15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Korosta aksentteja epäsuoralla valaistuksella, LED -valaisimilla ja kohdevaloilla

epäsuora valaistus katto-olohuone-täplät-kermaseinämaali

Valo voi vaikuttaa myönteisesti hyvinvointiimme ja huoneilmapiiriin, koska vain oikealla valolla huone voi kehittää täyden vaikutuksensa. Valo voi herättää huomiota, vaikuttaa rauhoittavasti ja korostaa esteettisesti kohdetta. Päivänvalon lisäksi voit asentaa hienostunutta epäsuoraa valaistusta tai suunnattuja valonlähteitä asettaaksesi mielenkiintoisia aksentteja huoneeseen. Hyvä suunnittelu on tässä välttämätöntä, koska valaistusvaatimukset vaihtelevat huoneen toiminnasta riippuen. Tänään annamme sinulle muutamia vinkkejä ja ideoita houkuttelevien ja houkuttelevien huoneiden luomiseksi valolla.

Suoran ja epäsuoran valaistuksen yhdistelmä

epäsuora valaistus olohuone-katto-upotetut täplät-led-nauhat

the Valaistuksen suunnittelu antaa huoneelle viimeistelyn ja luo oikean tunnelman huoneeseen. Ajat, jolloin valaistus rajoittui lamppujen sytyttämiseen ja sammuttamiseen, ovat menneet. Nykyään se on tärkeä suunnitteluelementti. Yhdistämme eri valonlähteitä ja kokeilemme värejä ja valotasoja luodaksemme oikean tunnelman jokaiseen toimintaan. Esimerkiksi viileä, voimakkaampi ja suora valo stimuloi, kun taas heikko, lämmin ja epäsuora valo tarjoaa mukavuutta.

Kun suunnittelet valoa sisältävää huonetta, sinun on harkittava, kuinka paljon valoa tarvitset mihin ja mihin tilaan. Kohdevalot ja kohdat voidaan lavasttaa hyvin tarkasti ja ne voidaan myös integroida erittäin helposti kattoon. Sen sijaan voit käyttää piilotettuja valoja ja LED -nauhoja toteuttaaksesi tunnelmallisia ja epätavallisia valaistusideoita. Nyrkkisääntö on: yksi toimii ihanteellisessa valaistuksessa Seos kolmesta eri valonlähteestä mieluiten.

Ideoita valaistuksen korostamiseen olohuoneessa

kohdevalaistus-markkinarako-kipsilevy-seinä-olohuone-upotetut paikat

Olohuone on yleensä suurin huone ja kotiympäristön keskipiste. Täällä ihmiset katsovat televisiota, lukevat ja leikkivät lasten kanssa. Olohuoneen valaistusta koskevat vaatimukset ovat hyvin erilaisia, ja vain keskelle sijoitettu kattovalaisin ei yleensä täytä niitä. Siksi suosittelemme useita valonlähteitä, jotka on jaettu huoneeseen.

Esimerkiksi kipsilevykatot, kevyet poukamat ja styroxprofiilit tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet luovaan valaistukseen olohuoneessa. Tätä voidaan käyttää huoneen korkeuden pienentämiseen tai asennusten ja eristyksen peittämiseen. Ammattimaiset valaistussuunnittelijat työskentelevät usein vaaleiden ja pimeiden kontrastien kanssa ja yhdistävät LED-nauhat ja upotetut paikat luodakseen henkeäsalpaavan vaikutelman huoneeseen. Sisäänrakennetut kohdat on rakennettu suoraan kipsilevyyn, kun taas LED-nauha on piilotettu kattorakenteeseen. Katto näyttää sitten kirjaimellisesti kelluvan, kun taas kohdevalo kohdista loistaa alaspäin. Kipsilevy tarjoaa myös monia vaihtoehtoja nykyaikaiseen sisustusrakentamiseen, kuten seinäaukot ja TV-seinät, jotka voidaan valaista myös sisäänrakennetuilla paikoilla.

Kohdevalot käytävällä optimaaliseen valaistukseen

valaistus-käytävä-led-spot-track-system-spot-valaistus

Käytävä on yleensä kapea kulkualue ja siinä ei usein ole ikkunoita, minkä vuoksi valaistus on erityisen tärkeää. Hallin valaistuksen tulee antaa kutsuva ilmapiiri ja valaista koko huone tasaisesti. Esimerkiksi usean liekin emitteri- ja pistejärjestelmät voivat varmistaa optimaalisen näkyvyyden. Ne ovat erittäin toimivia äärimmäisen pyörimisen ja kääntymiskyvyn ansiosta, ja niitä voidaan käyttää myös Valaistus taiteelle voidaan käyttää. Pitkä eteinen tarjoaa täydelliset puitteet gallerialle, jossa on maalauksia, perhekuvia tai nykyaikaisia ​​valokuvia. LED -valaistuksen etuna on, että se tarjoaa riittävän kirkkauden korostaakseen kaikki taideteosten hienovaraisuudet aiheuttamatta vahinkoa teoksille. Tällä tavalla kuvia, veistoksia tai jopa koruja voidaan korostaa tehokkaasti. Esimerkiksi nelipisteellä kaksi valoa voidaan suunnata seinään ja toiset kaksi kohtaa voivat valaista polkua muihin huoneisiin.

Rento valo ja epäsuora valaistus makuuhuoneessa

epäsuora valaistus makuuhuone led-nauha sisäänrakennettu kaappihylly

Makuuhuone on lepo- ja rentoutumispaikka, jossa voimme rentoutua kiireisen työpäivän jälkeen. Yleisvalaistuksen lisäksi valoa suositellaan sängyssä lukemiseen, peiliin ja kaappiin. Paras tapa luoda todella rento ja kodikas tunnelma makuuhuoneeseen on epäsuora valaistus. LED -valonauhat kylpevät huoneen pehmeällä hehkulla ja saavat huonekalut näyttämään kelluvilta. Ne voidaan kiinnittää helposti ja nopeasti kaappien alapuolelle, sänkyjen alle, kapeisiin ja jopa television taakse. Kirkkaus heijastuu sitten seinistä ja lattioista ja luo upeita vaikutuksia.

Kevyt suunnittelu keittiöön

epäsuora valaistus -katto-paikat-ku% cc% 88che-työtaso-valo

Keittiössä tarvitaan optimaalista valoa: kirkas ruoanvalmistuksessa, kodikas syödessä ja tehokas, kun vieraat tulevat illalliselle. Siksi LED -nauhat ja epäsuora valaistus ovat myös yhä suosittuja keittiössä. Keittiön kaappien LED-valaisimien avulla työalue voidaan valaista hyvin ja ilman varjoja, kun taas kattoon ja seinään piilotetut LED-nauhat luovat tunnelmallisen pysyvän valon.

Epäsuora valaistus hemmottelevaan kylpyhuoneeseen

epäsuora valaistus kylpyhuone-peilikaappi-led-kohdevalot-katto

Kylpyhuoneessa tarvitaan myös erilaisia ​​valaistustunnelmia. Päivittäisen henkilökohtaisen hygienian ja kosmetiikan osalta sen on oltava toimiva, mutta joskus todella romanttinen. Kun asioiden on edettävä nopeasti aamulla, katossa olevat LED -upotetut kohdat tarjoavat ystävällistä ja kirkasta valoa. Hyvällä peilivalaistuksella meikistä tai kulmakarvojen poistamisesta voi tulla nopeasti onnea. Illalla, kun haluat unohtaa jokapäiväisen elämän hälinästä, epäsuorasti valaistut LED -nauhat tarjoavat lämmintä, imartelevaa valoa ja luovat täydellisen ilmapiirin hemmottelevalle kylpyyn.

Previous Post
Modulaarinen talon suunnittelu lomalle keskellä metsää
Next Post
Koko kehon harjoittelu + sydän – trendikäs punta kuntoharjoitus