15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uudenvuoden kampaustyyny – ideoita, vaihtoehtoja ja ohjeita lumoavaan ulkonäköön

Uudenvuodenaattona kampaus punos sivusuunnassa punos keskipitkä

Onko sinulla jo suunnitelmia tulevaa uudenvuodenaattoa varten ja mietitkö tyyliäsi, joka varmistaa lumoavan alun uudelle vuodelle? Uudenvuodenaattona paitsi asun ja meikin on oltava kunnossa, mutta myös kampauksen on sovittava täydellisesti, jotta voit tuntea olosi mukavaksi ihossasi ja juhlia uutta vuotta häiriöttömästi. Seuraavassa viestissä olemme koonneet erilaisia ​​muotoiluideoita uudenvuodenaattona punottuun kampaukseen, jonka pitäisi toimia inspiraationa. Katso itse, että jopa yksinkertaiset punotut kampaukset näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä!

helppo punos kampaus uudenvuodenaaton opetusohjelma keskipitkät hiukset

Vuodenvaihteessa voit päättää sydämesi mukaan, muotoiletko hiuksesi auki, solmutko, kiusoitteletko vai käytätkö ne punottuina muotoiltuun kampaukseen. Jokainen, joka valitsee letin kampauksen, varmistaa jännittävän, romanttisen ja tyylikkään ulkonäön. Kampauksesta riippuen punotut hiukset voivat myös näyttää leikkisiltä, ​​rennoilta ja hyvin tyttömäisiltä. Uudenvuoden punottu kampaus on ehdottomasti sisään ja uskomattoman monipuolinen.

Tee yksinkertaisia ​​punottuja uudenvuoden kampauksia itse – punospunos

puoliksi avoin palmikko ensimmäiseksi pitkät hiukset helposti

Yksi yksinkertaisista mutta houkuttelevista kampauksista keskipitkille hiuksille ja myös pitkille hiuksille, jotka voit tehdä itse uudenvuodenaattona, on epäilemättä sivussa oleva punos. Tällainen kaunis kampaus, kuten yllä olevassa kuvassa, antaa sinun käyttää hiuksiasi puoliksi auki ja punottuina. Punostele vain hiukset sivuun temppeliä pitkin ja lopuksi kiinnitä valmis sivupunos pään taakse leikkeellä.

Uudenvuoden kampaukset, punottu nauha

Uudenvuoden kampaus pitkät hiukset hiusnauhalla

Kaunis ranskalainen punos, joka on erittäin monipuolinen, on erittäin suosittu ja enimmäkseen punottu. Jos esimerkiksi haluat tehdä omia uudenvuodenaaton kampauksia, jotka korostavat tyylikästä iltapukua, voit punoa punokseen sopivan värisen hiuspannan. Jopa yksinkertaisin punos näyttää erityisen tyylikkäältä ja omaperäiseltä värillisen nauhan ansiosta.

Naiselliset, yksinkertaiset punotut kampaukset, joissa on lettihiuspanta

kampaukset puoliksi auki punottu seppele kapea punos

Jos sinua siunataan tilavilla ja hieman aaltoilevilla hiuksilla, voit jättää juhlan kunniaksi hiukset auki ja punoa ohuet hiukset ja muuttaa ne romanttiseksi ja herkäksi hiusnauhaksi. Jos sinulla ei jostain syystä ole tarpeeksi aikaa tehdä monimutkaisia ​​kampauksia, lettihiuspanta on erinomainen ratkaisu, joka takaa sinulle erityisen kauniin ulkonäön ilman vaivaa. Jos käytät kauniita päänauhoja, joissa on kuohuviinikiviä, voit integroida ne itse tekemääsi punottuun kampaukseen ja alleviivata filigraanipunoksen erityisen kauniilla tavalla.

tee vesiputous punos uuden vuoden kampaus itse

Jokainen, joka on päättänyt uudenvuodenaikaisen letin kampauksesta, voi kokeilla letin ehdottomasti lonkkavaihtoehtoa, nimittäin vesiputouksen punosta. Tällä punotulla kampauksella muutama säie putoaa löysästi punoksesta ja muistuttaa vesiputousta. Pienellä harjoittelulla voit muuttaa hiusten pään todelliseksi katseenvangitsijaksi. Seuraavalla taittotekniikalla voit saavuttaa halutun vesiputousvaikutuksen hetkessä.

Tee uudenvuoden kampaukset itse – ohjeet vesiputous punosten punomiseen

kampaukset uudenvuodenaattona pitkät hiukset vesiputous punos tyyli

Kampaa hiukset ja jaa ne sivuosiin. Punostele talonpoika punokseen pään etuosassa kolmella hienolla säikeellä. Lisää sitten punokseen aina uusia hiuksia. Kun punot uuden langan punokseen, anna nykyisen pudota löysästi alas. Jatka punomista, kunnes se on pään takaosan keskellä. Päätä lopuksi punos hiuksista. Vesiputouksen kampausta voidaan muuttaa millä tahansa tavalla, ja se voidaan esimerkiksi punoa seppeleen tavoin tai punota taaksepäin molemmilta puolilta. Kun olet saanut sen kiinni ja käyttänyt tekniikkaa muutaman kerran, voit helposti punoa vesiputouksen punokset.

Tee tyylikkäitä ja monipuolisia tuoreita luupunoksia itse

mohawk -tyyli pitkät hiukset uudenvuodenaaton kampaukset punottu letti

Ulkonäkösi on erityisen tyylikäs, jos punot pitkän harjasi kalanruotopunokseksi. Vaikka tämä kampaus näyttää uskomattoman monimutkaiselta, se on melko helppo muotoilla uudelleen. Ensinnäkin sinun täytyy sitoa hiukset pään taakse tiukkaan punokseen. Jaa sitten punos keskellä kahteen samankokoiseen hiuslankaan. Ota ulompi hiuslanka vasemmasta hiuslangasta ja aseta se vasemman hiuksen päälle kahden hiusosan väliin.

Uudenvuodenaattona kampaus punos rento punonta itse

Toista sama prosessi oikealla hiuslangalla ja luo ulkoinen kalanruotopunos ulkoa sisäänpäin. Jos haluat rentoa ulkoasua tulevalle uudenvuodenjuhlalle, voit tehdä kalanruotopunoksen pörröiseksi. Jotkut punokset, jotka on punottu löysästi alusta alkaen ja saatat päätyä kalanruotopunokseen, näyttävät myös hyviltä.

Punos tyylikkään ulkonäön perustana

Kalanruoto punos punos pulla tyylikäs updo

Tämän tyylikkään ja tehokkaan hiuksen avulla pitkille hiuksille kiinnität varmasti kaikkien huomion. Jos haluat korvata pulla tällä kertaa eri kiehtovalla muunnelmalla, voit kiertää löysästi punotun kalanruoto- tai talonpoika punoksen kauniiksi, matalaksi pullaksi. Yksinkertainen ja houkutteleva variantti tyylikkäästä uudenvuoden kampauksesta.

Uudenvuoden kampaus Gretchenzopf

uudenvuoden kampaukset tehdäksesi seppeleen punoksen

Punottu kruunupunos näyttää erittäin kauniilta, naiselliselta ja lumoavan kauniilta. Voit helposti tehdä tämän punotun pitkän kampauksen itse. Kaunis hiusten seppele, jota kutsutaan myös Gretchenzopfiksi, sinun on ensin jaettava keskeltä ja jaettava hiukset puoliksi. Punota nyt klassinen punos vasemmalle ja oikealle ja kiinnitä se hiusnauhalla. Kerro punokset päällekkäin ja kiinnitä ne päähän bobby -nastoilla.

Punottu kruunupunos

uudenvuodenaaton kampaukset punottu jennifer morrison kala punos seppele

Toinen ihana updo, joka on epäilemättä yksi viehättävimmistä uudenvuoden kampauksista, on tämä keskiaikainen-aiheinen, punottu kruunupunos. Tässäkin sinun on ensin jaettava sivuosa ja punottava ranskalainen punos lähellä otsaa. Tällöin sinun on vuorotellen otettava hiussauvat otsasta ja pään takaa.

Julianne Houghin punottu pääntie

Korvan ympäriltä sinun on punottava hiukset normaalisti ottamatta ylimääräisiä säikeitä. Sitten valmis punos kiinnitetään pään ympärille kuin kruunu hiusleikkeillä. Julianne Houghin kaltaiset tähdet rakastavat esiintyä tällaisen tyylikkään punoksen kanssa. Jos haluat luoda tämän kiehtovan ilmeen, sinun on ensin punottava löysä letti kruunu ja vedettävä letti varovasti erilleen. Tasoita seuraavaksi sivut ja kierrä punos matalaksi pullaksi.

keltainen kuuli löysästi punottujen pitkien kampausten punoksen

Riippumatta siitä, valitsetko uudenvuodenaattona ylellisen, romanttisen tai tyttömäisen letin kampauksen, voit olla varma, että punottu kampauksesi houkuttelee innostunutta ulkonäköä ja kruunaa juhla -asusi. Hauskaa muotoilua ja juhlia kauniisti!

Previous Post
Nyrkkeily – Hyvä kunto ja nopeat refleksit
Next Post
20 terassikasveja suoralle auringonpaisteelle, jotka kestävät paljon lämpöä ja kuivuutta