15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Container studio – innovatiivinen arkkitehtuuri

Suunnittelija Maziar Behrooz

moderni studio metsässä

Että Säiliöstudio on jännittävä arkkitehtuuri, joka sijaitsee Amagansettissa, New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Projektin on suunnitellut arkkitehtitoimisto Maziar Behrooz. Tämä taiteilijapajaksi suunniteltu ja yksinkertaisella mutta tyylikkäällä rakenteella rakennettu studio, jonka budjetti on vain 60000 USD, kiehtoo innovatiivisella muotoilullaan. Projektin toteuttamiseksi ostettiin kuljetuskontit, joiden mitat olivat 9′-6 ” x 40’x8 ‘ja joiden arvo oli 2 500 USD..

Container studio – jännittävä idea Yhdysvalloista

moderni studio lasijulkisivulla

Idea taustalla Kontti -Studio on tarjota omistajalle mukava studio maalausta varten. Pääalue on avoin – älykkään suunnittelun ansiosta tunnet olosi vapaaksi myös sisällä. Edessä olevan suuren lasijulkisivun läpi on paljon valoa – seinät maalattiin valkoisiksi, mikä tekee alueesta suuremman ja kirkkaamman. Kaunis näkymä paljastuu, mikä voi innostaa maalaria.

Innovatiivinen arkkitehtuuri – kontti -studio

värillinen sisustus studiossa

Sisustus on erittäin toimiva, painopiste oli käytännöllisyydessä. Moderni portaikko, jossa on selkeät linjat, johtaa studioon. Konttistudio alkaen Maziar Behroz näyttää siistiltä ja siistiltä ja tarjoaa runsaasti tilaa omistajan luovalle luonteelle. Ainutlaatuinen sijainti stimuloi mielikuvitusta ja lupaa monia miellyttäviä tunteja. Se on luova ratkaisu luovalle ihmiselle.

tyylikäs design -studio

valkoinen sisustus

Sisustus taiteilijan työpajassa

moderni sisustus

valkoinen sisustus

Taidemaalarin studio

modernit studion portaat

moderni studio metsässä

moderni design -studio metsässä

Ateljee metsässä – suunnitelma

Taiteilijapaja - rakennusluonnos

 

Previous Post
Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni
Next Post
Rakenna oma keittiösaari – vinkkejä ja ohjeita