15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rock n Roll -teemajuhlat ja muita ideoita viileään uudenvuodenaaton juhlaan 50 -luvun tyyliin

Tuskin on parempaa tapaa aloittaa uusi vuosi kuin järjestää viileä uudenvuodenjuhla kaikille ystävillesi. Voit valita sopivan aiheen, jotta voit herättää odotuksia vieraissasi kuukautta ennen uudenvuodenaattoa ja lisätä ilon hauskuutta illalla. Rock n roll -teemajuhlat ovat täydellinen vuoden loppu. Kerromme sinulle, kuinka järjestää unohtumaton uudenvuoden tapahtuma askel askeleelta, ja kerromme, mitä on otettava huomioon sisustuksessa, kuinka koota tehokas asu 50 -luvun tyyliin ja mitä herkkuja voit hemmotella vieraasi.

Järjestä rock n roll -teemapuoli uudenvuodenaattona: 50 -luvun tyyliin

Motto -puolueen rock n roll -koristeideat järjestävät uudenvuodenjuhlat

Mikään muu aikakausi ei ole musiikillisesti niin monipuolinen kuin 50 -luku. Taiteilijat kuten Marilyn Monroe, Elvis Presley, The Drifters, Bill Haley ja The Cometts, Roy Orbison ja Buddy Holly hallitsivat kaavioita. Tuolloin nuoret tanssivat jännittävien uusien soundien, kuten swingin tai rock’n’rollin, mukaan. Iltapäivällä tapasit ystäviä ruokailutilassa, jossa vahvat väriyhdistelmät, kuten vaaleanpunainen ja sininen, toivottivat vieraat tervetulleiksi ja saivat heidät hyvälle tuulelle. Iltaisin juhlat jatkuivat tanssisaleissa, joissa oli musiikkikotelot, jotka oli perinteisesti koristeltu kullalla ja mustalla tai punaisella.

Rock n Roll -teemajuhlan sisustusidea: Tyypillinen amerikkalainen illallinen sinisellä ja vaaleanpunaisella

Rock n Roll 50 -luvun teemajuhlien sisustusidea Koristele ravintola värikkäällä ja juhlallisella julisteilla

Amerikkalainen 50 -luvun ruokailija on klassikko. Huone oli erittäin värikäs ja siksi näytti kutsuvalta. Tyypillisen amerikkalaisen pikaruokaravintolan seinät oli koristeltu muusikoiden ja näyttelijöiden julisteilla, neonkyltteillä ja kirjaimilla, pöydät peitetty sinisillä pöytäliinoilla. Jukeboksi oli osa perusvarustetta. Tällä tavalla vieraat voivat itse päättää musiikkityylin ja soittaa suosikkikappaleitaan.

50 -luvun teemajuhlien sisustusideoita julisteita seinälle ja värikkäitä pöytäliinoja

Ulkonäkö:

1. Koristele seinät vintage -julisteilla.

2. Tee neonkyltti neonlangasta tai osta kitara -neonkyltti.

3. Koristele pöydät retroautoilla ja käytä Coca -Cola -lasipulloja maljakoina.

4. Ripusta kirkkaat väriset spiraaliripustimet nuotteineen pöytien päälle.

5. Koristele huone ilmapalloilla.

Rock n Roll -teemajuhla: “Grease” -asut

Teemajuhlat 50 -luvun vaateideat Sandy -puku ja rockabilly -mekot, jotka ovat innoittamana Grease -elokuvasta

Pidätkö 50 -luvun tyylin koristelua erittäin viehättävänä ja oletko jo päättänyt motosta ”American Diner”? Jotta juhla onnistuisi, sinun on ilmoitettava siitä vieraille kutsuissa. Anna vaatehuoneeseen liittyviä suosituksia ja selitä haluamasi pukeutumiskoodi yksityiskohtaisesti. Jos järjestät “illallisjuhlat” 50 -luvun tyyliin, vieraat voivat pukeutua esimerkiksi Grease -elokuvan suosituiksi hahmoiksi.

50 -luvun asuideoita naisille ja vaaleanpunainen takki ryhmäpuvuille

Naiset voivat esimerkiksi pukeutua vaaleanpunaiseen takkiin, jossa on ”vaaleanpunainen” painatus takana ja mustat leggingsit, tai pukeutua cheerleadereiksi tai tarjoilijoiksi. Vastaavat lasit, joissa on värilliset kehykset ja pääpanta, viimeistelevät tehokkaasti naisten asun. Erilaiset asut rockabilly -mekkoilla ovat myös juhlan moton mukaisia. Miehet voivat käyttää mustia t-paitoja, mustia farkkuja tai housuja ja nahkatakin.

Järjestä rock n roll -teemajuhlat: glitter- ja glamour -sisustusideoita

50 -luvun tyylinen rock -nro -mottojuhla järjestää kultaiset pöytäkoristeet

Ei vain pastellivärit ovat tyypillisiä 50 -luvun tyylin koristeluun. Ajan ajaton glamour voidaan tuoda koristeeksi mustalla, valkoisella ja kullalla. Tyypillisiä noille vuosille ovat shakkilauta ja polkadot -kuviot, paperilyhty, tyllinauhat, pomponit ja kimaltelevat seppeleet. Joten anna mielikuvituksesi valloittaa ja pukea juhlabuffet 50 -luvun tyyliin. Lisäksi voit antaa vieraillesi lumoavan vastaanoton punaisella matolla tai johdolla.

Rock n Roll teemajuhlaideoita ideoita mallets pöytäkoristeita

Pienet yksityiskohdat ratkaisevat: aseta lepakoita vieraiden lautasille ja leikkaa kitarakorttikortit paperista. Ripottele strassit ja anna samppanjapullon jäähtyä pöydän keskellä jäässä. LED -keijuvalaisimet ja lyhdyt luovat juhlatunnelman. Lisäksi voit järjestää tuoreita kukkia maljakoihin pöydälle. Yritä pitää värimaailma mahdollisimman yksinkertaisena, esimerkiksi mustavalkoisena.

Rock n Roll -juhlaideoita Tee oma kakku erottumaan vinyylilevyistä

Muita tärkeitä elementtejä, jotka eivät saisi puuttua juhlista 50 -luvun tyyliin, ovat levyt. Voit tehdä kakun erottumaan vanhasta levystä, lasista ja kimaltelevasta kultaisesta nauhasta. Sen lisäksi voit tarjota vain kakkuja, torttuja tai alkupaloja, mutta myös järjestää muita koristeita. Luova seinäkoriste voidaan myös käsitellä vanhoilla paneeleilla. Voit myös näyttää levyt pöydällä.

Tinker rock n roll -pöydän sisustus 50 -luvun tyyliin levyiltä

Tai ripustaa pöydän päälle. Tarvitset siiman, strassit ja paljon levyjä juhlavanan tekemiseen. Jotta seppele näyttää tehokkaalta illalla, voit piilottaa useita CD -levyjä levyjen väliin. CD -pinta heijastaa valoa ja luo jännittäviä valotehosteita. Voit sitoa tämän itse tehdyn seppeleen vanhaan polkupyörään ja ripustaa sen buffet-pöydän päälle. Voit myös ripustaa seppeleen kattokruunuun tai riippuvalaisimeen.

Motto party rock n roll järjestää lahjoja vieraille

Lataa ja tulosta kitarasiluetti ja käytä sitä mallina. Levitä kuvio mustalle pahville ja leikkaa se pois. Näillä paperikitaroilla voit koristella pöydän lisäksi myös paikkakortteja, lahjakasseja ja muita juhlatarvikkeita. Lisäksi voit leikata ympyröitä ja tähtiä kimalluspaperista ja täydentää siten tehokkaasti juhlakoristelun.

Rock n Roll 50 -luvun teemabileet uudenvuodenaaton koriste -ideoille loistaa tähtiä kupeissa

Onko sinulla astioita ja ruokailuvälineitä isovanhemmiltasi? Nyt on aika laittaa ne esille. Vintage -maljakot ja muut kirpputori -löydöt korostavat myös juhlapöydän sisustusta ja antavat sille halutun 50 -luvun charmin. Järjestä lasiin aitoja tai kangaskukkia, paperitähtiä ja muita juhlakoristeita ja tee buffet vielä maukkaammaksi. Koristele seinä kimaltelevilla seppeleillä, levyillä ja paperikitaralla. Se on täydellinen tausta hauskoille valokuville vieraiden kanssa.

Rock n Roll -teemajuhlat: Mitä pukeutua?

Rockabilly -asuja naisille ja miehille, mitä pukeutua 50 -luvun teemajuhliin

Ei vain musiikillisesti, vaan myös muodin suhteen, 50 -luvulla oli suuria kontrasteja. Toisen maailmansodan päättymisen jälkeen naiset halusivat jälleen korostaa hienovaraisesti naisellisuuttaan. Housuja ei käytetty lainkaan. Sen sijaan naiset pukeutuivat tyylikkäämmin ja käyttivät polvipituisia, leveitä hameita, jotka yhdistettiin tiukkoihin puseroihin ja neuletakkeihin. Naiset korostivat usein vyötäröään korostetulla värivyöllä. PolkaDots (pistekuviot), eläinkuviot ja yksiväriset vaatteet olivat suosittuja. Juhlatilaisuuksissa naiset muotoilivat hiuksensa poninhäntä tai rockabilly -updo. Nuoret tytöt pitivät mielellään hiuspannoista, yli 30 -vuotiaat naiset käyttivät mieluummin helmiä, höyheniä tai hattua. Alla olevassa kuvagalleriassa esittelemme sinulle useita vaihtoehtoja 50 -luvun rockabilly -vaatteista miehille ja naisille.

Rock n Roll -teemajuhla: jokapäiväiset vaatteet miehille

Rockabilly -miesten asuideoita uudenvuodenaaton teemajuhliin 50 -luvun tyyliin

Farkut ja punainen paita, jossa on rullatut hihat ja ruutukuvioinen kaulus, ovat täydellinen asu muotitietoisille miehille, jotka kutsutaan 50-luvun teemajuhliin. Punaista pidettiin trendivärinä 50 -luvulla, ja sitä käytettiin paitsi erityistilaisuuksissa myös arkielämässä, sekä miehet että naiset. Punainen paita ja tummansiniset farkut sopivat täydellisesti trendikkääseen ”diner” -tyyliin.

Mottoparty 50 -luvun pukuideoita naisille uudenvuodenaattona punaisella rockabilly -mekolla, jossa on pisteitä

50 -luvun päivittäinen naisten muoti on paljon tyylikkäämpi kuin miesten. Naiset pukeutuivat mielellään mekkoihin, joissa oli laskostettu hame ja pilkkuja. Vyötärö korostui kangasvyöllä. Asun mukaiseksi naiset käyttivät sävy-sävy-pumppuja, joissa oli tikkikorko. Rockabilly -vaatetus korostaa hienovaraisesti naisellisia kaaria ja sallii samalla liikkumisvapauden, jotta naiset voisivat tanssia sekä swingiä että rock n rollia.

Rock n Roll -teemajuhla: Elvis -pohjaiset vaatteet miehille ja vastaavat asut naisille

Rock n Roll Mottoparty mitä pukeutua Rockabilly -ideoita miehille

Elvis Presley ja James Dean ovat 50 -vuotiaiden nuorten miesten roolimalleja. Heidät tunnettiin rock n rock -asuistaan. Näyttelijä ja laulaja pitivät mielellään farkkuista, t-paidasta ja nahkatakista. Nahkatakin suosio kasvoi 50 -luvulla ja sitä käytettiin usein juhlissa. Myös Grease -elokuvassa John Travolta käyttää tiukkaa nahkatakkia, jossa on käännekaulus. Asu pyöristettiin tehokkaasti nahkakengillä tai saappailla.

Rock n Roll -teemajuhlat uudenvuoden asuideoille ja kampauksille naisille

Tämän mukaisesti muotitietoiset tytöt pukeutuivat tiukkoihin puseroihin, joissa oli eläinkuvioita ja tiukat farkut. Punainen bandana ja vastaava kampaus täydentävät 50 -luvun ilmeen. Tämä 50 -luvun teemajuhla -asu on mukava, näyttää hyvältä ja voidaan koota nopeasti ja edullisesti. Mikä parasta – tiukat korkeavyötäröiset farkut ja leopardikuvio olivat paitsi suosittuja 50 -luvulla, myös niistä on tullut välttämätön osa modernin naisen vaatekaappia..

Ota meidät mukaan aikamatkalle – alla olevassa kuvagalleriassa näytämme sinulle tyylikkäämpiä asuja ja annamme sinulle reseptiideoita 50 -luvun teemajuhliin.

Motto party rock n roll -vaatteet: paita, jossa on rullatut hihat 

Rockabilly-vaatteet miehille, joilla on paita, jossa on rullatut hihat ja korkeavyötäröiset farkut ja kangaspyyhe taskussa

50 -luvun teemabileet: merimiespuku, jossa on punainen rusetti ja siihen sopivat korut 

Käytä rockabilly -mekkoja tummansinisinä ja punaisella keulalla rock n roll -teemajuhliin

50-luvun teemajuhla-asu miehille: farkut, joissa on rullatut hihansuut, vintage-painettu t-paita ja saappaat

Rockabilly -asuideoita miehille uudenvuodenaaton juhliin 50 -luvun tyyliin

Rockabilly -vaatteet naisille: nahkatakki, leveä hame, punainen tai musta vyö ja tiukka yläosa

Mottoparty -rock -roll -vaatteet naisille, joilla on midihame, jossa on leopardikuvio ja tiukka yläosa sekä punainen tai musta Grütel ja musta nahkatakki ja pumput

Rock n Roll -teemajuhlat, mitä pukeutua? Ruudullinen paita, farkut ja valkoinen pusero

Rockabilly -asuideoita miehille farkut ja paita, jossa on ruutukuvio

Rock n roll -juhla -asuja naisille: bandana, tiukka yläosa ja lyijykynähame

50 -luvun teemajuhla -asuideoita naisille musta lyijykynähame ja tiukka yläosa ja punainen vyö tai pusero, jossa on eläinkuvioita ja mustat farkut

50 -luvun teemajuhla -asu miehille: tummanruskeat housut ja tummansininen paita, jossa taskut kontrastivärillä

Rock n roll 50 -luvun puvut miehille, jotka pukeutuvat tummanruskeisiin housuihin ja mustaan ​​paitaan, jossa on beigenväriset taskut

50 -luvun teemajuhla -asuideoita naisille: Rockabilly -hame, joka on valmistettu satiinista ja mustasta tyylikkäästä yläosasta

Rockabilly -mekko Rock n Roll uudenvuodenaaton juhla -asuideoita naisille

Mottoparty 50 -luvun asu miehet: mustat farkut, musta paita ja raidallinen bleiseri

Mottoparty 50 -luvun vaatteet miehille ideoita mustilla housuilla ja paidalla ja raidallisella bleiserillä

Tyylikäs vaihtoehto naisille: rockabilly -iltapuvut, joissa on leveä hame

Mottoparty 50 -luvun vaatetusideoita naisille tyylikkäät iltapuvut rockabilly -mekot, jotka on valmistettu satiinista pitsillä

50 -luvun teemajuhla -asu: punainen cocktail -mekko, jossa on paljetteja

Uudenvuoden retro -50 -luvun mottojuhlat järjestävät punaisen rockabilly -iltapuvun, jossa on paljetteja

Järjestä gangsteriteemajuhlat: asuideoita miehille

50 -luvun teemajuhla -asu miehille, liivi ja solmio sekä fedorahattu

Järjestä gangsteri -teemajuhlat uudenvuodenaattona: asuideoita naisille

Mottoparty 50 -luvun gangsteri -asuideoita naisille midi -mekko tekoturkiksella

Järjestä puhdas glamour 50 -luvun teemajuhla

Mottoparty 50-luvun vaatteiden virallinen pitkä vihreä iltapuku, jossa keula takana ja sydämenmuotoinen pääntie

Marilyn Monroen inspiroima asu naisille

50 -luvun teemajuhla uudenvuodenaattona Marilyn Monroen inspiroima asu

Järjestä ”ruokailija” 50 -luvun teemajuhlat: asuideoita miehille

Rockabilly -miesten asuideoita 50 -luvun uudenvuoden teemajuhliin

Järjestä 50 -luvun teemajuhlat: asuideoita pariskunnille

Teemajuhlat rock n roll -vaatetusideoita asuihin pariskunnille punainen rockabilly-mekko hänelle ja housut, joissa on henkselit ja t-paita hänelle

Rockabilly -asu uudenvuodenaaton juhliin

Rock n roll -teemajuhlat mitä pukeutua ideoita naisten nahkatakkiin ja puseroon, jossa on kalloja ja lyijykynähame ja nahkavyö

Uudenvuodenaaton juhla -motto 50 -luku: Yhdistä rockabilly -mekko ja bandana

50-luvun teemabileet uudenvuodenaattona rockabilly-mekko naisille ja huivi sekä farkut ja t-paita miehille

Motto -puolueen 50 -luvun ruoka: alkupaloja marinoitua mozzarellaa, oliiveja ja tomaatteja

Rock n Roll -teemapuoli 50 -luvulla valmistetaan ruokaa, jossa tarjoillaan marinoitua mozzarella -alkupaloja

50 -luvun teemaruoka: Tortilla -kanapeitot juustoa, oliiveja ja keltaisia ​​tomaatteja

Teemajuhla 50 -luvun ruoka tortilla canapes juustolla

Alkupala kurkulla ja lohikakulla

50 -luvun teemajuhla mitä syödä alkupaloja kurkun ja lohen kanssa

Uudenvuodenjuhlan alku: täytetyt sienet 

50 -luvun teemajuhlat mitä syödä, täytä sienet juustolla

Sormiruoka uudenvuoden juhliin: minihampurilaiset

50 -luvun teemajuhlat syövät minihampurilaisia ​​oliivien kera

Sormiruoka uudenvuoden juhliin: hedelmävartaat

50 -luvun teemajuhla syö vartaita hedelmien ja jogurttikastikkeen kanssa

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)