15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Neonlampuista tehdyt kirjeet kotiin – 12 hienoa ideaa ja ohjeita

Kirjeet neonlampuista kevyt putki-ulkopuolella-puutarha-ulko-alue-koristelu

Vaikka neonvalot muistuttavat diskoja ja mainoksia, niitä voidaan silti käyttää kauniiden valaistustehosteiden luomiseen kotona ja puutarhassa. A Neonlampuista tehdyt kirjeet yhdessä kodin sisustuksen kanssa luo miellyttävän tunnelman ja puhuu yksilöllisyydestä omassa kodissasi. Alta löydät inspiraatiota neonkirjoituksille ja ohjeita sen tekemiseen itse.

Neonlampuista tehdyt kirjeet ulkoalueelle

Kirjoitus neonlampuista veranta-deco-ulkokalusteet-nojatuolin sivupöytä

Suurin osa neonvalojen teksteistä on ravintoloiden ja baarien edessä eli ulkoalueella. Valitse neutraali väri ja voit myös sisustaa puutarhan tai verannan tyylikkäästi kirkkailla kirjaimilla. Säädä tätä varten ulkopuolen kokoa ja vaaleaa väriä välttääksesi palkin hohtoa.

Moderni lastenhuone, jossa on teksti neonlampuista

Kirjoitus neonlampuista lastenhuone-makuuhuone-ruskea-harmaa-moderni

Lastenhuoneen suunnittelun tulee olla luova ja ystävällinen. Tässä modernissa lasten makuuhuoneessa on tyylikäs muotoilu ja eläinkuvioita, ja se on varustettu mielenkiintoisella valaistuksella. Toisaalta kattoon on asennettu pyöreän muotoiset riippuvalaisimet. Minitaloissa lattialla on neonvaloja, mutta erityinen valotehoste tulee hauskasta tekstistä “nukkuminen = tylsää” geometrisen taustakuvan vieressä sängyn takana.

Inspiraatioita neonkirjeille sängyn yläpuolella

Kirjoitus neonlampuista makuuhuoneen ideoita neonkyltti seinä

Neonlampuista tehty kirjoitus sängyn yläpuolella on erittäin suosittu sisätiloissa. Voit suunnitella hehkuva seinäkoriste yksilöllisesti ottamalla suosittu lainaus tai lause neonkirjoituksina. Värilliset neonvalot sopivat ylellisempään sisustukseen, kun taas neutraaleja värejä käytetään yleensä minimalistiseen tyyliin.

Juhla -ilta, jossa neonlampuista tehty teksti

Kirjoitus neonlampuista loistava-juhla-merkki-disco-keltainen-ilmapallo-disco-pallo

Tanssitapahtumien koristeena voit kiinnittää seinään neonkirjoituksen diskopallon lisäksi. Juhlan aihe, syntymäpäivälapsen tai loman nimi on annettava sopivilla kirjaimilla.

Neonkyltti puutarhajuhliin

neon-lamp-lettering-party-garden-decoration-idea-neon-neon-neon-white

Koska neonlamppujen kirjaimet sopivat myös ulkokäyttöön, voit käyttää iltaisin puutarhajuhliin myös valoisia kylttejä hauskoilla kirjaimilla. Ne eivät ainoastaan ​​toimi valaistuksena, vaan myös tuovat iloisen tunnelman.

Kirjoitus olohuoneen neonlampuista

neon-lamppu-kirjaimet-seinä-suunnittelu-olohuone-inspiraatiot-neonkirjeet

Neonvalojen teksteillä voit päästää mielikuvituksesi vapaaksi ja sisustaa luovasti olohuoneen seinän. Lauseita, sanoja ja iskulauseita voidaan suunnitella kyltteihin ja kirjaimiksi yhdelle tai useammalle riville. Valotehosteet näkyvät päivänvalossa, mutta ovat varmasti jotain erityistä pimeässä.

Suunnittele kylpyhuone luovilla neonlampuilla

neonlamput-deco-kylpyhuone-neon-valot-pilvi-kylpyamme-valkoinen-vihreä-varusteet

Tässä esittelemme kylpyhuoneen suunnitteluidean, jota valaisevat luovasti suunnitellut neonvalot. Valaisimet näyttävät pilviltä ja ovat koristeellisempia, mutta valo riittää valaisemaan koko kylpyhuoneen.

Lahjaidea ystävänpäivälle – neonlampuista tehty teksti

neon-lamp-lettering-white-light-lettering-I love you-heart-deco-idea

Jos olet päättänyt viettää ystävänpäivän tai vuosipäivän kotona rakkaasi kanssa, voit ripustaa seinälle hehkuvan kirjeen, joka on valmistettu neonlampuista ja jossa on rakkausilmoitus, ja yllättää heidät sillä.

Talon numero neonvaloista talon sisäänkäynnillä

neon-lamp-lettering house-julkisivu-sisäänkäynti-ovi-valoisa-house-number-kyltti

Tavanomaisen talonumerolla varustetun kyltin sijasta tämän talon julkisivussa käytetään hehkuvaa koristetta. Katon ansiosta numerot näkyvät jopa päivän aikana. Jos haluat laittaa tällaisen merkin talosi sisäänkäynnille, valitse sopiva vaalea väri, joka sopii oveen ja julkisivuun.

Seinäkoriste neonvaloputkesta 

neon-lamp-lettering-pink-wall-decoration-white-brick-wall-light-bulb-belt-kasvit

Jos neonkirjeet ovat hieman kalliita ja etsit halpaa vaihtoehtoa, voit tehdä kirjaimen itse kotona olevista neonlampuista. Aloita yksinkertaisella tarralla ensin oppiaksesi menetelmä. Pienen harjoittelun jälkeen voit yrittää tehdä pidempiä ja vaikeampia kirjaimia neonvaloista.

Tee “hei” -kirjoitus itse neonlampuista

neon-lamppu-kirjaimet-seinäkoriste-ohjeet-materiaalit-menettely

Kirjoittamiseen neonlampuista tällä menetelmällä tarvitset kynän, suuren paperin, langan, pihdit, vahvan liiman, minkä tahansa värin neonputken ja joitain taittopidikkeitä. Kirjoita ensin sana tai lause valitulla koolla kynällä nostamatta sitä paperiarkista. Taivuta sitten lanka pihdeillä kirjoitusluonnoksen mukaisesti. Kun haluamasi muoto on suunniteltu, levitä liimaa lankaan ja kiinnitä valoputki siihen. Aloita letkun sivulta ilman akkua. Kiinnitä taittopidikkeillä.

Neonkyltti päivänvalossa ja pimeässä

neon-lamp-lettering-neon-sign-hello-päivänvalo-pimeys

Kun kaikki neonlamppu on kirjoitettu, anna sen kuivua hyvin. Poista sitten taittopidikkeet, aseta paristot ladattavaan akkuyksikköön ja aseta se valoputkeen. Tällä tavalla voit itse tehdä kauniin, hehkuvan seinäkoristeen olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Tee se itse neonrakkausmerkki

neon-lamppu-kirjaimet-vaaleanpunainen-neon-kirjoitus-valkoinen-muovilevy-rakkaus

Jos haluat yllättää rakkaasi yksilöllisellä lahjalla, jonka olet itse tehnyt, voit tehdä kyltin, jossa on teksti neonlampuista. Kirjoituksena voidaan käyttää joko klassisia sanoja, kuten “Rakkaus” tai “Liebe”, tai voit saada vastaanottajan nimen loistamaan.

Tarvittavat materiaalit ja työkalut

neonlamppu-kirjaimet-rakkaus-tee itse-tarvittavat materiaalit-työkalut

Tätä neonkirjoitusta varten tarvitset muovilevyn, valoputken, jossa on akku, paperiarkin, jossa on teksti, valkotaulun merkin, superliiman, maalarinteipin, gaffa -nauhan ja poran.

Vaihe 1: Siirrä kirjaimet muovilevylle

neon-lamp-lettering-instruction-diy-love-sign-first-steps-piirustus

Ensinnäkin sinun on kirjoitettava tai tulostettava kirjaimet paperille. Kiinnitä sitten arkki kirjoituspuoli alaspäin muovilevylle maalarinteipillä ja toista ääriviivat taulumerkillä niin, että ne siirtyvät levylle.

Vaihe 2: poraa reiät putkelle neonvaloilla

neon-lamp-lettering sign-do-it-yourself-drill-light-tube-neon

Mieti sen jälkeen, mihin porata reiät, jotta voit rajata sanan. Merkitse sopivat paikat “x”: llä ja poraa reiät. Huomaa, että reiät on yleensä tehtävä jokaisen kirjaimen loppuun.

Vaihe 3: Liimaa neonlamput taakse ja suunnittele kirjaimet

neon-lamp-lettering-do-it-yourself-ohjeet-vaiheet-sticking-gaffa-tape

Liimaa neonvaloputken alku gaffa -teipillä muovilevyn takaosaan, vedä valot eteen ja seuraa kirjainten kaavaa. Liimaa valoputki levylle superliimalla.

Vaihe 4: Kiinnitä neonlampuista tehty teksti teipillä

neon-lamppu-kirjoitus-valkoinen-muovilevy-teippi-valoputki-gaffa-teippi

Pidä neonlamppujen kirjoitus paikallaan kiinnittämällä se maalarinteipillä, kunnes liima kuivuu kokonaan. Käänny alaspäin ja peitä valoputki gaffa -teipillä.

Vaihe 5: Aseta akku paikalleen ja piilota valoletku takaosassa

neon-lamppu-kirjain-takasivuvalo putki-akku-pakkaus-tikku-gaffa-teippi

Kun kiinnität alapuolelle, on tärkeää piilottaa neonvalot, jotta ne eivät loista myös takaa. Aseta lopuksi akku valoputkeen, kiinnitä se levyyn ja kytke se päälle nähdäksesi hehkuvat neonlamppukirjoituksesi.

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla