15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

K_m Architekturin moderni järvitalo Lindaussa, Saksassa

mielenkiintoinen-julkisivu-moderni-järvi-talo-saksa

Rakennettu vuonna 2006, ainutlaatuinen moderni järvitalo alkaen K_m arkkitehtuuri tarjoaa upeat näkymät ja upeat tilat. Se sijaitsee Lindau, Saksa.

upeat näkymät – moderni järvitalo Lindaussa

lattiasta kattoon-ikkuna-talo-lindau

upea-näkymä-moderni-järvi-talo-saksa

Järven eeppisen näkymän lisäksi tässä talossa on erittäin mielenkiintoinen julkisivu, joka sulautuu ympäristöön. Että moderni järvitalo  on jaettu kahteen osaan. Takaosassa, jossa ”julkisivu on lähempänä asuntoa, ovat juhlatilat ja makuuhuoneet. Olo- ja ruokailutilat ovat avoinna upealle panoraamanäkymälle Bodenjärvelle, ja ne sijaitsevat talon toisessa osassa. Sinulla on ainutlaatuinen puulämmitteinen liesi.

kaunis ympäristö ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat-moderni järvitalo

kaunis ympäristö-järvitalo

Tässä talossa asuminen on vain unelma. Voit tehdä virheen tässä upeassa moderni järvitalo Löytö? Se on laaja, siinä on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joten järvinäköala voidaan kuvata täydellisesti kaikista kulmista.

Skluptural takka olohuoneessa

skluptural-takka-olohuone

Puuttuuko jotain? Jos tämä on moderni talo, sen pitäisi paitsi olla tehokas, kaunis sisustus, myös sen pitäisi olla ympäristöystävällinen ja energiatehokas. No niinpä kävi. Moderni järvitalo on erittäin energiatehokas ja myös ympäristöystävällinen. Se sisältää aurinkosähköjärjestelmät ja geometrisen lämmityksen olohuoneen suuren, veistoksellisen takan lisäksi. Tässä talossa on kaikki. Se on aivan täydellinen ihmisille, jotka haluavat paeta kaupungista ja nauttia maaseudun rauhasta ja hiljaisuudesta, mutta eivät asu täysin autiolla alueella. Se on täydellinen ihmisille, jotka haluavat pienen tauon nopeatempoisesta maailmasta – istu alas ja katsele hetken.

kutsuva tunnelma makuuhuoneessa

kutsuva tunnelma-makuuhuone

Käytännössä tavataan kaunis. Tämä kiehtova, moderni järvitalo, jonka on kehittänyt lahjakkaat arkkitehdit K_m architekturista, on täysin varustettu kaikella asunnon pitäisi olla. Tietenkin, jotta tunnelma olisi houkuttelevampi ja lämpimämpi, auta upeita näkymiä ja kaunista luontoa, jotka viimeistelevät vain tämän kauniin suunnittelijan taideteoksen.

  ympäristöystävällinen energiatehokas järvitalo

ympäristöystävällinen-energiatehokas-järvitalo

Moderni järvitalo – ruokailutila

moderni järvitalon ruokailutila

Talo Lindaun keittiöalueella

haus-lindau-keittiöalue    moderni-seehaus-bodensee-saksa

House Lindau by k_m Architektur – moderni järvitalo

house-lindau-k-m-arkkitehtuuri talo-lindau-arkkitehtuuri-suunnitelma

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely