15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

A-Ceron musta lasitalo

Talon muotoilu A -Cero -altaan mustasta lasista

Jos et tiedä mitä tarkalleen Valmis talo tarkoittaa, että luemme lyhyen selityksen. Valmiit talot ovat valmiita asuntoja, halvempia verrattuna moniin markkinoilla oleviin taloihin. Nykyään termi “Valmis talo”Itse asiassa lähempänä talojen tyyliä, jotka ovat yleensä modernisempia kuin tarkka rakenne.

Modernistinen ilme mustasta lasitalosta

Talon muotoilu mustasta lasista A-Cero-puolelta

Espanjalaiset Arkkitehdit A-Cero lanseeraa modulaarinen arkkitehtoninen tuote, joka perustuu teollistuneen rakentamisen periaatteisiin. Se on talosuunnittelu, joka hyötyy modernista teollisesta valmistuksesta ja rakentamisesta – modulaarisuudesta, tekniikasta, laadunvarmistuksesta ja aikataulusta. Paikan päällä tapahtuvan kokoonpanon ja tehtaan tuotannonohjauksen ansiosta rakennusaika on lyhyempi korkeampi laatu ja halvemmat hinnat hyötyä.

Ylellinen lasitalo A-Serolta

talon suunnittelu mustasta lasista, A-Cero-auto

Henry Ford käytti näitä standardoituja prosesseja autojen valmistuksessa yli sata vuotta sitten. Itse asiassa yksi kahdesta lentäjästä voi olla täysin asennettu ja varustettu. Arkkitehdit vaativat enemmän valvontaa suunnittelun ensimmäisissä vaiheissa, koska kaikki on suunniteltava ja tarkastettava etukäteen siten, että improvisaatiolle ei jää tilaa. He tekivät talosta kaksi mallia, joissa oli kaksi ja kolme makuuhuonetta, budjetilla ja lopullisella hinnalla. Hankkeen johtaja Joaquin Torres A-Serosta väittää, että tätä järjestelmää voitaisiin soveltaa paitsi asuinrakentamiseen myös erilaisiin rakenteisiin: Koulut, toimistot, vanhainkotit tai opiskelija -asunnot. A-Cero haluaa popularisoida tätä muotoilua paitsi kulttuurisen ja taloudellisen eliitin keskuudessa myös tuoda rakentavaa laatua arkkitehtuuriin.

Musta lasi esivalmistettu talo A-Cero

talon suunnittelu mustasta lasista A-Cero-Stein

talon suunnittelu mustasta lasista A -Cero -esszimmer  talon suunnittelu mustasta lasista A -Cero -rot

talon suunnittelu mustasta lasista A -Cero -badezimmer

talon suunnittelu mustasta lasista, A-Cero-küche

talon suunnittelu mustasta lasista, A-Cero-flur  A-Cero-makuuhuoneen musta lasitalon suunnittelu

talon suunnittelu mustasta lasista A-Cero-nachtsilta

Previous Post
Vesipyöräily – innovatiivinen idea Schiller Sportilta
Next Post
Pyyhelahja: Pyyhekakun ohjeet ja lisää inspiraatiota!