15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Asuntovene, jossa on integroitu venevaja ja telakka

Asuntovene - moderni julkisivu

Georgian rannan karu rantaviiva Huron -järven koillispuolella tarjoaa karuja mutta kauniita maisemia. Se ei ole paikka, josta voit odottaa arkkitehtonisen ihmeen löytämistä, mutta tässä on kelluva Asuntolaiva Kehittäjä: Michael Meredith Torontosta. Kelluva talo sijaitsee veden alla tyypillisen, kallioisen Kanadan kilven tontin alla. Itse asiassa tämä kallioinen saari on 20 minuutin venematkan päässä mantereesta, ilmasto, jossa lämpötilat nousevat nollasta alle 100 asteeseen. Kuulostaa kammottavalta?

Moderni talosuunnittelu tarjoaa kodikkuutta

moderni venevaja - innovatiivinen talon suunnittelu

Mutta Michael Meredith MOSista, joka oli nuori monitieteinen käytäntö Torontossa, joutui löytämään ratkaisun – päärakennuksen, jossa on integroitu venevaja ja laituri, sekä useita erillisiä taloja, joissa majoittuvat monet yöpyvät vieraat kesällä. Ensimmäiseen rakennukseen, kahden huoneen mökkiin, he valitsivat materiaaleja ja muotoja, jotka eivät olleet havaittavissa. Vaatimaton asuntolaiva, viilukatto ja takki, joka on valmistettu käsittelemättömästä setripuusta, niin että rakennus kestää sään.

Tyylikäs ja käytännöllinen sisustus

moderni tyylikäs sisustus ruokasali

Takka on valmistettu paikallisesta kivestä. Puinen kattorakenne kahdessa tasossa pitää auringon lämmön sisältä ja pienet ikkunat molemmissa päissä helpottavat luonnollista ilmastointia. Että Asuntolaiva yhdistyy ympäristöönsä, joka näyttää koskemattomalta. Valmis rakennus on 1250 neliömetriä hallitilaa, jossa on liukumäki, varasto ja sauna, kaksi makuuhuonetta yläkerrassa, toimisto ja keittiö, josta on henkeäsalpaavat näkymät rinnakkaisista ikkunoista.

mielenkiintoinen talon suunnittelu sisustus olohuone

mielenkiintoinen talon suunnittelu sisustus portaat

mielenkiintoinen talon sisustus - lasiovi

mielenkiintoinen talon suunnittelu - tyylikäs kylpyhuone

mielenkiintoinen talon suunnittelu lastenhuone

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea
Next Post
Google Search to become more “visual, snackable, personal, and human”