15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ainutlaatuinen marmori- ja Swarovski -lamppu

lamppu marmorista ja swarovskin valkoisesta mustasta muotoilusta

Haluamme esitellä teille erinomaisen suunnittelun, joka ei saisi puuttua mistään huoneistosta. Kyse on a Marmori- ja Swarovski -lamppu, joka korostaa epäilemättä sisustusta ja toimii paitsi valaistuksena myös ainutlaatuisena koristeena. Tässä artikkelissa voit tarkastella lähemmin joitain yksityiskohtaisempia kuvia lampusta molemmissa värivaihtoehdoissa ja tarkastella lähemmin pintarakennetta, joka tekee lampusta niin erityisen.

Marmori- ja Swarovski -lamppu – musta

lamppu marmori swarovskin pintavalaistus glitter -valo

Tyylikäs marmorista ja Swarovskista valmistettu lamppu on nimeltään Dutchess -lamppu, ja sen on valmistanut latvialainen designyhtiö mammalampa. Niiden tyylikästä ulkonäköä korostaa entisestään tieto siitä, että kiteet on valmistettu käsityönä. Marmorilla ja Swarovksilla peitetty lampunvarjostin on muodoltaan klassinen, eli pallonpuolisko. Pinta on ainutlaatuinen sanan varsinaisessa merkityksessä, koska ei ole kahta samanlaista lamppua. Marmorista ja Swarovskista valmistettu lamppu on saatavana tyylikkäässä, mustassa marmorissa, mutta myös valkoisena, joten jokaisesta huoneesta löytyy neutraali vaihtoehto. Mutta lamput näyttävät myös erittäin houkuttelevilta, kun ne yhdistetään toisiinsa.

Valkoinen marmori- ja Swarovski -lamppu

lamppu marmori swarovski valkoinen muotoilu jalo materiaalisuunnittelu

Molemmat värivaihtoehdot sopivat erilaisiin sisustustyyleihin, mutta ennen kaikkea moderniin minimalistiseen tyyliin. Toinen mielenkiintoinen yksityiskohta, joka ei ehkä heti näy ensi silmäyksellä, mutta joka on kuitenkin mainitsemisen arvoinen, on mielenkiintoinen solmu, joka on sidottu kaapeliin. Joten kuten näette, jopa muuten tylsä ​​kaapeli on maustettu mielenkiintoisilla tavoilla. Katso nyt muutama kuva!

Lamppu puolipallomaisella lampunvarjostimella

lamppu marmorista ja swarovskin puolipallon lampunvarjostimesta

Marmorikappaleet ja kiteet

lamppu marmori swarovskin valaistusosat kristallit musta

Kimaltelevia efektejä mammalampan lampun kanssa

lamppu marmori swarovski -kaapelin sisustusidea

Suunnitellut mammalampa.

Previous Post
Optimistinen ajattelu on tärkeä tekijä paremman unen saavuttamisessa
Next Post
Joulupallot täyttävät alkuperäiset DIY -joulukoristeet