15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

CoeLuxin LED -valaistus simuloi luonnollisia valonlähteitä

LED-valaistus-sisävalaistus-innovatiivinen

Nykyään suurkaupunkien asukkaat kärsivät tilan puutteesta – ongelmaa säätelevät tällä hetkellä jonkin verran pilvenpiirtäjät. Joka tapauksessa tarjoaa innovatiivisen LED valaistus On myös toinen vaihtoehto – se tekee alempien kellarikerrostalojen ja toimistotilan asuttavaksi. Ehkä Coelux -järjestelmä on juuri oikea ratkaisu aiemmin pimeisiin sisätiloihin.

LED -valaistus innovatiivisella konseptilla

LED-valaistus-katto-pimeät-huoneet-olohuone

Monimutkainen valaistusjärjestelmä on suunniteltu yli 11 vuoden tutkimuksen jälkeen. Tavoite oli selvä heti alusta lähtien – nimittäin se, että LED -lamput emuloivat auringonvalon optista vaikutusta ja poistavat siten klaustrofobian ja masennuksen, jotka voivat tavallisesti aiheuttaa tummia sisätiloja keinovalolla. Kehittäjät toivovat, että tekniikkaa voitaisiin käyttää kausiluonteisen masennuksen (SAD) hoitoon. Näemme myös monia potentiaalisia sovelluksia CoeLuxille sairaaloissa, koska se parantaisi potilaan yleistä oleskelua mukavuuden ja rentoutumisen kannalta. CoeLuxilla on suuria mahdollisuuksia rikastuttaa ja mullistaa elämän eri alueita.

Kolme komponenttia – luonnollisen valon spektriä simuloivat valonlähteet, optinen järjestelmä, joka simuloi etäisyyttä taivaasta, ja erityiset auringon säteitä jäljittelevät nanorakenteet – luovat täydellisen illuusion. Kuten projektipäällikkö dr. Paolo Di Trapani itse selitti – Coelux -kattovalaistuksen ansiosta auringonvalosta voi nauttia missä tahansa.

LED -valaistus tekee jopa tummista sisätiloista asumiskelpoisia

LED-valaistus-kattovalaistus-luonnonvalonlähde

LED -valaistus mahdollistaa toimiston asentamisen sisätiloihin ja tekee kellareista asumiskelpoisia. Vaikka valokuvat eivät riittäisikään – valmistaja Coelux otti videon projektilleen – ja jotkut rajattomat sovellusmahdollisuudet esitetään siellä. Ei ihme, että Euroopan unioni rahoitti hankkeen 2,5 miljoonalla eurolla ja että vuoden 2014 Frankfurtin valo- ja rakennustekniikan messuilla vierailijat olivat aivan innoissaan.

Vuodesta 2021 alkaen markkinoilla pitäisi olla saatavana järjestelmiä, jotka ovat nyt yksityisomistajien budjetin sisällä noin 3 000 euron ostosta. Katon asennussyvyyden tulisi olla vähintään 1 metri, jotta järjestelmä mahtuu siihen. Keksintö soveltuu erityisen hyvin pimeisiin tiloihin, kuten kuntosaleihin ja kuntosaleihin, lentokentille ja pysäköintihalliin sekä sairaala- ja toimistotiloihin. Teknologian pitäisi kiinnostaa myös valokuvaajia, jotka voisivat käyttää sitä luonnollisen valonlähteen jäljittelemiseen.

Moderni Coelux -kattovalaisin – saatavana eri mitoissa

LED-valaistus-sisä-kellari-seinävalaisin

Tutkijat ovat myös suunnitelleet erilaisia ​​muunnelmia, jotka tarjoavat erilaisia ​​auringon asentoja kehyksessä ja erilaisia ​​valoja: tropiikki, Välimeri ja Pohjois -Eurooppa. Auringon eri tulokulmissa myös vaaleat värit ja vahvuudet muuttuvat. Mallit simuloivat myös taivaan ja auringon välistä etäisyyttä.

– CoeLux 60 – trooppinen kirkas valo jyrkällä 60 asteen kulmalla – viileä ja kontrastinen valo, aukon koko 1,2 neliömetriä.

– CoeLux 45 – tasapainoinen Välimeren valo, jossa on tasaisempi 45 asteen kulma

– CoeLux 30 – lämpimämpi värilämpötila ja tasainen 30 asteen sivukulma – seinään asennettavaksi.

Edelleen erotetaan toisistaan ​​CoeLux 45 LC, jonka aukko on 0,5 neliömetriä, CoeLux 45 HC, jonka suurin aukko on 1,5 neliömetriä, ja CoeLux 45 Square, joka näyttää todelliselta 1 neliömetrin ikkunalta.

LED -valaistus simuloi auringonvaloa

Led -valaistus nanoteknologia auringonvalo

Valon esiintymistä voidaan korjata haluttaessa

LED-valaistus-toimistokäyttöön-moderni

Frankfurtin messujen kävijät olivat kiehtoneet EU -hankkeesta

LED-valaistus-innovatiivinen järjestelmä-kattovalaistus

LED -valaistuspaneelit luovat jännittävän valon ja varjon leikin

LED -valaistus katto seinäpaneelit

Esimerkkejä Coeluxin LED -valaistuksen onnistuneesta toteutuksesta – toimistossa

Ideoita toimistorakennusten LED -valaistukseen

Kylpyhuone pystysuoralla paneelilla Coeluxilta

LED -valaistus kylpyhuoneen keinotekoisen valon ideoita

Valoisa kylpyhuone, jossa on pystysuorat valaistuspaneelit

LED -valaistus kylpyhuoneen ideoiden suunnittelu

LED -valaistus käytävällä

Moderni LED-valaistus poistaa klaustrofobian

 Käytävärakenne kattovalaistuksella

Ideoita LED -valaistushuoneiden valaistukseen

LED-valaistus-auringonvalo-empatia-Coelux

Lisätietoja osoitteessa Coelux

Previous Post
Remontoitu moderni asunto, jossa on tyylikäs sisustus
Next Post
Rakenna lintuhuone itse – 9 mielenkiintoista ideaa ja ohjeet