15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vihreä julkisivu innovatiivisena ratkaisuna miellyttävään ilmastoon wellness -keskuksessa

Vihreä julkisivu wellness -keskuksessa Vietnamissa ylelliseen rentoutumiseen

Sisä- ja ulkotilojen vihreät seinät ovat yhä suositumpia. Syynä tähän ovat useat positiiviset ominaisuudet, jotka ne tuovat mukanaan. Toisaalta vihreä seinä näyttää luonnollisesti erittäin houkuttelevalta ja koristeelliselta. Toisaalta sillä on myös positiivinen vaikutus sisäilmaan. Jos kasveja käytetään myös julkisivun viherryttämiseen, saat paitsi luonnollisen ilmeen rakennukselle, joka on hyväksi ympäristölle. Voit myös luoda täydellisen yksityisyyden ja aurinkosuojan, joka toisin kuin muut vaihtoehdot, kuten ulkoiset kaihtimet tai verhot, ei tummenna sisätiloja liikaa. Ja aurinkosuojasta huolimatta näet jotain kaunista, kun katsot ikkunaan. Jotta vihreä julkisivu voi suojata myös katseilta ja auringolta, se on tietysti sijoitettava ainakin osittain ikkunoiden eteen. Kuinka tämä voidaan tehdä, osoittaa mielenkiintoinen projekti, jonka haluamme esitellä teille. Wellness -keskuksessa on käytetty vihreää julkisivua. Moderni ja mielenkiintoinen rakennus tekee ilmapiiristä vieläkin rentouttavamman ja pilaa asiakkaat monta kertaa enemmän. Mutta katso itse!

Vihreä julkisivu wellness -keskukseen Vietnamissa

Innovatiivinen vihreä julkisivu yhdistettynä valkoisiin ristikkopaneeleihin ilmanvaihtojärjestelmänä

Wellness -keskus sijaitsee Vietnamissa, ja sen suunnitteli MIA Design Studio ja se toteutettiin vuonna 2015. Vaikuttava tulos selittää myös keskuksen viisi tähteä. Ja vihreä julkisivu on vain esimakua siitä, mikä odottaa sinua sisällä. Saatavilla on yhteensä 15 huonetta sekä rehevä ja avoin sisäpuutarha, syvä kylpyamme rentoutumiseen, verhoiltu sohva kahdelle hengelle ja kuntosali, jossa voit myös meditoida ja harjoitella joogaa. ulkona puutarhassa. Tämä on suunniteltu vihreällä sisäpihalla. Kaikki harjoitukset tehdään aamulla, kun on vielä miellyttävän viileää.

Pohjakerros, jossa on lampia ja roikkuvia kasveja, luo rauhoittavan ilmapiirin

Pohjakerros koostuu avoimista tiloista rentoutumiseen. Rentouttavan ilmapiirin luovat paitsi pienet lamput, joissa on lootuskukkia, myös runsaat roikkuvat kasvit, joita käytettiin riippuvaan puutarhaan. Kaikki nämä luonnolliset elementit ja mallit luovat rauhoittavan tunnelman, jossa keho, mieli ja sielu voivat rentoutua ja rentoutua täydellisesti. Mitä muuta tarvitset raskaan työviikon jälkeen?

Arkkitehtuuri innovatiivisella ilmanvaihtojärjestelmällä

Houkuttelevat huoneenjakajat valkoisina ristikoina, yhdistettynä sisätiloissa oleviin pieniin kasveihin

Raikas ja viileä ilma ei ole taattu vain monien kasvien ja julkisivun vihertämisen ansiosta. MIA Design Studion suunnittelijat kehittivät myös luonnollisesti tuuletettavan rakennuksen. Avoimet seinät ja vihreät julkisivut ovat avain tiloihin, jotka tekevät kuumimmasta ja kosteammasta päivästä paljon miellyttävämmän. Joten jos haluat rentoutua ja antaa itsesi hemmotella itseäsi, voit käyttää wellness -keskuksen ylellisiä tarjouksia etkä varmasti tule katumaan sitä. Yksityisyys on taattu tässä rakennuksessa!

Avoin wellness -huone, jossa on kasveja kaihtimien sijaan, luovat luonnollisen tunnelman

Sisään istuttaminen yhdistettynä julkisivun vihreyttämiseen on luonnollista ja maagista samaan aikaan. Kaikki alueet virtaavat tasaisesti toisiinsa ja tekevät jokaisesta kävelystä rakennuksen läpi miellyttävän kokemuksen. Vihreä julkisivu on suunniteltu ruudukon muotoiseksi ja peitetty kasveilla, joka ei ainoastaan ​​suojaa trooppista aurinkoa, vaan luo myös mielenkiintoisen varjojen leikin sisätiloihin. Nämä ulkopuoliset kasvipaneelit koostuvat monista kasvilajeista, jotka on valittu huolellisesti ja jaettu tämän houkuttelevan ja ennen kaikkea hyödyllisen vihreän julkisivun luomiseksi.

Vihreä julkisivu ja sisätilat täydelliseen ilmastoon ja tunnelmaan

Luonnollinen ilmanvaihto ja zen-tyyliset lampit sopivat täydellisesti rakennuksen hyvinvointitoimintoon

Seuraavassa saat lisää tietoa vaikuttavasta rakennuksesta. Tutustu eri huoneisiin ja suunnitelmiin, jotka havainnollistavat ilman kiertoa rakennuksessa, jotta taataan miellyttävä ilmasto trooppisista lämpötiloista huolimatta. Vihreä julkisivu luo myös tunnelman, joka muuten syntyy vain huonekasveista. Tuntuu melkein siltä, ​​että olet keskellä luontoa ja voit rentoutua tällä tavalla. Ja ehkä löydät jopa ideoita, joilla voit vihreyttää oman seinän. Joten jos suunnittelet matkaa Vietnamiin ja tarkemmin Da Nangiin, kannattaa pysähtyä tässä wellness -keskuksessa ja tutustua tarkemmin arkkitehtuuriin ja muotoiluun. Hyödynnä sitten tarjoukset ja anna itsesi hemmotella itseäsi!

Avoimien käytävien ansiosta kaikki alueet sulautuvat tasaisesti toisiinsa

Kasvien vihreä julkisivu luo mielenkiintoisen valon ja varjon leikin sisälle

Kuvioidut seinät näyttävät entistä tehokkaammilta kasvien varjojen ansiosta

Bambukaihtimet takaavat yksityisyyden hyvinvointikeskuksessa

Riippuvat kasvit koristavat sisätilat ja toimivat aurinkosuojana kuumuudelta

Avoin ja vihreä julkisivu miellyttävään ilmastoon ja ilmanvaihtoon

Alkuperäinen yksityisyyden ja aurinkosuojan idea ratkaisuna kuumassa, trooppisessa ilmastossa

Rakennusta ja sen vihreää julkisivua ympäröi suuri lampi

Rakennuksen ympärillä oleva ulkopuoli muistuttaa keidas lampi ja palmuja

Vihreä julkisivu yöllä tehokkaalla valaistuksella

Pohjakerroksen sisäpiha ja erilaisia ​​huoneita

Toinen kerros, jossa on lukuisia huoneita täydelliseen rentoutumiseen vihreässä wellness -rakennuksessa

Suunnitelma kuvaa, kuinka rakennuksen ilma kiertää luonnollisesti

Mekaanista tai sähköistä ilmanvaihtojärjestelmää ei käytetä

Wellness -rakennus, jossa on vihreä julkisivu ja paneelit sivulta

Suunnitellut MIA Design Studio.

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla