15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Somers-Hof-Haus-moderni maalaistalo

Eberesche Opat arkkitehdit

moderni arkkitehtuuri - suunnitteluidea Yhdysvalloista

Tämä maakunnallinen moderni Maalaistalo sijaitsee Victoria, Australia. Omistajan toiveen mukaan arkkitehdit loivat yhden kerroksen perhehuoneen, jossa oli huoneita. Tuloksena on rakennus, jossa yhdistyvät maalaistalon elementit ja moderni arkkitehtuuri.

Moderni maalaistalo Australiassa

innovatiivinen puutarhasuunnittelu - uusi minimalistinen suuntaus

316 m²: n käyttöalue Maalaistalo on suunniteltu yhdistelmäksi sisä- ja ulkotiloja, jotka on sijoitettu keskelle suorakulmaisen sisäpihan ympärille. Pääkonsepti on luoda pysyvä yhteys sisä- ja ulkotilojen välille. Rakennuksen ympärillä kasvaa korkeita puita, ruohoa ja muuta kasvillisuutta.

Somersin maalaistalon suunnitteluidea Australiasta

moderni muotoiluidea - puinen julkisivu

Arkkitehdit suunnittelivat rakennuksen ”teltan” muotoon ottaen huomioon asiakkaan mieltymykset. Joidenkin sisäänkäyntialueiden ansiosta se toimii Maalaistalo avoimempi. Tärkein olohuone koostuu suuresta huoneesta, johon kuuluu keittiö, ruokailutila ja olohuone, jossa on takka. Se avautuu talon etulevylle puisen julkisivun kautta, jossa on kapeat ikkunat. Olohuone on yhdistetty jaettuun kylpyhuoneeseen ja kahteen makuuhuoneeseen tilavan eteisen kautta, joka johtaa myös ulos. Makuuhuone ja kylpyhuone on asetettu kohtisuoraan yhteiseen tilaan nähden ja avoinna toiselle ulkotilalle.

moderni sisustus Australian maalaistalossa

moderni muotoiluidea - puupinnoitetut seinät

Tämän australialaisen sisustus MaalaistaloSe edustaa perinteisen ja modernin tyylin yhdistelmää.Olohuone näyttää houkuttelevalta tyylikkäällä puutavaralla, puisilla huonekaluilla ja pienillä värikkäillä yksityiskohdilla. Jotkut kuvat seinillä, villapeitteet ja ne lisäävät tilaa viehättävästi ja luovat aidon maalaistalon tunnelman. Mikä oli arkkitehtien päätavoite.

Kirjailija K.H. Christova

kodikas sisustus - olohuone

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla