15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tämä viistehiottu katto kolmion muotoisilla kattoikkunoilla on ehdoton katseenvangitsija!

viiste katto kolmion muotoisilla kattoikkunoilla luo kirkkaan sisustuksen

Hylätylle kappelille rakennettu moderni koti voitti ensimmäisen palkinnon Lontoon parhaan kodin laajennuksesta. Arkkitehtiyritys Craftworksin projekti “The Chapel” voitti tänä vuonna New London Architecture (NLA) -järjestön järjestämän “Älä liiku, paranna!” -Palkinnon. Talossa on moderni, viisteinen katto, joka muistuttaa saksalaisen arkkitehdin Gottfried Böhmin kirkon rakennuksia. Suuret, kolmion muotoiset kattoikkunat tarjoavat runsaasti valoa ja luovat kirkkaan ja ystävällisen sisustuksen.

kolmiomaiset kattoikkunat ja viistetty katto luovat mielenkiintoisia valon ja varjon vaikutuksia

Lontoon studio, joka tunnettiin aiemmin nimellä John Smart Architects, loi uuden kodin uskonnollisen rakennuksen vanhaan rakenteeseen Camberwellissa, Etelä -Lontoossa. Sen alle makuuhuoneille luotiin uusi kellari, kun taas uusi holvikatto, jossa on kolmion muotoiset kattoikkunat, takaa valoisan olohuoneen. “Kappeli on yksi dramaattisimmista talon peruskorjaushankkeista, ja tuomaristo myönsi yksimielisesti ensimmäisen palkinnon – suuri asuintila ja tyylikäs, viistetty katto olivat lyömättömiä”, sanoi tuomariston johtaja Peter Murray..

kolmion muotoiset kattoikkunat tuovat miellyttävää valoa sisätiloihin

Moderni yhden perheen kodin ohjelma oli kirurgisesti integroitava kappelin olemassa olevaan ulkoiseen rakenteeseen. Neljä makuuhuonetta, mukaan lukien kylpyhuoneet ja työhuone, sijaitsevat uudessa kellarissa, ja alkuperäinen huone on muutettu kokonaan avoimeksi ruokailu- ja keittiötilaksi. Kolmion muotoiset kattoikkunat ja sarja ohuita kaari -ikkunoita päästävät luonnonvaloa huoneeseen.

Kappeli muunnos satulakatto kolmion muotoisilla kattoikkunoilla tiilijulkisivu

Tumma, puulla verhottu portaikko yhdistää kaksi kerrosta ja sen pitäisi edustaa kuilua “päivän ja yön, taivaan ja maan” välillä.

Takka oli sijoitettu alttarin tavoin huoneen keskelle. Kylpyhuone on piilotettu neliömäistä puupäällystettyä laatikkoa vastapäätä. Sen yläpuolella on pieni mezzanine, josta löytyy yksityinen tutkimus.

Seinät on päällystetty vahatulla kalkkikipsillä, jolloin muodostuu mukava kontrasti tiilijulkisivun ja liuskekivikaton kanssa.

Talon ympärillä Jane Brockbank Gardensin suunnittelema maisemapuutarha luo “piilotetun pakopaikan”, jossa katon monipuoliset muodot toistuvat.

Kattoikkunat tarjoavat luonnollista valoa olohuoneeseen

kolmion muotoinen kattoikkuna, jossa tumma puu ja messinki

viiste katto kolmion muotoisilla kattoikkunoilla keittiösaari ruokailutilalla

viiste katto kattoikkunoilla moderni holvikatto

viiste katto ja kolmion muotoiset kattoikkunat kappelin uusiminen

Ripustetut portaat, jotka on valmistettu tummasta puusta, toisin kuin vaaleat lattiat

moderni kattoikkuna kattoikkunoilla, avoin olohuone, jossa on takka

* Saat lisää projekteja Craftworksilta heidän virallisella verkkosivustollaan katsella

Previous Post
Modulaarinen talon suunnittelu lomalle keskellä metsää
Next Post
Koko kehon harjoittelu + sydän – trendikäs punta kuntoharjoitus