15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni epäsuora kattovalaistus – ideoita miellyttävään tunnelmaan

modernit epäsuorat kattovalaistusideat-tunnelma-design-pöytävalaisin

Jos tarvitset enemmän valoa huoneeseen tai yksinkertaisesti houkuttelevan aksentin olohuoneen muotoiluun, voit valita moderniin epäsuoraan kattovalaistukseen, jossa on LED tai muut valot kotiisi. Upotettavat valot ja LED -nauhat ovat tähän tarkoitukseen tyylikäs ja huomaamaton vaihtoehto, ilman että menetät tilaa monien lamppujen vuoksi.

moderni epäsuora kattovalaistus-ideoita-valkoinen-olohuone-upotetut paikat

Epäsuoraa kattovalaistusta varten on monia erilaisia ​​ideoita, mutta sinun on otettava huomioon huoneen koko ja toiminta valittaessa niitä. Voit valaista keittiön tummat kulmat, keskittyä taideteokseen olohuoneen seinällä tai luoda vain kauniita valaistustehosteita makuuhuoneen sängyn päälle. Epäsuora kattovalaistus toimii kuin kisko seinän päällä tai keskellä kattoa. Se on huomaamaton, kun sitä ei ole kytketty päälle.

moderni epäsuora kattovalaistusideoita tunnelma olohuone

Moderni epäsuora kattovalaistus voi luoda maagisia vaikutuksia luovuuden ripauksella ja muuttaa melkein kaikki kodin osat miellyttävän tyylikkäiksi. Katot voivat olla trendi ja ainutlaatuinen koriste -elementti missä tahansa kodin suunnittelussa. Huoneissasi on salaperäinen ja maaginen vaikutus vieraisiisi lähes näkymättömän valon kautta ja saavat modernin sisustuksen näyttämään entistä paremmalta.

epäsuora-kattovalaistus-led-olohuone-seinäpaneelit-liuskekivi-keinotekoinen kivi

Epäsuoraa kattovalaistusta voidaan käyttää pääasiallisena valonlähteenä tai koristekäyttöön. Se sopii seinille, joissa on syvennys tai alakatot. Ylöspäin hehkuva valo antaa sisätiloille maagisen kosketuksen. Siinä on voima muuttaa olohuone vapaa -ajan tilasta vaikuttavaksi ja majesteettiseksi.

moderni epäsuora kattovalaistusidea-tunnelma-kattorakenne

Kasettikatto voi luoda tilavan tunnelman kotiisi lisäämällä englantilaista charmia, josta niin monet suunnittelijat ja asunnon omistajat haaveilevat tänään. Modernin näkökulman sisältävän sisustuksen vaikutelmaa voidaan täydentää valaistuksella, ja koska se toimii parhaiten korkeamman katon huoneissa, se voi yhdistää raikkaan ja klassisen ilmeen samanaikaisesti.

moderni-epäsuora-kattovalaistus-ideat-tunnelma-olohuone-suunnittelu-ruskea-rakenne

Moderni kattorakenne voi antaa huoneelle ainutlaatuisen, jäljittelemättömän ja yksilöllisen luonteen olohuoneessa sekä ruokailutilassa, keittiössä tai makuuhuoneessa, mikä voi myös jättää unohtumattoman vaikutelman vieraillesi.

olohuone-epäsuora-valaistus-katto-seinä-musta-valkoinen

Epäsuora kattovalaistus on loistava vaihtoehto tuoda huomaamaton valo huoneeseen. Asunnon ylemmät alueet eivät todennäköisesti kiinnitä huomiota. Vierailijat eivät aina huomaa kattoa, mutta sen sytyttäminen kirkastaa huonetta epäsuorasti ilman, että se on heti havaittavissa. Kuitenkin, jos päätät yhdistää jonkin tyyppisen valaistuksen ja katon, olet ”vaarassa”, että se on näkyvämpi kuin huone itse.

moderni-epäsuora-kattovalaistus-ideat-tunnelma-kylpyhuone-suunnittelutrendit

Yksi syy siihen, että mukautettu kattovalaistus voi tarjota ainutlaatuisen ja loistavan vaikutuksen, on yksinkertainen tosiasia, että se voi muuttaa tietyn huoneen visuaalisen vaikutelman suuresti. Vaikka tavallista valaistusta käytetään kodin tietyillä alueilla ja se antaa tietyn tunteen, epäsuora kattovalaistus voi asettaa sisätiloihisi kompaktin ja modernin aksentin, joka vastaa nykyisiä suunnittelutrendejä, kuten tässä hienossa, minimalistisessa kylpyhuoneessa.

modernit epäsuorat kattovalaistusideat-tunnelma-alakatto

Toinen tämän tyyppisen valaistuksen etu on sen kiehtova 3D -vaikutus sileille pinnoille. Valot voivat myös korostaa käyrät eri väreillä, kuten sinisellä, punaisella tai keltaisella. Nykyaikaisen tekniikan avulla voit käyttää joustavia LED -nauhoja, joilla on korkea energiatehokkuus epäsuorassa kattovalaistuksessa. Voit luoda kauniita malleja ja tehdä vaikutuksen vieraisiisi tyylikkäällä valokatolla.

moderni-epäsuora-kattovalaistus-ideat-tunnelma-alakatto-ruokasali

Alakatot on helppo tunnistaa arkkitehtonisen ilmeensä ansiosta. Tämän tyyppinen rakenne vaatii yleensä epäsuoran kattovalaistuksen, joka esittelee ja korostaa sen ainutlaatuista muotoilua.

modernit-epäsuorat-kattovalaistus-ideat-tunnelma-alakatto-makuuhuoneet

Light Cove on loistava vaihtoehto alakattoihin, varsinkin kun se asennetaan makuuhuoneeseen, jossa tarvitset hienovaraista valaistusta ja rauhallista tunnelmaa.

epäsuora-valaistus-katto-seinä-kylpyhuone-valkoinen

Seinävalaisimia tai muita kattovalaisimia voidaan käyttää myös epäsuorana kattovalaistuksena. Tässä tapauksessa valo heijastuu seinälle luodaksesi mielenkiintoisia visuaalisia tehosteita ja saadaksesi huoneen näyttämään tilavalta ja kutsuvalta.

modernit epäsuorat kattovalaistusideat-tunnelma-olohuone-suunnittelu-kuvio-käyrät

Upotettua valaistusta voidaan käyttää katon suunnittelussa korostamaan sen arkkitehtonista muotoa. Ne ovat kuitenkin vain ratkaisu korostusvalaistukseen, ja ne yhdistetään parhaiten muiden valaisimien kanssa täydellisen ilmeen saamiseksi.

moderni-epäsuora-kattovalaistus-ideat-tunnelma-olohuone-riippuvalaisin

Jos yhdistät riippuvalaisimet tai kattokruunut ja epäsuoran kattovalaistuksen taideteoksiin, saat suunnittelun uudelle tasolle. Oikeilla sisustuselementteillä ja oikealla valaistuksella asuintila ei jätä mitään toivomisen varaa.

moderni-epäsuora-kattovalaistus-ideat-tunnelma-makuuhuone-eristetty

Tässä esimerkissä eristetty epäsuora kattovalaisin kontrastiseinäkehyksen yläpuolella yhdistyy täydellisesti kahden ilmeikkään riippuvalaisimen kanssa, jotka riippuvat sivupöydien yläpuolella.

moderni-epäsuora-kattovalaistus-ideat-tunnelma-makuuhuone-eristetty-peili

Toinen esimerkki epäsuorasta kattovalaistuksesta makuuhuoneessa, joka luo koristeellisen vaikutuksen. Se on ihanteellinen tämäntyyppiseen huoneeseen, koska se on vähemmän voimakas ja eliminoi muiden valonlähteiden tarpeen. Tämä välttää suoran valon silmiin, kun makaat ja yrität rentoutua.

moderni-epäsuora-kattovalaistus-ideat-tunnelma-olohuone-suunnittelu-ylellisyyttä

Suuret olohuoneet suunnitellaan yleensä oman maun mukaan. Vaihtoehtoja on useita, mutta jos haluat todella valaista huoneen, on parasta jakaa se kolmeen osaan. Jos pidät taiteesta, valokuvauksesta tai modernista suunnittelusta, olet luultavasti kuullut kolmasosien säännöstä. Huoneeseen sovellettaessa se voidaan jakaa ylä-, keski- ja alaosaan. Pohja voidaan suunnitella huonekaluilla tai seinäpäällysteillä. Taideteokset sopivat parhaiten keskelle, ja yläosassa voit käyttää nykyaikaista epäsuoraa kattovalaistusta muiden valaisimien kanssa, kuten upotetut tai seinävalaisimet.

modernit epäsuorat kattovalaistusideat-tunnelma-katto-luonnos-suunnittelu

Vaikka voit lisätä huonekaluja ja seinävaatteita sopivasti, poikkeuksellisen muotoiltu epäsuora kattovalaistus voi tehdä huoneesta täydellisen ja ainutlaatuisen.

modernit epäsuorat kattovalaistusideat-tunnelma-kolmio

Kuten edellä mainittiin, epäsuoraa kattovalaistusta varten on monia vaihtoehtoja. Viimeinen ehdotuksemme on olohuone, jossa on mielenkiintoinen kannen palkki. Se antaa huoneelle ajattoman ja historiallisen muistiinpanon yhdessä modernien kalusteiden kanssa. Lämmin valo, joka heijastuu katosta ja seinistä, antaa sinulle laajan näkymän koko olohuoneeseen. Parasta näissä hämmästyttävissä kattorakenteissa on, että ne sulautuvat saumattomasti muuhun kotiin ja sen teemaan samalla kun se on huoneen kohokohta.

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla