15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puusta ja betonista valmistetut riippuvalaisimet luovat kokonaisen valaistusjärjestelmän

Kiinnitä magneettisesti puusta ja betonista valmistetut riippuvalaisimet

Valaistus varmistaa yleensä, että saat tarpeeksi valoa koko ajan. Samaan aikaan valaisimista on tullut paljon enemmän kuin puhtaita valonlähteitä. Nykyään valoja ei käytetä vain kotona huoneiden valaisemiseen, vaan myös huoneen suunnittelun elementtinä. Siksi kaikenlaisia, värisiä ja kokoisia lamppuja on jo saatavilla markkinoilla. Arkkitehdit Alessandro Mattei ja Caterina Naglieri italialaisesta Plato Design -studiosta suunnittelivat hiljattain sarjan puusta ja betonista valmistettuja riippuvalaisimia. Nämä ovat useita pieniä lamppuja, jotka voidaan koota käyttämällä sivuilla olevia magneetteja. Tuloksena on modulaarinen valaistusjärjestelmä, joka tekee vaikutuksen alkuperäisellä suunnittelullaan ja erinomaisella toiminnallisuudellaan. Tässä artikkelissa esittelemme Plato Designin puusta ja betonista valmistetut TWELVE -riippuvalaisimet!

riippuvalaisimet mangnete geometrinen muotoilu

Kokoelman suunnittelijat ovat nimenneet sen kaksitoista (kaksitoista), koska valojen muotoilu on dodekaedrin muotoinen. Dodekaedri on geometrinen kiinteä aine, jossa on kaksitoista kasvoa, jotka kaikki ovat tavallisia viisikulmioita. Näiden riippuvalaisimien erikoisuus ei ole niiden muoto yksin, vaan niiden magneettiset sivut, jotka voidaan koota yhteen. Näin yksittäisistä riippuvalaisimista tulee kokonainen järjestelmä, jota voidaan laajentaa tarpeen mukaan. Lamput voidaan kiinnittää toistensa lisäksi myös muihin magneettisiin pintoihin, kuten hyllyyn tai jääkaappiin.

magneettiset riippuvalaisimet puu betoni geometrinen muoto

Toinen puusta ja betonista valmistettavien riippuvalaisimien etu on, että ne voidaan kohdistaa haluamallasi tavalla. Tämä on kuitenkin mahdollista vain, jos kaksi tai useampia lamppuja on kytketty. Tämä johtuu erityisestä geometrisesta muodosta, joka koostuu useista viisikulmioista. Tästä syystä suunnittelijat valitsivat yhteensä kolme magneettista pintaa lamppua kohden. Voit siis mukauttaa modulaarisen valaistusjärjestelmän omiin tarpeisiisi.

geometriset riippuvalaisimet puubetonisuunnittelu moderni

Värien ja materiaalien osalta kaksitoista riippuvalaisinta on valmistettu puusta ja betonista. Voit valita kahden ulkonäön välillä tai yhdistää ne sisustukseen. Betonin ilme sopii täydellisesti vaalean puun kanssa ja luo kauniin valaistusjärjestelmän. Riippuvalaisimien musta kaapeli on ristiriidassa koko suunnittelun kanssa ja tuo ripauksen teollista charmia.

alkuperäiset riippuvalaisimet suunnittelevat geometrisia puubetonimagneetteja

Erityiset kattovalaisimet sopivat kaikkiin asunnon alueisiin ja kaikkiin sisustustyyleihin. Valaistusjärjestelmän muodostavien lamppujen määrä voi vaihdella. Pienissä huoneissa ja eri tarkoituksiin yksi betonista tai puusta valmistettu riippuvalaisin voi olla oikea ratkaisu. Kuitenkin seuraava pätee: mitä enemmän valoja on kytketty, sitä omaperäisempi koko valaisin näyttää.

puubetoniset riippuvalaisimet pöytävalojen suunnittelu

Lue lisää projektin taustalla olevasta suunnittelustudiosta tässä.

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla