15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vuorovaikutteinen oppiminen modernin kouluarkkitehtuurin avulla – 15 esimerkkiä

Interaktiivisen oppimisen esimerkkejä-nykyaikainen kouluarkkitehtuuri-esimerkkejä

Termi “vuorovaikutteinen oppiminen” viittaa sosiaalisten, fyysisten ja henkisten tietämysten ja taitojen hankkimiseen vaihtamalla tietoja, kuten keskinäistä käsitystä ja käyttäytymistä toisiaan kohtaan. Vuorovaikutteisuus tulee ihmisiltä ja sitä edistetään eri menetelmillä, esimerkiksi: keskustelut, kumppani- ja ryhmätyöt, digitaalitekniikka (ns. Verkko-oppiminen), oppimisympäristö ja muut. Vuorovaikutteinen oppimisympäristö vaikuttaa suoraan oppimisprosessiin, motivoi lapsia oppimaan ja luo edellytykset tarvittavan tiedon hankkimiselle. Arkkitehdit ympäri maailmaa ovat tehneet oppitunteja tehokkaampia ja siten lisäävät lasten halukkuutta oppia. Esittelemme 15 erinomaista arkkitehtonista hanketta.

Interaktiivinen oppiminen Ørestad Gymnasiumissa, Kööpenhamina, Tanska

Vuorovaikutteinen oppiminen -moderni-koulu-arkkitehtuuri-tanska-oppimisympäristö

3XN suunnitteli Ørestad Gymnasium -rakennuksen Kööpenhaminassa tarkoituksenaan edistää vuorovaikutteista oppimista ja luoda ystävällinen ilmapiiri, jossa oppilaat voivat opiskella oppimateriaaleja yhdessä ryhmissä. Koulujen moderni arkkitehtuuri on suunniteltu avoimeksi ja erittäin leikkisäksi. On olemassa useita alueita, joilla opiskelijat voivat tavata ja keskustella.

Moderni kouluarkkitehtuuri: Ecopolis Plaza Madridissa, Espanjassa

Vuorovaikutteinen oppiminen -moderni-koulu-arkkitehtuuri-madrid-espanja

Vuonna 2010 Ecosistema Urbano suunnitteli energiatehokkaan koulurakennuksen Madridin teollisuusalueelle Espanjaan. Se toimii kokonaisena ekosysteeminä ja ottaa suuren osan päivittäin tarvittavasta sähköstä ja vedestä. Hankkeen tavoitteena on kouluttaa lapsia ympäristötietoisella tavalla ja huolehtien luonnosta. Näin heistä tulee vuosien jälkeen vastuullisia aikuisia, jotka suojelevat ja huolehtivat luonnosta.

Interaktiivinen oppiminen Hakusui -päiväkodissa, Chiba, Japani

Vuorovaikutteinen oppiminen -moderni-koulu-arkkitehtuuri-japani

Yamazaki Kentaron suunnittelutyöpajan arkkitehdit ottivat tämän päiväkodin suunnittelussa huomioon pienten lasten tärkeimmät tehtävät: leikkiä, röyhtäillä ja ennen kaikkea pitää hauskaa. Tuloksena oli tilava leikkipaikka, jossa oli erilaisia ​​alueita, joissa lapset voivat tutkia maailmaa yhdessä ja leikkien.

Moderni kouluarkkitehtuuri: Vittra Telefonplan -koulu Tukholmassa, Ruotsissa

interaktiivinen-oppiminen-moderni-koulu-arkkitehtuuri-ruotsi

Tukholman uusi Vittra -koulu on kuin mikään muu. Ei ole kiinteitä seiniä, vain tilanjakajat, jotka jakavat tilavat huoneet alueille, joilla oppitunnit pidetään leikkisässä oppimisympäristössä. Tämä edistää oppimisprosessia ja luo uuden oppimiskulttuurin. Rosan Bosch Ltd. Suunnittele studio jokaiselle alueelle yksilöllinen laite, joka edistää vuorovaikutteista oppimista.

Ympäristöystävällinen ja rakastava luonto: Farming Kindergarten Dong Nai, Vietnam

interaktiivinen oppiminen-moderni-koulu-arkkitehtuuri-vietnam

Tämä leikkisä rakennus, jossa on vihreä katto, on itse asiassa päiväkoti, jonka Vietnamin kenkätehtaan työntekijät rakensivat lapsille vuonna 2016. Vo Trong Nghia Architects suunnitteli viheralueen leikkipaikaksi ja vihannespuutarhaksi samanaikaisesti. Vaikka 18 lasten huonetta ovat osittain maan alla, ne on suunniteltu siten, että mahdollisimman paljon valoa putoaa sisään.

Moderni kouluarkkitehtuuri ja interaktiivinen oppiminen: Pies Descalzos School, Cartagena, Kolumbia 

interaktiivinen oppiminen-moderni-koulu-arkkitehtuuri-Kolumbia

Kolumbialaisen arkkitehdin Giancarlo Mazzantin toimisto työskenteli koulurakennuksen suunnittelussa Kolumbian ongelma -alueella vuonna 2014. Moderni kouluarkkitehtuuri kehittyy eri tasoilla ja jatkaa visuaalisesti kukkulaa, jolle se rakennettiin. Koulu koostuu kolmesta kuusikulmaisesta rakenteesta, jotka sulkevat sisäpihan ja yhdistävät siten sisä- ja ulkoalueet. Geometrinen ristikkorakenne luo miellyttävän ilmapiirin suojaiselle paikalle ja toimii yhdistävänä elementtinä monen ikäisten lasten huoneiden välillä.

Family Box Pekingissä, Kiinassa

interaktiivinen oppiminen-moderni-koulu-arkkitehtuuri-kiina-päiväkoti

“Family Box” on päiväkoti Pekingissä, jonka SAKO Architects suunnitteli vuonna 2013 erittäin leikkisäksi ja todella jännittäväksi lapsille. 4150 neliömetrin alueella on useita kartion muotoisia yksiköitä, joihin mahtuu erilaisia ​​alueita ja huoneita, kuten keittiö, leikkipaikka, musiikkihuone, uima-allas ja muut. Jokainen yksikkö on suunniteltu eri väreillä suuntautumista varten.

Frederiksbjergin koulu Aarhusissa, Tanskassa

interaktiivinen oppiminen-moderni-koulu-arkkitehtuuri-tanska

Frederiksbjergin koulu, jonka Henning Larsen Architects + GPP Architects suunnitteli vuonna 2013, on kooltaan yli 150 000 neliömetriä. Se on ensimmäinen Tanskan uuden koulujärjestelmän mukainen koulu, joka edistää vuorovaikutteista oppimista. Tämä sisältää vähintään 45 minuuttia liikuntaa päivässä. Kaikki laitteet kaikenlaiseen ryhmäliikuntaan ovat koululaisten käytettävissä. Näin lapset kasvavat fyysisesti aktiivisiksi, terveiksi ja kehittävät läheisiä sosiaalisia suhteita.

Yhteisön peruskoulu tytöille Kenemassa, Sierra Leonessa, Länsi -Afrikassa

vuorovaikutteinen oppiminen-moderni-koulu-arkkitehtuuri-sierra-leone

Ebola -epidemian ja veristen sisällissotien jälkeen Sierra Leone on jälleenrakennettava valtio, jossa koulut antavat nuorille tytöille toivoa ja mahdollisuuden uuteen elämään. Arkkitehdit Orkidstudio aloitti tämän koulun projektin vuonna 2009, mutta poliittisten ja muiden olosuhteiden vuoksi kaikkien luokkahuoneiden ja katon rakentaminen saatiin päätökseen vasta vuonna 2014. Täällä nuoret tytöt hankkivat perustiedot ja oppivat yleisiä tieteitä, jotta he voivat jatkaa opintojaan.

120 Division School Shanxissa, Kiinassa

vuorovaikutteinen oppiminen-moderni-koulu-arkkitehtuuri-kiina

Tämän koulurakennuksen pitkänomainen rakenne täydentää täydellisesti maisemaa laajoilla vuorilla. WAU Design -tiimi suunnitteli modernin siksak -koulurakenteen ja muutti katon opiskelijoiden suosimaksi leikkipaikaksi. Koulurakennusten väliset terassit, sisäpuutarhat ja sisäpihat kutsuvat lapset viettämään vapaa -aikaa ulkona ja leikkimään aktiivisesti. Arkkitehtuurin tavoin sisätilat ovat tilavia, täynnä valoa ja erittäin kirkkaita.

Xiashanin peruskoulu Anjissa, Zhejiangissa, Kiinassa

interaktiivinen-oppiminen-moderni-koulu-arkkitehtuuri-kiina-oppimis-maisema

Äskettäin Xiashanin peruskoulu rakennettiin korvaamaan väliaikaiset koulurakennukset tällä muuttoalueella. Liikenne alueella on vilkasta ja rakennustyöt ovat edelleen kesken, minkä vuoksi arkkitehdit ovat järjestäneet koulurakennukset sisäpihalle, jossa lapset voivat juosta ja leikkiä turvallisesti ja häiriöttömästi. Nykyaikaisen kouluarkkitehtuurin pitäisi innostaa ja motivoida lapsia kehittymään edelleen. * Tekijä STI Studio + Architectural Design & Zhejiangin yliopiston tutkimuslaitos

Lakeland Elementary School, Auburn, WA, Yhdysvallat

interaktiivinen-oppiminen-moderni-koulu-arkkitehtuuri-usa

Tämä koulurakenne eroaa Yhdysvaltojen perinteisestä vain rakennuksen värisuunnittelusta. DLR Groupin arkkitehdit loivat värin avulla suuren vaikutuksen, jolla on suora positiivinen vaikutus oppimisympäristöön ja joka tekee siitä ystävällisemmän. Huoneet on myös suunniteltu iloisilla sävyillä ja ne ovat erittäin joustavia, joten useat oppilaat voivat tarvittaessa järjestää oppitunnin yhdessä.

Liyuanin yläkoulu Wuxissa, Kiinassa

vuorovaikutteinen-oppiminen-moderni-koulu-arkkitehtuuri-kiina-innovatiivinen

Liyuan Middle School koostuu yhteensä kuudesta rakenteesta, jotka on erotettu joella. Ympäröivä maisema vaikuttaa voimakkaasti tähän moderniin koulurakenteeseen. Aaltoileva rakenne ja orgaaninen muotoilu muistuttavat voimakkaasti rakennuksen ympärillä virtaavaa vettä. * Tekijä Minax Architects

MOPI Extension Elementary School Itanhangá, Rio de Janeiro, Brasilia

interaktiivinen oppiminen-moderni-koulu-arkkitehtuuri-brasilia

MOPI Extension Elementary School sijaitsee erittäin luontoystävällisellä alueella. Täältä Mareines + Patalano Arquiteturan arkkitehdit saivat inspiraationsa hankkeeseen. Julkisivu koostuu läpikuultavasta lasista ja puusta ja mahdollistaa miellyttävät valaistusolosuhteet rakennuksen luokkahuoneissa.

Our Lady of the Southern Crossin peruskoulu Taylors Hillissä, Australiassa

vuorovaikutteinen oppiminen-moderni-koulu-arkkitehtuuri-australia

Koulun Baldasso Cortese Architectsin suunnittelu on peräisin vuodelta 2007, ja se toteutettiin viidessä vaiheessa vuonna 2014. Kouluun mahtuu 450 oppilasta, jotka on jaettu 3 ikäryhmään. Vuorovaikutteista oppimista ja motivaatiota edistävät paitsi oppimisympäristö, myös monet ryhmätyöt eri ikäisten opiskelijoiden kanssa ja tietysti digitaalinen media.

Previous Post
Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme