15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ranta -bungalow vuokrattavana Baja, Meksiko

Rantabungalow Meksikossa - Gregorin asuinpaikka

Oletko miettinyt sellaisen vuokraamista Ranta -bungalowit Meksikossa kesäksi tehty? Jos näin on, olet onnekas, koska tämä bungalow on myös vuokrattavissa. Katso itse, se muuttaa ehdottomasti käsityksesi bungalowista kokonaan. Tämän artikkelin lukemisen jälkeen tästä bungalowista tulee rannan rakastajan unelmakoti.

Upea näköala terassilta

Beach bungalow Meksikossa - pöytä

Gregori Residence ja Beach House, jotka sijaitsevat Todos Santosissa Bajassa, Meksikossa, ovat todella unelmakoteja niille, jotka nauttivat rannasta ja haluavat kokea kesän rauhassa ja harmoniassa. Ja Rantabungalow on Gracia Studiosta suunniteltu.

Bungalow -koostumus on erittäin mukava ja moderni. Rakenteen yksinkertaisuuden ja materiaalivalinnan ansiosta voit kuitenkin keskittyä enemmän kodin näkyyn kuin arkkitehtuuriin. Näkymä on hämmästyttävä – näet vuoret ja horisontin toisella puolella ja aallot toisella puolella. Rantabungalow on hiekalla, tunnet olosi yhtenäiseksi luonnon kanssa. Ympäristö näyttää todella taivaalliselta.

iso terassi uima -altaalla

Rantabungalow Meksikossa - edessä

Suuret taitto- ja lasiovet avautuvat suurelle terassille, jossa on uima -allas. Tämä on paikka, jossa voit virkistää itsesi pitkän päivän jälkeen kuumassa auringossa. Värisävyt määrittävät aurinkokatot ja nurmikankaasta valmistetut seinäverhot, jotka sopivat täydellisesti julkisivuun ja sisustukseen. Sisustus on erittäin moderni ja minimalistinen, se tekee ilmapiiristä erittäin kutsuvan ja antaa sinun rentoutua täysin tässä suuressa sisätilassa. Rannan bungalow tarjotaan vuokra -asunnoksi, mutta heti kun sinusta tuntuu, että tämä paikka on oikea paikka, kannattaa pysyä täällä eliniän ajan. Monet ihmiset eivät ole onnekkaita asumaan tällaisessa paikassa.

Gracia Studion rantabungalow

Beach bungalow Meksikossa - kaukana

Beach bungalow Meksikossa virkistys

Rantabungalow Meksikossa - uima -allas

Rantabungalow Meksikossa - ulkouima -allas

Beach bungalow Meksikossa - näytöt

Rantabungalow Meksikossa -sohva

Rantabungalow Meksikon vuoteessa

Rantabungalow Meksikon illalla

Beach -bungalow Meksikossa - illalla

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea