15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Perhetalo, jossa on kattoterassi, uima -allas ja viehättävä näköala järvelle

Kiinteä talo nykyaikainen arkkitehtuuri neljän kerroksen uima -allas

Tämä kiehtova Perhetalo kattoterassilla ja kattouima -altaalta on upeat näkymät Okanagan -järvelle, joka on lähellä Kelwnaa, Etelä -Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa. Suunnittelu- ja arkkitehtuuristudio David Tyrell Architecture on toteuttanut monien unelmat tällä projektilla. Kauniissa rakennuksessa on neljä kerrosta, laaja aurinkoterassi, jossa on sisäänrakennettu uima-allas, ja se tekee vaikutuksen mielenkiintoisella arkkitehtuurilla ja ylellisyydellä.

Yksityinen perhekoti kattoterassilla Kanadassa

Aurinkoinen terassi lepotuoleja talon suunnittelu uima -allas

Mitä tässä Perhetalo kattoterassilla On olemassa runsaasti auringonvaloa. Sisustus on valoisa ja tilava, ja siinä on paljon valtavia lasiseiniä ja -ikkunoita, jotka tarjoavat erilaiset ja houkuttelevat näkymät luontoon samanaikaisesti. Toisiinsa yhdistetyt olohuoneet on sisustettu modernisti lämpimin värein ja täysin varusteltuina. Kattoterassi näyttää luonnolliselta maiseman jatkeelta. Kattouima -allas on ehkä talon keskipiste. Se on unelmien paikka rentoutumiseen – uima -altaan äärellä voit maata auringossa, nauttia virvoitusjuoman ja nauttia kuvankauniista näkymistä. Tästä David Tyrellin erinomaisesta projektista on tullut tyylin ja innovaation symboli yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta.

Nykyaikainen arkkitehtuuri – nelikerroksinen perherakennus kattoterassilla

Talo Modern Pool Kelowna Canada-Okanagan Lake

Korkea katto on vaikuttava sisätiloissa. Mielenkiintoisesti rakennettu autotalli on toisessa kerroksessa. Sieltä sinulla on mahdollisuus katsella kaunista aluetta uudelleen. Moderni yksityinen Perhetalo kattoterassilla, joka luo harmonisen kuvan ympäristön kanssa, on todella malli modernille arkkitehtuurille. Se rakennettiin 10000 m²: n alueelle ja näyttää jäävuoren huippuna maanpinnan yläpuolella, kun taas sen suurin osa on piilossa kaltevassa kalliossa.

Kauneutta ja yksinkertaista eleganssia

Parveke kuisti portaat talon katto järvelle

Kiinteän talon suunnittelu kesti yli vuoden. Rakennustyöt saatiin päätökseen kahden vuoden kuluttua. Erityistä tässä Perhetalo kattoterassilla on itse asiassa sen ainutlaatuinen sijainti keskellä suojattua aluetta lähellä Kelownan kaupunkia. Rakennustöihin vaadittiin erityislupa. Asiakas, Mission Group Construction – arvostettu paikallinen rakentaja, seurattiin ja kontrolloitiin koko rakennus-, hävitys- ja varastointiprosessin ajan sekä hänen suunnittelunsa.

Moderni kiinteä talo – muotoilu ja konsepti

Olohuone valkoinen ruokailutila-punaiset tuolit korkea katto

Arkkitehti David Tyrell halusi rakentaa modernin kodin, joka sopisi parhaiten omistajan persoonallisuuteen. Auringonvalo, moderni tunnelma ja mukavuus olivat avainsanoja suunnittelussa ja sisustuksessa. Koska esineet asetetaan ihmiselämän keskipisteeseen länsimaisessa modernissa kulttuurissa, Tyrell yritti tarkoituksellisesti poiketa tästä suuntauksesta ja järjestää avaruuden uudella tavalla siten, että esineet täyttävät alkuperäisen tehtävänsä – eli helpottaa ihmisten elämää. Tekemällä Perhetalo kattoterassilla arkkitehdin taipumus geometrisiin muotoihin näkyy Okanaganinmeren rannikolla.

Viehättävä näkymä järvelle

Unelmakodin suunnittelu Kanadan uima -allas

Viihtyisä patio

Patio allas auringonlasku rottinkikalusteet

Avoimet tilat – keittiöpöytä ja tuolit

Valkoiset tuolit-keittiökalusteet-avoin huoneisto

Portaikko – kanootti koristeena

Portaikkojen suunnittelu Kanada Okanagan

Tyylikäs makuuhuone, jossa on suuret lasit

Unelma makuuhuoneesta merelle

Terassin valaistus – mukavat aurinkotuolit

Aurinkotuolit ulkovalaistus huvila

Lyhdyt kattoterassilla

Lyhtypihan suunnittelu

Korkean katon keittiötila

Keittiön suunnittelu näkymä Okanagan -järvelle

Moderni valkoinen keittiö

Varustettu keittiö valkoinen riippuvalaisimet suunnittelu keittiö laskuri

Tyylikäs kylpyhuone – kylpyamme ja valtava lasipaneeli

Kylpyhuone kylpyamme moderni sisustus

Previous Post
5 ideaa ulkoalueelle – piristä kuistia
Next Post
7 yrttiä ja lääkekasveja, joita voit kasvattaa itse