15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uovo Black Pearl – peilikruunu, jossa on lumoava muotoilu

Uovo musta helmi

peilattu-kattokruunu-kulta-hopea

A peilattu Kattokruunu houkuttelee sinua lumoavalla muotoilullaan ja todellisella keveydellään. Että Uovo musta helmi – Projekti on syntynyt suunnittelijan yhteistyön tuloksena Rony Plesl Tšekin tasavallasta ja suosituimmasta lasitaideyrityksestä – Lasvitista. Kuten sen nimestä voi arvata (“Uovo” tarkoittaa “munaa” saksaksi), on Uovo musta helmi nykyaikainen peilikruunu  taiteellisella esityksellä ja alkuperäisellä konseptilla.

Uovo Black Pearl – Lasvit -peilikattokruunu

uovo-musta-helmi-kattokruunu-lasvit

Ja moderni peilikattokruunu koostuu kymmenistä peilipalloista, jotka on koottu näkymättömillä johdoilla – asiakkaat näkevät vain tämän kattokruunun hämmästyttävän vaikutuksen ympäristöön. Ja tämä vaikutus on arvoituksellinen ja erittäin salaperäinen ilmapiiri – valaistu valtavalla mestariteoksella, joka on jotain enemmän kuin moderni peilikattokruunu mutta todellisena taideteoksena, joka roikkuu kodin tai julkisen paikan katosta.

moderni peilikattokruunu, jossa on loistava muotoilu

moderni peili-kattokruunu

Uovo musta helmi on saatavana kahdessa versiossa – kulta ja hopea. Joka tapauksessa saat peilikattokruunun, joka tekee ympäristöstäsi aivan upean ja poikkeuksellisen. Uovo Black Pearl on saatavana myös kahtena versiona parametrina. Todella iso on 1,2 metriä korkea ja painaa 130 kiloa. Pieni versio on 1,2 metriä korkea, 800 metriä leveä ja painaa 100 kiloa.

loistava kattokruunu – Uovo Black Pearl

loistava-kattokruunu-Uovo-musta-helmi

Ja moderni peilikattokruunu tekee sen tekijöistä ehdoton innovaattoreita sisustussuunnittelussa ja tuotteiden valmistuksessa. Lasovin ja Rony Pleslin tiimi käyttää Uovo Black Pearlin suunnittelussa uusimpia tekniikoita valaistuslaitteiden ja kodin sisustamiseen. Tuote sopii erinomaisesti kaikkiin eri tyyleihin – minimalismista klassiseen renessanssityyliin sen kuninkaallisen ulkonäön kanssa.

kamarineito

 modernin kattokruunun soikeat elementit

soikeat elementit-moderni-kattokruunu

vaikuttava peilattu kultainen kattokruunu

vaikuttava-peilattu-kulta-kattokruunu

Lasvitin peilikruunun lumoava muotoilu

lumoava-muotoilu-peilattu-kattokruunu-lasvit

Previous Post
AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa