15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Catellani & Smithin koristeelliset LED -ulkovalot – Lumoava Sypha -kokoelma

ulkovalot johtivat SYPHASERA Catellani Smith lattiavalaisin harmoninen

Italialainen suunnittelija ja seppä Enzo Catellani perusti yrityksensä Catellani vuonna 1989 & Smith Villa di Seriossa lähellä Bergamoa. Jo ennen yrityksen perustamista lahjakas suunnittelija esitteli ensimmäisen valaistusmallistonsa Frankfurtin messuilla. Catellaniin täysin käsintehdyt valot herättivät heti suurta kiinnostusta. Tässä postauksessa haluamme esitellä sinulle Sypha -kokoelman. Uuden Catellani -sarjan tuotteet ovat koristeelliset LED -ulkovalaisimet, joilla on erityinen luonnollinen viehätys.

Suunnittelija Enzo Catellani ilmaisee ainutlaatuisilla valoesineillään vastakkaisia ​​näkökohtia. Toisaalta on energiaa säästävä tekniikka, jota käytettiin esimerkiksi Eco-Logic Light -mallistossa, ja toisaalta maaginen valo, kuten kiehtova Stchu-Moon-seinävalaisin. Valonlähteen ja esineen erottamisen vuoksi valaistut esineet saavat erityisen esteettisen merkityksen ja muuttuvat itse valoksi.

SYPHADUEPASSI Catellani Smith -ulkovalot johtivat tyylikkään joustavan lattiavalaisimen

Yrityksen perustajan Enzo Catellanin suunnitelmista voidaan sanoa, että ne putoavat tavallisesta ja vaikuttavat ylellisyydestään. Niille on ominaista viehättävä hienostuneisuus ja epäsuora kauneus. Catellani kehittää ensin prototyypin jokaiselle uudelle mallille. Hän käyttää mielellään erilaisia ​​materiaaleja ja kokeilee valon vaikutusta. Heti kun muoto on syntynyt tämän prosessin aikana, Catellani siirtyy klassiseen suunnitteluvaiheeseen. Tämän menettelyn jälkeen hän tuo aina uusia, ilmeikkäitä valoja elämään.

Perinteisen italialaisen Catellani -yrityksen tuotteet & Smithille on ominaista ainutlaatuinen estetiikka ja poikkeuksellinen visuaalinen ilme. Pääsuunnittelija on inspiroitunut erilaisista luonnon aiheista. Luovia valaistusratkaisuja, jotka on valmistettu käsityönä yksityiskohtiin, valmistetaan pieniä määriä. Tällä tavalla jokaisella lampulla on erityinen viehätys.

SYPHASFERA Catellani Smith tavallinen messinkinen lasipallovalaisin

Enzo Catellani jälkeen Catellani & Smith on luonut ensimmäisen sarjan koristeellisia LED -valoja, hän kehittää valoja, jotka ovat osa uutta trendiä, nimittäin asuinalueen laajentamista ulkoterassille ja puutarhaan. Sen päätavoite oli siirtää sisävalaisimet ulos. Ulkoiset LED -valot, jotka pystyvät loitsemaan saman lämmön ja tunnelman kuin sisäkäyttöön tarkoitetut valot. Uuden kokoelman painopiste on lasi. On syntynyt yksinkertaisia ​​muotoja, jotka ovat sopusoinnussa niiden luonnollisen ympäristön kanssa, ikään kuin ne olisivat olennainen osa sitä eikä keinotekoinen elementti. Ulkovalaisimien nimet ovat Syphasera, Syphasfera ja Syphaduepassi.

SYPHADUEPASSI Catellani Smith -ulkovalot johtivat valonjakoalueen valoa

Sypha -sarja täydentää Catellanin ulkokokoelmaa säädettävillä valonlähteillä, joita on saatavana eri versioina vedelle, kukkaruukkuille ja lattialle. Ne sopivat saumattomasti ympäristöön. Hehkuva “kasvi” luo uusia muotoja ja voi vaikuttaa ympäristöönsä. Nämä LED -ulkovalot eivät muuta mitään luonnostaan ​​virheetöntä. Jos “muotoilu” on ymmärrettävä uusien muotojen kehitykseksi, tämän sarjan kolmen mallin kaltaisia ​​koristeellisia ulkovalaisimia tulisi kuvata “ei-muotoiluksi”. Sypha on siis luonnon pala, joka antaa valoa. Mallit on kehitetty yhteistyössä Guido Parenzanin, Maurizio Quargnalen ja agronomin Maurizio Veginin kanssa.

Koristeellinen Syphasera -ulkovalaisin LED

SYPHASERA Catellani Smith valaisimet kevyt aksentti messinki lasimetalli

Catellaniin Syphasera -lattiavalaisin & Smithillä on sylinterimäiset diffuusorit, jotka on valmistettu opaalilasista, yksityiskohdat messingistä ja ohuet sauvat mustasta lakatusta metallista. Se on kiehtova ulkovalaisin, joka tuo puutarhaan upeita valaistuksia. Kapeiden metallitankojen ja korkean, ohuen hajottimen yhdistelmä näyttää kiireeltä. Syphasera mukautuu erinomaisesti puutarhan istutukseen. Valaisimessa on kolme Syphasera -valoa eri korkeuksilla varustetuilla rungoilla. Ne on yksinkertaisesti kytketty maahan ja ne voidaan järjestää haluamallasi tavalla.

SYPHASERA Catellani Smith ohut siluetti lattiavalaisin opaalilasi

Tuotetiedot:

Materiaali: rauta, lasi, messinki, metalli

Mitat:

Mitat: K 65/80/110/140 x K -pää 21 x ø -pää 1,5 x asennussyvyys 25 cm

Kaapelin pituus: 180, 210, 240, 255 cm

Valon suunta: valo kaikkiin suuntiin

Valon suuntaus: kiinteä

Käyttö: kytkimen kautta, ulkoisesti

SYPHASERA Catellani Smith ulkovalot johtivat tyylikkäisiin valaisimiin

SYPHASERA Catellani Smith ohut, tyylikäs minimalistinen yksinkertainen muoto

SYPHASERA Catellani Smith -puutarhavalot johtivat lieriömäisiin diffuusoreihin

Catellani & Smith Syphasfera LED -ulkovalaisin

koristeelliset ulkovalaisimet led -messinkinen lasivyöhyke SYPHASFERA Catellani Smith

Ulkoalueelle tarkoitettu Syphasfera -lattiavalaisin on toisaalta suunnittelijan alkuperäinen ratkaisu sisäkäyttöön tyypillisen tunnelman muuttamiseksi ja toisaalta rakenteen minimoimiseksi. Jälkimmäinen on tapa asettaa valo etualalle. Luomalla koristeellisen Syphasfera -ulkovalaisimen lahjakas italialainen suunnittelija on luonut erityisen tunnelmallisen valon. Pieni lasikuula lepää pitkän messinkitanko päällä. Tämä järjestely on erityisen harmoninen ja tekee juhannuksen unelmasta totta.

SYPHASFERA Catellani Smith lasikuula lattiavalaisin ilmakehän valo

Tuotetiedot:

Mitat:

Mitat: H. 60/75/105/135 x ø -pää 8 x asennussyvyys 25 cm

Kaapelin pituus: 180, 210, 240, 255 cm

Valon suunta: valo kaikkiin suuntiin

Valon suuntaus: kiinteä

Käyttö: kytkimen kautta, ulkoisesti

SYPHASFERA Catellani Smith messinkitankoiset lasikuula led -ulkovalot

SYPHASFERA Catellani Smith lattiavalaisin ulkovalaisin led -valot

Catellani & Smith Syphaduepassi Ulkolamppu

SYPHADUEPASSI Catellani Smith -ulkovalot johtivat joustavasti säädettävään tyylikkääseen

Syphaduepassi -lattiavalaisimelle on ominaista messingistä tehty rakenne, joka säteilee alaspäin suuntautuvaa vyöhykevaloa. Muotoiltu ulkovalaisin tekee vaikutuksen tyylikkäällä siluetillaan, joka on ristiriidassa lampun rungon yleensä kestävän rakenteen kanssa ulkoalueelle. Joustavan valovarren ansiosta valonjako voidaan mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin. Syphaduepassi -ohjelmalla voidaan asettaa tiettyjä puutarhan ja parvekkeen alueita.

SYPHADUEPASSI Catellani Smith -ulkovalot johtivat muodoltaan messinkiä

Tuotetiedot:

Mitat:

Mitat: K 45/75 x asennussyvyys 25 cm

Kaapelin pituus: 240 cm

Valon suunta: piste

Valon suunta: säädettävä

Käyttö: kytkimen kautta, ulkoisesti

SYPHADUEPASSI Catellani Smith -ulkovalot johtivat joustavaa valovartta

SYPHADUEPASSI Catellani Smith ulkovalot led -lattiavalaisin säädettävä

SYPHADUEPASSI Catellani Smith -ulkovalot johtavat koristevyöhykkeen valoa joustavasti

SYPHADUEPASSI Catellani Smith -ulkovalot johtivat luonnolliseen viehätykseen

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla