15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Juhli uudenvuodenaattoa kahdelle – ideoita ja ehdotuksia romanttiselle ja jännittävälle uudelle vuodelle

uudenvuodenaatto kahdelle uudenvuodenaaton juhlalliselle tunnelmalle

Vuosi on melkein ohi ja sinä ja kumppanisi suunnittelette jo uudenvuodenaattoa? Mutta tällä kertaa et halua olla hälinässä ja etsit miellyttävää, hiljaista ja ehkä romanttista uudenvuodenaattoa kumppanisi kanssa? Jos haluat viettää uudenvuodenaaton parina, sinulla ei todellakaan tarvitse olla mitään syitä. Mikä tahansa saa sinut juhlimaan uudenvuodenaattoa kahdelle, on täydellinen tilaisuus omistautua yksinomaan kumppanillesi, viettää viimeisen vuoden viimeiset tunnit yhdessä ja liukua uuteen vuoteen rakkaansa kanssa. Seuraavassa postauksessa olemme koonneet upeita uudenvuodenaaton ideoita kahdelle, joista löydät varmasti itsellesi sopivan ja pääset uuteen vuoteen 2018 terveenä ja onnellisena!

Uudenvuodenaaton viettäminen kahdelle kotona

matkustaa kahdelle uudenvuodenaattona katsellen ilotulitusta

Matkustatko usein työhön ja kaipaatko rentouttavia tunteja kahdelle, kaukana arjen hälinästä? Entä kodikas ja romanttinen uudenvuodenaatto kahdelle poistumatta lämpimästä ja kodikkaasta huoneistosta? Varsinkin jos vietit joulupäivän päivät useiden sukulaisten ja ystävien vierailujen kanssa, nautit ehdottomasti uudenvuodenaatosta kahdelle.

Uudenvuodenaaton ideoita kahdelle – ruoanlaitto yhdessä ja juhlamenun nauttiminen

juhlaillallinen viinipari roma

Juhlatilaisuus vaatii epäilemättä myös vastaavan, hienostuneen valikon, joka hemmottelee makuhermojasi ja antaa sinulle iloa. Jokainen, joka arvostaa kotiruokaa ja pitää tuoretta raaka-ainetta arvokkaana, voi laatia tarkemman menun ja ostaa tarvittavat ainekset ostoksilla yhdessä kumppaninsa kanssa. Jos tarvitset inspiraatiota uudenvuodenaaton illallismenuun, löydät sen varmasti täältä. Harrastekokkeilla on hauskaa juhlamenun valmistelussa. Oikeilla resepteillä jopa aloittelijat voivat valmistaa suosikkiruokansa. Jos haluat valmistaa illallisen kahdelle uudenvuodenaattona, lopputuloksesta ei ole kyse. Seiso yhdessä keittiössä ja nauti yhdessä vietetystä ajasta herkullisen aperitiivin kanssa.

Uudenvuodenaattona kaksi ideaa juhlatunnelmaan

uudenvuodenaatto kahdelle idealle syödä juhlia pari deco

Voit myös luoda pöytäkoristeita yhdessä ja luoda tunnelmallisen tunnelman. Juhlakoriste voi olla yksinkertainen tai rehevä ja värikäs. Ripottele konfettiä pöydälle, jaa ilmapalloja koko olohuoneeseen tai koristele romanttisesti useilla tuoksukynttilöillä, voit päättää sydämesi mukaan. Vaikka juhlit uudenvuodenaattoa vain kahden hengen kanssa, voit tukea juhlatunnelmaa hyvällä musiikilla. Päätä mieltymystesi ja mielialasi mukaan, haluatko kuulla romanttisia balladeja vai nauttia hieman rytmistä.

Juhli uudenvuodenaattoa kahdelle jännittävillä peleillä

Vietä uudenvuodenaatto kahdella peleillä

Jotta väsymys ei hiipiä illan aikana, hauskat uudenvuodenaaton pelit voivat auttaa sinua pysymään hyvällä tuulella 0.00 asti. Hauska uudenvuoden peli kahdelle on todella paljon. Pelaatko klassisia ja tunnettuja pelejä kumppanisi kanssa tai keksitkö jotain luovaa erityisesti uudenvuodenaattona, on täysin sinun tehtäväsi. Entä esimerkiksi loistava peli ”Kysymyksiä kysymyksistä”, joka lupaa upeita hetkiä naurun kyynelillä? Jopa kumppanisi otsalla oleva huomautus, jossa on näkyvien henkilöiden nimet, nostaa tunnelman uudelle tasolle. Ne, jotka haluavat paitsi viihdettä myös dynamiikkaa, voivat valita pelejä ja aktiviteetteja, jotka vaativat liikkumista. Mikset järjestäisi olutmattokilpailua, joka vaatii koordinaatiota ja nopeutta. Eikö olekin loistava tapa yhdistää aika vuodenvaihteeseen?

Vietä uudenvuodenaatto romanttisena parina

juhlapöydän koristeet uudenvuodenaattona romanttinen kahdelle

Hyvällä suunnittelulla voit myös tehdä uudenvuodenaatosta kotona erittäin romanttisen. Romanttinen uudenvuodenaatto kahdelle ei ole vain hyvä tilaisuus äskettäin rakastuneille pareille omistautua kokonaan kumppanilleen ja pitää hauskaa yhdessä. Istu yhdessä romanttisella kynttiläillallisella ja ehkä koristele pöytä kynttilöillä ja ruusun terälehdillä. Kun tuuli puhaltaa ulkona, voit istua kahdelle takan edessä uudenvuodenaattona, puhua pitkään ja muistaa kuluneen vuoden kauniita hetkiä.

elokuvaillan uudenvuodenaaton ideoita kahdelle onnelliselle parille

Jos haluat yllättää kumppanisi, voit järjestää jännittävän valokuvanäyttelyn ja kokea uudelleen hauskoja ja sinulle erityisen tunteellisia hetkiä, jotka olet tallentanut upeissa tilannekuvissa valokuvan tarkastelun avulla. Rento leffa -ilta suosikkielokuviesi kanssa aiheesta “Hyvää uutta vuotta” luo myös oikean uudenvuodenaaton tunnelman.

Ideoita uudenvuodenaattona kahdelle lyhyelle lomalle

Uudenvuodenaattona mene ulos juhlimaan kipinöintiä kahdelle

Voit juhlia uudenvuodenaattoa parina paitsi kotona, myös matkalla. Voit päättää, varaatko lyhyen loman kauniissa paikassa Saksassa vai matkustatko ulkomaille. Joten sinulla on mahdollisuus yhdistää yhteenkuuluvuus rauhallisiin ja pitkiin kävelyretkiin ja eri nähtävyyksiin tutustumiseen. Lyhyt loma on yksi kauneimmista uudenvuodenaaton ideoista kahdelle, jos haluat matkustaa ja haluat lisätä uusia vaikutelmia ja unohtumattomia tarinoita elämääsi yhdessä.

kylpylähieronta pariskunnille uudenvuodenaattona nauttimaan kuohuviinistä

Jos haluat päättää vuoden yhdessä rentouttavalla ja romanttisella tavalla, voit varata wellness -hotellin dynaamisen päivän jälkeen ja nauttia wellness -hieronnasta aromaattisilla öljyillä kahdelle. Tällaisen hoidon jälkeen sinulle taataan onnistunut uuden vuoden aloitus.

Juhlimme uudenvuodenaattoa kahdelle vuoristossa

uudenvuodenaaton ideoita kahdelle vuoristomajan romanttiselle takalle

Ne, jotka haluavat paeta suurkaupungin dynamiikasta, rakastavat luontoa ja haluavat katsella villiä ilotulitusta kaukaa, voivat varata loman vuorille ja kokea uudenvuodenaaton laskennan ylös vuorelle. Jos lunta on paljon, voit järjestää spontaanisti lumipallotaistelun tai jättää toisilleen romanttisia viestejä lumessa. Mikä voisi olla mukavampaa kuin nauttia kodikkaasta ilmapiiristä lämpimässä vuoristomajassa kumppanisi kanssa.

Uudenvuoden ideoita kahdelle meren rannalla

romanttinen illallinen rannalla uudenvuodenaattona lämpimässä

Voit myös viettää hauskan ja jännittävän tai hiljaisen ja romanttisen uudenvuodenaaton lämpimässä paikassa. Jos haluat uida auringossa vuoden lopussa, lyhyt matka etelään olisi sinulle erinomainen idea. Voit viettää romanttisia tunteja rannalla herkullisen cocktailin tai lasillisen kuohuviiniä kanssa kumppanisi kanssa lämpimässä maassa. Uudenvuodenaaton piknik kauniilla hiekkarannalla kuulostaa hieman hullulta, mutta se lupaa romanttisen ja unohtumattoman uudenvuodenaaton kahdelle.

juhlia uudenvuodenaattoa kahden lyhyen matkan lahja yllätys

Riippumatta siitä, minkä näistä uudenvuodenaaton ideoista sinun pitäisi valita kahdelle, tärkeintä on, että olet samaa mieltä ja janoa uusia tunteita ja jännittäviä tapahtumia. Toivotamme sinulle onnellista uutta vuotta terveenä ja onnellisena vuonna 2018!

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)