15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Epätavallinen kristallikruunu – Berliinin Isabel Hamm

Kattokruunu Berlin-Isabel Hamm kristallikokoelma

Ja Kristallikruunu Isabel Hammin voidaan perustellusti kutsua mestariteokseksi. Se on nimetty Berliinin mukaan ja on yhtä suuri kuin Saksan pääkaupunki. Sen epätavallinen muoto on ehdottomasti huoneen katseenvangitsija. Berliini on silmiinpistävää ja siitä voi tulla keskustelun aihe.

Innovatiivinen kristallikruunu, jossa on epätavallinen muotoilu

Berliinin kattokruunu yksityiskohdat Hamm Design

Kuten näet itse, se on Kristallikruunu hieno, herkkä ja tyylikäs, eivätkä ehkä muistuta mitään, mitä olet nähnyt tähän mennessä. Sen omaperäisyys on sen suurin voimavara. Berliini on hieman eksentrinen, avantgardinen, mutta samalla ehdottoman innovatiivinen. Isabel Hammin taideteokset osoittavat hänen suurta ammattitaitoaan ja rajoittamatonta luovuuttaan.

Kristallikruunut – arvokas lisä mihin tahansa huoneeseen

Lontoon Fano -kattokruunu IDeen

Ja Kristallikruunu Berliini ei ole vain ihana taideteos, joka luo lämpimän, kodikkaan tunnelman jokaiseen julkiseen tilaan, vaan myös kevyt veistos – täydellinen rikastus, joka sopii jokaiseen sisustukseen. Se on suunniteltu Potsdamer Platzin Parkkollonadenin aulaan ja se on luotu vuonna 2005. Berliinin kattokruunun mitat ovat seuraavat: 560 cm korkea ja 70 cm leveä, valonlähde: NV -halogeeni 30 × 50 wattia.

Valaisimen suunnittelu – intohimoa ja taidetta

kattokruunu Design-Hamm kevyt veistos

Kaikki Kristallikruunu Suunnittelijat Isabel Hamm ovat upeita projekteja, jotka vievät valojen suunnittelun korkeammalle tasolle. Kattokruunut ovat suunnittelijan suurin intohimo. Hamm aloitti uransa keraamisella taiteella. Vuonna 1998 hänet hyväksyttiin Lontoon Royal College of Artiin ja hän on erikoistunut keramiikka- ja lasisuunnitteluun. Opintojensa aikana hän on jo saanut tunnustusta upeista lasiteoksistaan. Hammin taideteoksia on esillä Itävallassa, Italiassa ja muissa Länsi -Euroopan maissa.

Viehättävä kattokruunu Isabel Hammilta

Lans -kattokruunun kevytveistosuunnitteluideoita

Hammin epäsymmetrinen sävellys 

Isabel Hammin suunnittelija kattokruunut

Moderni kristallikruunu

Suunnittele valot-kattokruunu kristalli

Previous Post
Lastenhuoneen kalusteet – valitse huonekalut
Next Post
50 seinätarraideaa sisustukseesi