15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kattokruunut ja sisustustyylit: moderni, antiikki, maalaistalo & Co.

kattokruunu kristalli vintage makuuhuone katosvuode

Rakastatko ainutlaatuista muotoilua ja haluat antaa asuinalueellesi todellisen kiillon? Sitten majesteettinen kattokruunu kattovalaisimena pitäisi olla juuri sinulle! Runsasvaloisten annostelijoiden kristalliverhoukset ovat olleet ihailun lähde vuosisatojen ajan – niitä on nyt saatavana myös nykyaikaisina versioina ja epätavallisimmissa väreissä ja muodoissa. Itse asiassa kattokruunut sopivat melkein mihin tahansa sisustustyyliin, sisävalot lisäävät lumoavia aksentteja kaikkialla.

Kattokruunu ja maalaistyylinen – hieno kaksinkertainen

kattokruunu maalaistalo-kukka-keittiö-valkoinen-puulattia-valkoinen-tiiliseinät

Maalaistyyli: Monet rakastavat sitä kodikkaan mukavuutensa vuoksi. Luonnolliset materiaalit ja lämpimät värit ja kuviot hallitsevat täällä! Tämän sisustustyylin maaseudun viehätystä voi parantaa kattokruunu, esimerkiksi Wohnlicht.com, täydentää kauniisti. Sen lämmin valo luo ilmapiirin, joka sopii täydellisesti kodikkaan maalaistyylin kanssa. Kirkkaan, enimmäkseen kevyen skandinaavisen muotoilun ystävät voivat myös päivittää sisustuksensa ylellisellä kattokruunulla. Ruskeat tai mustat valaisimet voivat luoda jännittäviä kontrasteja ja samalla olla miellyttävä kiinteä piste huoneen keskellä.

Shabby chic & Pop Art -tyyli: kattokruunut leikkaavat hienon hahmon myös täällä

kattokruunu kristalli-nuhjuinen-tyylikäs-ruokasali-lattia-maljakko-oksat

Se toimii enimmäkseen vanhojen ulkoasujen kanssa, mutta se on täysin lonkka: Nuhrat rakastavat erityisesti nuhjuista tyylikkyyttä. Nuhjuisten tyylikkäiden huonekalujen maalaus on usein hiekkapaperoitua, värit ovat haalistuneet. Se ei kuitenkaan näytä nuhjuiselta, vaan viehättävältä. Kattokruunut sopivat täydellisesti tähän kuvaan – nekin hehkuttavat menneiden aikojen viehätystä ja asettavat täydellisesti näytteen usein hyvin yksilöllisille kalusteille valollaan.

Pop -taiteen tyyli ja kattokruunu loistavat

kattokruunu-musta-pop-art-olohuone-kalustus-värikäs

Rohkea mutta loistava yhdistelmä: pop -taiteen tyyli ja kattokruunu. Retrotyyli tekee vaikutuksen pyöreillä muodoillaan ja kirkkailla väreillään. Värikkäät taidejulisteet seinälle ovat aivan yhtä paljon kuin sivupöydän heiluva laavalamppu. Kattokruunu näyttää tyylikkäästi tässä ympäristössä, esimerkiksi silloin, kun se on varustettu eri värillisillä valonlähteillä. Matta -sävyiset kattokruunut tai neonväriset sisävalot vaikuttavat myös suuresti Pop Art -tyyliin.

värikäs olohuone pop -taiteen tyyliin

kattokruunu-kulta-olohuone-pop-art-kalustus-kirkkaat värit

Tosiasia on: oikean valaistuksen avulla voimme luoda minkä tahansa tunnelman asuintilaamme. Suunnitellaan siis kattokruunuilla ja …

Retro olohuone

kattokruunu-retro-sputnik-tyylinen-messinki-pallo-valkoinen-olohuone

Previous Post
Kukka neilikka – mitä tunteita eri värit ilmaisevat
Next Post
Juoksumattoharjoittelu – 12 hyödyllistä vinkkiä tehokkaisiin kuntoharjoituksiin