15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni kattokruunu – jännittävä ilme olohuoneessa

kattokruunu koket perhosia sisustus trendikäs sisustus olohuone

Kattokruunu on olohuoneen tähti. Materiaalista riippumatta sen rakenne pysyy aina samana: Päärunko koostuu yleensä rauta- tai metallirungosta, joka sulautuu tyylikkäisiin yksityiskohtiin. Ne korostavat pieniä, kiiltäviä elementtejä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Esittelemme sinulle modernin Kattokruunun muotoilu Koketista, joka luo jännittävän ilmeen olohuoneeseesi.

Olohuoneen kohokohta – trendikäs kattokruunumuotoilu

Koket -kattokruunu design trendikäs konsepti portugali sisustus tyylikäs

Moderni sellainen Kattokruunun muotoilu jännittävä konsepti edustaa ainutlaatuista rikastusta asunnolle Koket kantaa salaperäistä nimeä “Nymfi”. Paljon kultaisia ​​perhosia peittää päärungon. Upeat korut kiehtovat eleganssillaan ja esteettisyydellään. Perhoset saavat kattokruunun näyttämään jalokiviltä. Valo tulee kultaisten perhosten välisten aukkojen läpi luoden jännittävän kokonaiskuvan ja dramaattisia valotehosteita. Nymphin herkkä muotoilu edustaa mestarillista yhdistelmää yksittäisistä elementeistä, jotka sopivat täydellisesti olohuoneeseen. Kymmenen hehkulamppua on piilotettu perhosten siipiin, jotka peittävät kattokruunun salaperäisen kevyen kankaan.

Koketin moderni kattokruunumuotoilu – eleganssia ja trendiä

kattokruunu moderni olohuone kultaiset perhoset koket design

Värimaailma voidaan toteuttaa pronssina, kultaisena tai hopeana. Nykyaikaisen kattokruunun pituus on noin 75 cm. Perhoset “lentävät” olohuoneessa ja näyttävät olevan todella elossa. Suunnittelukonsepti vie sinut toiseen maailmaan – jossa ei ole rajoituksia – kultaiset perhoset ovat vapauden symboli, ne korostavat huoneen yksilöllisyyttä ja tekevät siitä modernin Kattokruunun muotoilu tulla keskipisteeksi.

Yksittäiset elementit luovat Nymphin modernin muotoilun

perhoset kultainen kattokruunu koket olohuone sisustus sisustus moderni

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus