15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideoita uudenvuodenaattona lasten kanssa: 10 juhlavinkkiä lasten kanssa vietettävään juhlaan

uudenvuodenaaton ideoita lapset vanhemmat aikuiset puoluejuhla

Joulupäivien jälkeen, jotka olivat joillekin ehdottomasti stressaavia, seuraava juhla on ohjelmassa. Ehkä yleisin kysymys tähän aikaan vuodesta on varmasti: Mitä teet uudenvuodenaattona? Monille lapsiperheille, varsinkin jos he ovat vielä pieniä, on haaste täyttää keskiyöhön ja muutama tunti sen jälkeen vaihteleva sisältö pienimmille. Suurimman osan ajasta juhlit lasten kanssa kotona tai ystävien kanssa, joilla on myös lapsia. Se on kätevä kaikille, ei kallis, ja jokaisella on seuraa. Jos haluat hyvin erikoisen uudenvuodenaaton, jossa kaikki voivat pitää hauskaa, löydät täältä luovia uudenvuodenaaton ideoita lasten kanssa sekä hyödyllisiä vinkkejä täältä.

Ideoita uudenvuodenaattona lasten kanssa: Tunnelmallinen sisustus

uudenvuodenaaton ideoita lastenjuhlien koristelu jännittävää

Keskiyön odottaminen lasten kanssa voi joskus olla todella pitkä. Pienet ovat usein kärsimättömiä ja menettävät nopeasti motivaation odottaa. Et voi myöskään istua hiljaa pöydän ääressä. Sinun olisi pitänyt valmistautua jännittäviin aktiviteetteihin. Jokainen todellinen juhla tarvitsee kuitenkin myös viileän koristeen. Aloita iltapäivällä asuntosi valmistaminen yhdessä lasten kanssa tulevaa uudenvuodenaaton juhlaa varten. Sinun on helppo innostaa pieniä auttajia täyttämään ilmapallot konfetillä, täyttämään ne ja ripustamaan ne sen jälkeen.

Juhlahatut pienille vieraille

uudenvuodenaaton ideoita lasten juhlahattuja

Riippuen siitä, kuinka vanhoja lapset ovat, he voivat päästää luovasti höyryä ja tehdä osan juhlakoristeista, esimerkiksi juhlahattuja. Tarjoamme hatun mallin täällä ja käsityöt voivat alkaa. Seuraavia materiaaleja tarvitaan: pahvi, käärepaperi tai muu mukava koristepaperi, sakset, teippi ja joustava ompelulanka. Tytöille voit myös hankkia muutaman yksinkertaisen pääpannan, tehdä pikkuhattuja ja kiinnittää ne päänauhoihin. Juhlahattuja voidaan valmistaa myös paperikupista koristelemalla paperikupit kauniisti ja kiinnittämällä kuminauha tai nauha molemmille puolille.

uudenvuodenaaton ideat lasten paperihattu tee itsellesi malli

Valokuvakoppi pienille

uudenvuodenaatto ideoita lasten valokuva vene tausta tarvikkeet

Hieman enemmän luovuutta käyttämällä voit tehdä upeita valokuvaveneiden lisävarusteita ja ottaa niistä kauniita, hauskoja ryhmäkuvia. Viikset, juhlahatut ja värikäs tausta ovat osa perusvarustetta. Riippuen siitä, kuinka pitkä sinä ja kutsutut lapset olet, voit tehdä tarvikkeet itse. Internetissä on lukuisia malleja, joita voidaan käyttää kaavaimina. Lisäksi on aina mahdollisuus ostaa nämä valmiina juhlakaupasta.

Mottojuhlat lapsille

uudenvuodenaaton ideoita lasten teemalla juhlapuvut asusteet

Lapset pitävät myös juhlista ja juhlista, varsinkin jos ne ovat jännittäviä. Ja he ehdottomasti ajattelevat, että pukeutuminen on jännittävää ja todella hauskaa. Keksi mukava motto ja tee juhlatarvikkeet lastesi avulla. Jos se liittyy aiheeseen, hanki kasvomaaleja ja malleja, joiden avulla lapset voivat tehdä oman meikkinsä. Yksittäisten pukujen ostamisen sijaan voit yksinkertaisesti valmistaa valkoisia T-paitoja kaikille ja ehkä muutamia malleja ja jättää lapsille mahdollisuuden tehdä naamiointi itse.

Ilmapallolaskenta

uudenvuodenaaton ideoita lasten ilmapallolaskenta

Kuten vanhemmat tietävät jo varmasti, lapsilla ei koskaan ole kärsivällisyyttä ja kysymyksiä, kuten: “Mamaa, Pappaa, kuinka kauan kestää uuteen vuoteen?” Voi olla ärsyttävää. Suuri uudenvuodenaaton idea lapsille on ilmapallolaskenta, ja et varmasti kuule tätä kysymystä uudelleen. Tätä varten saat tarpeeksi heliumpalloja ja merkitset ne lapsesi kanssa juhlan alkamisesta keskiyöhön. Se voi olla joko parillinen tunti tai puoli tuntia. Kun se on ilmapallolla, lapset saavat räjähtää sen. Se tulee vieläkin jännittävämmäksi, kun täytät ilmapallot konfetillä.

Yllätyspussit

uudenvuodenaatto ideoita lapset konfetti tinker hauskaa

Jotta “pitkä” aika 00:00 asti olisi lapsille jännittävä, sinun pitäisi keksiä enemmän kuin vain yllätys. Upea uudenvuodenaaton idea lasten kanssa on viisi tai kuusi yllätyspussia, jotka täytät pienillä uudenvuoden yllätyksillä. Jokaiseen pussiin kirjoitat vapaasti valitun ajankohdan, jolloin pussi on avattava. Viimeinen on klo 23.55. Jokaisessa laitat pienen toiminnan ja siihen tarvittavat materiaalit. Tämä voi olla värityskuvia uudenvuoden ja joulun aiheista, jännittävä sarjakuva illalla, korttipeli tai tietokilpailu. Viimeinen laukku, joka sopii erinomaisesti uuden vuoden alkuun, sisältää kipinöitä, herneitä, ilmatyynyjä ja konfetteja. Lapset voivat jopa tehdä viimeiset itse.

Tee konfetti itse

uudenvuodenaaton ideoita lasten konfetit tekevät itsellesi vinkkejä

Konfetti on osa uudenvuodenaattoa, mutta lapset eivät saa leikkiä sen kanssa. Voit kuitenkin valmistaa upeita konfettipippureita itse. Tätä varten tarvitset: push-up-kakku-pop-astiat, värikkäät paperinpalat, washi-teippi ja hopealanka. Täytä nyt push-up kakku pop-säiliö pienillä hiukkasilla. Kun painat sitä ylös, paine rikkoo astian ja sataa konfettia. Sen sijaan, että ostat push-up-kakku-pop-astioita, voit tehdä konfetti-tykin itse yksinkertaisilla keinoilla. Paperikuppi, konfetti ja ilmapallo ovat kaikki mitä tarvitset uudelleenkäytettävien konfetti -tykkien valmistamiseen.

Juhlacocktaileja lapsille 

uudenvuodenaaton ideoita lapsille cocktaileja juomia

Nuorimmat juhlavieraat haluavat tietysti juhlia ja kokea kaiken kuten aikuiset. Uudenvuodenaattona juodaan pääasiassa kuohuviiniä ja nautitaan ilotulitteista. Alkoholi ja pyrotekniikka eivät tietenkään ole lapsille, mutta on olemassa lapsiystävällisiä vaihtoehtoja, esimerkiksi alkoholittomia cocktaileja ja kotitekoisia konfetteja. Voit kaataa alkoholittoman kuohuviinin kauniisiin laseihin ja lisätä värikkäitä kumimaisia ​​karhuja ilman paljon vaivaa.

uudenvuodenaaton ideat lapset juo limonadinsinistä

Lisäksi perinteinen limonadi tai kivennäisvesi voidaan värjätä eksoottisiksi hiilihapollisilla elintarvikeväreillä ja jos lisäät myös vähän siirappia erityiseen makuun, tuloksena on jotain hyvin erityistä. Tässä on nopea resepti värikkäälle limonadille: liuotetaan 3 rkl sokeria 3 rkl vettä, lisätään 1 tl kookosuutetta, 1 l limonadia ja muutama tippa elintarvikeväriä, sekoitetaan kaikki hyvin ja kaadetaan lasiin. Lapsille on myös tärkeää näyttää juoma tai ruoka houkuttelevalta.

Koristele cupcakes

uudenvuodenaaton ideoita lasten cupcakes koristella herkullisia

Kuppikakut voidaan myös kauniisti sisustaa ilman kuumaa lasitetta. Paista vain useita pieniä muffinsseja etukäteen ja tarjoa shish -kebab -vartaat, ehkä muutama kertakäyttöinen lusikka ja kaikki syötävät koristeet, kuten: erilaiset täytteet, kuorrutus, sokeriruiskut eri väreissä, valkoinen ja ruskea suklaasydän, sokerihelmet. Sisustus on lasten ja heidän mielikuvituksensa varassa. Ennen sitä sinun tarvitsee vain peittää ympäröivä alue foliolla tai paperilla ja pitää esiliina jokaiselle lapselle.

uudenvuodenaaton ideoita lasten cupcakes -koristeluun

Previous Post
Nyrkkeily – Hyvä kunto ja nopeat refleksit
Next Post
20 terassikasveja suoralle auringonpaisteelle, jotka kestävät paljon lämpöä ja kuivuutta