää horisontteja, tila, jossa on erilaisia ​​mahdollisuuksia ja siten toive, joka toteutuu.

epätavallinen muotoilu pyöreälle talolle, jossa on takka ja köysi- ja hihnapyöräjärjestelmä

Joten tämä on pieni 27 neliömetrin pyöreä puutalo, jossa on useita sisätiloja. Nämä toimivat synkronisesti muuttamatta alkuperäistä rakennetta ja muotoa. Casa Ojalá kehittyy manuaalisesta mekaanisesta köysien, hihnapyörien ja kamppien järjestelmästä, joka tuo vieraan muistiin matkasta tuulen puhaltamalla purjeveneellä.

pyöreä puutalo, jossa on rajattomat mahdollisuudet rakennusprojektina jokaiseen maisemaan

Puu ja kankaat muistuttavat myös sen paikan perinteitä, jossa tällainen pyöreä puutalo seisoisi, ja korostavat sen ainutlaatuisuutta ja esteettistä sopeutumiskykyä. Samaan aikaan ne ovat kuitenkin muodollisesti tunnistettavissa oleva esine, jota voidaan markkinoida maailmanlaajuisesti.

pyöreä talo autiomaassa kamelien ympäröimänä

Casa Ojalá # 1: ssä on myös kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa yhden hengen vuode. Siellä on myös kylpyhuone, terassi, minikeittiö ja olohuone, jotka todella virtaavat jatkuvasti toisiinsa. Tämä muuttaa ne suureksi ulkoalueeksi, jossa on taso, pyöreä puutalo ilman kattoa tai jopa ilman lattiaa.

kirahvi ja eksoottisia lintuja pyöreän ympyrän ympärillä, pohjapiirroksena afrikkalainen ympäristö

Joten koko asia tarjoaa tilan, jossa ja jolla voit leikkiä, sekä pyöreän puutalon ilman seiniä. Erilaisilla, tuoksuvilla ja konkreettisilla materiaalikerroksilla merkitset sisä- ja ulkotilojen välisen rajan aina yllättävällä tavalla.

Kestävä konsepti pyöreälle puutalolle

Nauti romaanisesta näkymästä tähtien alla pyöreästä puutalosta

Huoneen joustavuuden mahdollistaa innovatiivinen liukuseinien ratkaisu puupinnoitteella ja kankaalla. Ne rullataan pylväisiin, jotka sijaitsevat kehän reunalla ja rakenteen keskellä. On siis noin kaksikymmentä vaihtoehtoa lisätä Casa Ojalán joustavuutta ja tehdä siitä täysin muokattava tuote.

pyöreä puutalo joen rannalla luonnon keskellä kestävän muotoilun ja materiaalien alalla

Casa Ojalá jättää vieraisiin todella hyvän vaikutelman. Yllätys ja sen muuttamisen helppous luovat ainutlaatuisen kokemuksen uudesta ja käsin kosketeltavasta elämästä, uuden löydön staattisen arkkitehtuurin maailmassa. Rajoitettu tila, jonka meidän on tavallisesti otettava huomioon, muuttuu näin loputtomaksi kodiksi.

mahdollinen ulkotilan suunnittelu kasvien nojatuoleilla takka ja kylpyamme

Talo on pieni, voit myös purkaa ja siirtää sen ilman, että siitä tulee iso. Pakotetun näkymän, suodatetun valon, hallitun ilman ja koskemattoman katon arkkitehtoniset rajat ovat rikki, mutta kaikki mukavuudet ja kaikki talon toiminnot on taattu. Koti soveltuu siksi yllätyksiin, leikkiin, sirkukseen, teatteriin ja kaikenlaisiin seikkailukokemuksiin. Maisema ja ympäristö toimivat vain julkisivuna.

Avoin muotoilu lisää vapautta

suihku ja ulkokäymälä, jossa on kylpyamme, mahdolliset kalusteet pyöreälle puutalolle

Kun talo on koottu, se perustuu sen manuaaliseen mekaaniseen järjestelmään. Rakenne ei vaadi ulkopuolista tukea, ei inhimillistä eikä teknistä. Siinä on myös sadeveden keräysjärjestelmä ja se voidaan varustaa aurinkosähkömoduuleilla. Siinä on lisäksi pieni septinen säiliö, joka on valmistettu valikoimasta ympäristötietoisia ja kestäviä kankaita sekä puusta valmistettuja paikallisia esansseja.

ulkopinta nurmikolla ja kauniilla merinäköalalla pyöreälle puutalolle, jossa on pylväät ja katto

Minimaalisten ja ympäristöystävällisten ratkaisujen kysyntä on kasvanut voimakkaasti maailmanlaajuisesti viime vuosina. Tämän päivän markkinat tarjoavat myös erilaisia ​​pieniä arkkitehtonisia ratkaisuja yksilöille, jotka etsivät jotain erilaista. Casa Ojalá ei ainoastaan ​​tarjoa tätä mahdollisena vaihtoehtona. Sen kauaskantoinen joustavuus pienimmissäkin tiloissa, jotka voit kokea äärettömiksi ja vilkkaiksi, on avain, joka puuttuu edelleen maailmanmarkkinoilta.

kolme pyöreää taloa trooppisen alueen keskellä, jotka on rakennettu vihreään palmujen väliin

Alun perin se oli sivutuote luksushotelleille, jotka etsivät uusia ratkaisuja matkakokemukseen ja välttävät rakennustyömaita. Casa Ojaláa voidaan myös tarjota yksityisasiakkaille, joilla on kaikenlaista maata, viinitarhoja, avointa maisemaa, vuoria, laguuneja, metsiä, niittyjä, hiekkadyynejä, ääretöntä tai rakentamatonta maata.

Arkkitehtien verkkosivusto

Casa Ojalan suunnittelija arkkitehti beatrice bonzanigo

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla