15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uudenvuodenlupaukset: nämä ideat voidaan toteuttaa!

Resoluutiot 2019 vinkkejä temppuja

Monet pitävät vuodenvaihdetta tilaisuutena siivota itsensä kunnolla. Epämiellyttävät tavat lentävät yli laidan ja vastaavat muutokset kohdistetaan. Hyviä ratkaisuja on ilmassa uudenvuodenaattona. Uuden vuoden pitäisi olla erilainen.

Mutta pettymys on suuri, kun vanha malli murtautuu jälleen tammikuun ensimmäisinä viikkoina. Savukkeen ottaminen, autoon meneminen tai lyhyt pysähdys McDonald’sissa on liian houkutteleva. Hyvät aikomukset selviävät harvoin kevääseen saakka. Se ei myöskään näytä niin traagiselta, kun ne katoavat hiljaa. Loppujen lopuksi se oli vain hiljainen sopimus itsensä kanssa. Kuka tahansa merkitsee muistiin yksittäiset tavoitteet tai ilmoittaa niistä muille, kun ajattelee asiasta toisin Tutkimus Dominikaanisesta yliopistosta (Kalifornia) saada selville. Mutta muut asiat vaikuttavat myös haulikon varhaiseen lentämiseen: itse asetettu tavoite on liian epärealistinen tai alkuperäinen kipinä puuttuu.

Saksalaisten rakkaimpien päätöslauselmien tarkastelu osoittaa, että ne voidaan toteuttaa muutamalla temppulla ja hienoilla ideoilla.

Uudenvuoden päätökset:

1. Enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa

hyviä ratkaisuja 2019 perhekumppanit viettävät retken

Suunnittele toimintaa ja hyödynnä vapaa -ajan aktiviteetteja

Pohdinnan aika alkaa jo jouluna: Mikä on minulle todella tärkeää elämässä? Monet päättelevät, että he viettävät aivan liian vähän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Mutta se muuttuu uudenvuoden aikana – teorian osalta.

Sitoutuminen on päivän järjestys, jotta yhteiset aktiviteetit ja mahtavat kokemukset rakkaiden kanssa todella saavat paikkansa uudessa kalenterissa. Kynttiläillallinen, wellness -viikonloppu Allgäussa tai seikkailu pakohuoneessa tulee varata jo tammikuussa. Tällaisia ​​ideoita varten ,. Tarjous: Jochen Schweizer monipuolinen valikoima ja tuore panos. Monet toiminnot voidaan helposti toteuttaa käytännössä pienellä vaivalla, olipa kyseessä sitten yksilö, pariskunta, ryhmä tai perhe. Kun ensimmäinen askel konkretisoituu, jatko on vain muodollinen asia.

Uudenvuoden päätökset:

2. Syö terveellisemmin – pienet askeleet johtavat tavoitteeseen

hyviä lupauksia vuodelle 2019 syö terveellisesti

Evästeet, piparkakut, paistit, raclette – joulun aikaan on taas paljon juhlia. Omatunto on rauhoittunut, loppujen lopuksi terveellisempi ruoka on uuden vuoden tehtävälistalla. Periaatteessa kaikki tietävät, miksi terveellisen ruoan pitäisi olla valikossa: se on parempi keholle, terveydelle, hyvinvoinnille. Jos ei olisi tapana. Kuten monet muutkin aineet, keho tottuu moniin sokerisiin ja rasvaisiin ruokiin, joita se saa pidemmän ajan kuluessa. Ruokavalion muuttaminen radikaalisti vuodenvaihteessa on siksi yleensä toivoton yritys.

hyviä päätöksiä syödä terveellisesti vuonna 2019

On parempi hankkia itsesi hyvämaineisista lähteistä, kuten TK tiedottaa terveellisestä ruokavaliosta, asettaa itsellesi pienempiä, saavutettavissa olevia virstanpylväitä ja esimerkiksi jättää tietynlainen ruoka ensin pois. Sokerijuomat ovat ihanteellisia täällä. Sitten keho voi edelleen hyödyntää sitä sokeria, jota se muuten saa. Ja mieli on onnellinen, koska sen ei tarvitse luopua kaikesta heti. Se on myös suuri apu, kun ihmiset löytävät muita kampanjoijia. Ne, jotka taistelevat kermakakkujen halua vastaan, luovuttavat helpommin. Perheen tuominen mukaan tai ruokahaasteen aloittaminen toimistossa – se tuo tarvittavan motivaation.

Uudenvuoden päätökset:

3. Lisää urheilua – näin pysyt pallolla

hyviä päätöslauselmia 2019 urheilujuna jooga

Jotkut haluavat vihdoin laihtua muutaman kilon, toiset eivät halua hengästyä, kun hissi kolmanteen kerrokseen epäonnistuu. Lisää urheilua vuodenvaihteen jälkeen on erittäin suosittu yritys. Sen ei tarvitse olla kuntosalille rekisteröityminen. Hieman enemmän liikuntaa jokapäiväisessä elämässä on yhtä tehokasta. Mottona on: jätä auto taakse, kun reitti voidaan hallita yhtä helposti pyörällä. Portaita ei ole vain helppo kiivetä, vaan ne voidaan voittaa myös juoksulenkillä. Ja jos sinulla on lapsia, voit polttaa uskomattoman paljon kaloreita pelatessasi saalista.

Ratkaisut 2019 urheilukoulutusvinkkejä

Varustus on olemassa, motivaatio ei ole: Monet kompastuvat heikompaan itseen.

Jokaisen, joka haluaa kokeilla kuntosalilla tai juoksuharjoittelussa, tulisi ehdottomasti etsiä samanhenkisiä ihmisiä. Päätös tehdään liian nopeasti, ettemme lähde tänään matkaan kerran, koska se on vain niin kodikas kotona. Muiden ihmisten tapaaminen tiettynä aikana voittaa mukavuuden, koska useimmat ihmiset ovat haluttomia rikkomaan lupauksia.

Uudenvuoden päätökset:

4. Enemmän aikaa itsellesi – myös vapaa -aikaa on suunniteltava

hyviä ratkaisuja 2019 enemmän aikaa itsellesi

Työ- ja perhehaasteet hallitsevat usein elämää niin tiukasti, että tuskin on aikaa itsellesi. Jokainen, joka haluaa muuttaa sitä uudenvuoden aikana, tarvitsee konkreettisen suunnitelman. Pelkkä suunnitelma ei riitä, koska jotain tapahtuu jatkuvasti: Kokous voidaan lisätä lounastauolle. Lautapeliä pelataan nopeasti nuorten kanssa. Kun kaikki ovat vihdoin poissa kotoa, kotityöt ovat esillä. Useimmat uhraavat liikaa vapaa -ajastaan ​​muiden puolesta.

Uudenvuoden päätökset:

5. Pysähdy ja nauti hetkestä – jolloin millään muulla ei ole väliä

Hyviä ratkaisuja 2019 ystävät nauttivat lomasta

Suuri osa vapaa -ajastasi tulee varata omille ajatuksillesi tai omaan rentoutumiseen. Ennen kaikkea on tärkeää tehdä rakastettuja asioita, jotka ovat henkilökohtaisella odotuslistallasi. Se on pizza, joka syödään makaamalla sohvalla, kaukana roolimalli, tai pitkä kylpy kauniilla musiikilla. Hyvinvointisi vuoksi on tärkeää varata aikaa, jolloin voit tehdä sitä, mistä nautit. Se auttaa myös luomaan tietyn luettelon. Harjoitussuunnitelman tavoin kalenteriin tulee varata tiettyjä aikoja näille vaiheille. Mahdolliset häiriölähteet on kytkettävä pois päältä – olivatpa ne sitten matkapuhelimia tai muita ihmisiä. Ne, jotka viettävät tietoisesti muutaman tunnin viikossa itsensä kanssa, ovat vastaanottavampia ja onnellisempia jokapäiväisessä elämässä. Oma akku ladataan sitten uudelleen.

Johtopäätös: Kaikella on aikansa ja sen pitäisi löytää paikka tapaamiskalenterista

Hyvät ratkaisut vuonna 2019 lisäävät vapaa -aikaa

Ne, jotka asettavat riman liian korkealle, heittävät hyvän lupauksensa nopeasti yli laidan uudestaan. Määritä alussa yksi tai kaksi projektia, varaa aika tai tee sitovia sopimuksia – näin tehdyt päätöslauselmat voidaan saavuttaa. Jotkut ideat voidaan yhdistää taitavasti keskenään. Sitä paitsi kukaan ei määrää, milloin uudet impulssit voivat rikastuttaa heidän omaa elämäänsä. Sen ei välttämättä tarvitse olla vuoden vaihteessa.

hyviä päätöslauselmia 2019 matkaperhe

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)