15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Näin valkosipulia voidaan käyttää parran kasvattamiseen

tyylikkäästi pukeutunut mies, jolla on 6 päivän parta hienot hiukset

Muutamaa vuosikymmentä sitten miestä pidettiin puhtaana ajeltuina tyylikkäänä ja hyvin hoidettuna. Nykyään täysi parta on yksi kuumimmista trendeistä. Valitettavasti kaikki miehet eivät voi ylpeillä paksulla partalla ja etsivät tapoja nopeuttaa luonnollisesti parran kasvua. Hämmästyttävää, valkosipuli on vakiinnuttanut asemansa muinaisena kotihoitona hiustenlähtöön. Valkosipulin vahvistavaa ja vahvistavaa vaikutusta voidaan käyttää myös partaan. Ihomukulaa pidetään erinomaisena vaihtoehtona lääkkeille, ja sillä on potentiaalia paitsi edistää parran kasvua myös saada viikset paksummiksi.

Nopeuta parran kasvua Piilota parran vaaleat alueet valkosipulilla

Partan kasvattaminen vie aikaa, omistautumista ja yli -inhimillistä kykyä vastustaa kutinaa. Varmista, että parta kasvaa hitaammin poskilla kuin leuassa. Odota noin kaksi tai neljä viikkoa, kunnes hiukset ovat kasvaneet todella pitkiksi, jotta ne voidaan muotoilla ja leikata. Jos leikkaat partasi itse, käytä sitä hyvä parranleikkuri. Kärsivällisyyttä tarvitaan myös parran läpäisemättömyyden suhteen. Jokaisen, jolla on ongelmia parran harvan kasvun kanssa, tulisi ehdottomasti kokeilla valkosipulikuuria. Ennen kuin voitele kasvosi valkosipulilla, on kuitenkin otettava huomioon muutama asia.

Kuinka valkosipuli auttaa parran kasvussa?

Valkosipuli auttaa parta kasvamaan saada enemmän viikset

Valkosipuli vaikuttaa karvatuppaan ja stimuloi verenkiertoa kasvojen iholle. Mutta on myös muita hiusten kasvun etuja:

  • Valkosipuli sisältää runsaasti mineraaleja, kuten kalsiumia, sinkkiä, seleeniä ja rikkiä, jotka auttavat hiusten kasvua.
  • Se on antimikrobinen ja auttaa tappamaan partaan kertyviä bakteereita ja bakteereja.
  • Se auttaa puhdistamaan karvatupet, vahvistamaan niitä ja estämään huokosten tukkeutumisen.
  • Raaka valkosipuli sisältää runsaasti C -vitamiinia, joka edistää normaalia hiusten kollageenin muodostumista.

Raakavalkosipulin käytön riskit iholla

Kuten muitakin luonnollisia korjaustoimenpiteitä käytettäessä, on otettava huomioon riskejä käytettäessä valkosipulia hiuksissasi tai muualla kehossasi. Tämä pätee erityisesti ihmisille, joilla on herkkä iho. Valkosipuli voi aiheuttaa palovammoja iholle levitettäessä. Valkosipulia sisältävät tuotteet, kuten eteeriset öljyt, voivat myös ärsyttää ihoa ja silmiä. Ihon ärsytyksen riskin vähentämiseksi on tärkeää pitää valkosipulista aina kantoöljyllä Oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä, rosmariininlehtiöljyä tai seesamiöljyä laimentamaan.

Valkosipuli ja oliiviöljy ovat hyviä hiusten kasvulle

Tarkista myös ennen valkosipuliparran kasvun reseptien kokeilua, onko sinulla valkosipulia allergiset reaktiot herättää. Tämän testin suorittamiseksi riittää, että tiputat valkosipulimehun ranteeseen ja hierot sitä ihoon. Jos reaktiota ei tapahdu 24 tunnin kuluttua, valkosipulin käyttö on turvallista.

Kuinka käyttää valkosipulia hiusten kasvussa?

Kuinka käyttää valkosipulia parran kasvattamiseen

Nyt kun tiedät, miksi valkosipuli auttaa parran kasvussa, lue lisätietoja siitä, miten sitä käytetään. Sinun ei tarvitse tehdä valkosipulihoitoa, jos kasvosi iho on ärtynyt. Muuten naamion vaikutus voi vain pahentaa ihon tilaa ja johtaa voimakkaaseen polttamiseen tai kutinaan. On parempi ajella valkosipulinaamion jälkeen.

Tarvitset seuraavat:

6-8 valkosipulinkynttä

2 rkl kantoöljyä valkosipulinkynttä kohti (esim. Kookosöljy, rosmariinilehtiöljy, oliiviöljy)

Valkosipulipuristin

  1. Käytä valkosipulipuristinta mehun poistamiseksi valkosipulinkynneistä. He tekevät noin 1 rkl (14,8 ml) valkosipulimehua.
  2. Sekoita öljy pienessä kulhossa valkosipulimehun kanssa.
  3. Lämmitä öljyn ja valkosipulin seos hetkeksi mikrossa. Sen pitäisi olla lämmin eikä kuuma.
  4. Hiero valkosipuli ja öljyseos partan alla olevaan ihoon.
  5. Jätä valkosipulinaamio päälle 20-30 minuuttia.

Toista tämä prosessi kahdesti tai kolmesti viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Valkosipulinaamion valmistamiseksi hiuksille ja partalle voit yhdistää eri ainesosia luodaksesi synergistisen vaikutuksen. Suositut kotihoidot, jotka herättävät onnistuneesti nukkuvat karvatupet, ovat edelleen Hunajaa, sipulia ja inkivääriä.

Neutraloi valkosipulin haju omenaviinietikalla

Ja miten pääsen eroon valkosipulin tuoksusta?

Hoito -ohjelman pesun jälkeen sinun tulee käyttää erityistä hoitoainetta valkosipulin hajun neutraloimiseksi. Apua täällä Omenaviinietikkaa tai sitruunavettä. Huuhtelun valmistus on yksinkertaista: lisää kaksi ruokalusikallista etikkaa tai sitruunamehua litraan haaleaa vettä. maitoa ja maitotuotteita kuten jogurtti ja kvarkki voivat myös käyttää Neutraloi valkosipulin haju. Mitä rasvaisempi maito, sitä suurempi vaikutus. Sillä on myös samanlainen vaikutus Kahvijauhetta, inkivääriä, suolaa ja ruostumatonta terästä johtuen.

Muista, että parran kasvuun tarkoitetuilla kotihoidoilla ei ole välitöntä vaikutusta – tulos näkyy vasta muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Ole kärsivällinen ja optimistinen!

Mies, jolla on paksu lyhyt parta, aaltoilevat hiukset, pitkät karvat

Kuvan lähde: unsplash.com

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)