15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaksikerroksinen huoneisto Beirutissa, Libanonissa

Loft-huoneisto, jossa on puu ja näköala-design-huoneisto

Että N.B.K. on suunnitellut yksityinen omaisuus DW5 Design Studio. Se valmistui 5 vuodessa vuonna 2013 ja sijaitsee Beirutissa, Libanonissa. Tämä kolmikerroksinen huoneisto sijaitsee kiinteistössä # 2251 ja yhdeksännessä kerroksessa, joka on myös viimeinen Kaksikerroksinen huoneisto rikki ja itsenäinen rakenne ja koristaa koko rakennuksen kuin kruunu.

 Rakenteellisesti asunto viestii pystysuorasta jakautumisesta rakennuksen sisällä ja myös kahden pystysuoran seinän ääriviivat. Yhdeksännen kerroksen jälkeen rakenne näyttää itsenäiseltä ja renderöinti on morfologisesti erotettu rakennuksesta. Tuloksena on paljon enemmän itsenäinen kiinteistö rakennuksen katolla kuin mitä useimmat ihmiset tietävät parvella tai kattohuoneistolla.

 Duplex -huoneisto – Näköala kaupunkiin

Loft-huoneisto-jossa on uima-allas-puinen veranta-kalusteet-valkoisena

Tämän hankkeen artikulaatio -osa liittyy myös maantieteelliseen sijaintiin. Käytännössä pienhuoneisto sijaitsee entisellä rajalinjalla idän ja lännen Beirutin välillä ja on kuin taivas keskellä kaupunkia tasolla, joka ei kuulu kumpaankaan suuntaan. Vaikka suurin osa niistä, jotka valitsevat a Kaksikerroksinen huoneisto, Välimeren muotoilu, jos päätät nähdä järven tai meren, huoneistosta on suora näkymä kaupunkiin. Näet koko reuna -alueen, mukaan lukien maroniittien hautausmaa, ratsastusareena ja muutama hallintorakennus. Ne ovat suhteellisen alhaisia, joten välissä olevien katukäytävän ilma johtaa lounaaseen Chouf-vuorelle ja vajoaa Beirutin esikaupunkiin. Vuorten laaksoon kuuluu myös entinen raja, joka perustettiin Damaskoksen tiellä.

Kaksikerroksinen huoneisto- sisätilojen rakentaminen

Kaide-tehty ristikko-mustasta puusta

Tätä syötettäessä Kaksikerroksinen huoneisto kaikille tulee selväksi, että lopullinen kokemus on edessä – 12 metriä leveä ja kuusi metriä korkea, sisäänkäynti -alue sulkee lattiakäytävän ja näyttää enemmän tai vähemmän liioitelulta, esteettömältä ja täysin vapaalta. Huoneisto sijaitsee kolmessa kerroksessa, vertailutila on sisäänkäynti, jonka kautta muut keskeiset oleskelutilat saavutetaan: eteinen, olohuone, makuuhuone ja keittiö. Puolikerroksessa on vielä kaksi makuuhuonetta ja jatkuva kirjasto, joka ulottuu lattiasta kattoon, johon pääsee ritilästä ja teräksestä valmistetun portaikon kautta, joka ulottuu jatkuvasti sisäänkäynnin yli ja on puoli kattoa, kuten kelluva pala huonekalut sulautuvat avaruuteen. Lopuksi löydät terassin, jossa on uima -allas, huone vieraille ja henkilökunnan majoituksen ylimmällä tasolla.

Paljon kirjahyllyjä seinään puulattialla

Käsityön elvyttäminen

N.B.K. Kiinteistö 2 ottaa uudelleen käyttöön tiettyjä kokeita sisustussuunnittelun ja linjojen, huonekalujen ja materiaalien kanssa, jotka oli tehty ja hyväksytty eri hankkeissa ja joita N.B.K. Niitä käytettiin kaksitoista vuotta aiemmin. Kokemus, joka on saatu tietystä laittomasta omaksumisesta ja perinteisten materiaalien jäljentämisestä käsityötoiminnan elvyttämisen myötä, tulee esiin. Vuosien aikana syntyneet liittoutumat paikallisten käsityöläisryhmien kanssa on elvytetty ja sisällytetty tämän pienhuoneiston sisäänkäynnin puu- ja terästöiden huolelliseen rakentamiseen.

upeat kaupunkinäkymät

Rakenne lähes koskematon nykyaikaisiin suuntauksiin

Puupaneelit, jotka toimivat seinäverhouksena sisäänkäynnin alueella, noudattavat ääriviivoja, jotka johtavat lattiasta seinien ja katon yli muihin huoneisiin. Samaa verhousta käytetään kaiteen taustana, jälkimmäinen todellisena katseenvangitsijana sisäänkäynnin yhteydessä. Futuristinen ilmastointi roikkuu suoraan katossa, mikä varmistaa kaiken ilmankierron huoneistossa. Lähes koskematon nykyaikaisiin suuntauksiin, tämä katto säilyttää arkkitehtonisen viimeistelyn perinteisen kosketuksen. Sitä ei kuitenkaan pidetä freskona, koska rakenne, rappauslaasti, vahva ja tiukka huppu, ja se suunniteltiin mekatroniikan ja insinöörien yhteistyönä. Kipsilaasti liittyy välittömästi kattolevyyn tai reunaan, jota käytetään suosituna muottityypinä, ja meidän tapauksessamme kipsi maalattiin mustaksi ja nykyaikainen tekninen merkki jätettiin pois. Tuloksena on futuristinen, maapallon ulkopuolinen muoto ja ääriviivat, jotka kelluvat ilmassa ilmaisemaan epätavallista ja esteettistä etualalla, ammattitaitoa ja tavanomaisten materiaalien uutta käyttöä.

Seinä on valmistettu puuristikosta toisena kerroksena

Puulevyt ja teräsrakenne

Viimeinen on uima -allasalue. Kaksi valoantennia valaisevat koko terassin oleskelutilan kanssa. Lounaissuunnassa nämä tutkimussatelliitit lähettävät valoa pyörimisakseleilla, mikä näkyy selvästi läheisistä rakennuksista, koska ne ulottuvat erittäin korkealle kattoterassille.

Design-parvi-huoneisto-mustilla väreillä ja puulla

 Ilmastointi kuin vieras esine

Katso katosta pyöreä muoto

 Ilmankierto

Katunäkymä-aita

Antennit valona

Viimeinen on uima -allasalue. Kaksi valoantennia valaisevat koko terassin oleskelutilan kanssa. Lounaissuunnassa nämä tutkimussatelliitit lähettävät valoa pyörimisakseleilla, mikä näkyy selvästi läheisistä rakennuksista, koska ne ulottuvat erittäin korkealle kattoterassille.

Pienhuoneisto-huoneisto kolmessa kerroksessa

Previous Post
Mercedes-Maybach S600- uuden luksusluokan sedanin ensi-ilta
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse