15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sisustus ja tarvikkeet tulevalle vuodenvaihteelle – TIME mukaan

Uusi vuosi-aika-kuluu-katsella-nuori-nainen

Vuosi lähestyy loppuaan ja se on liittynyt meihin marraskuusta lähtien Vuosikatsaus 2016 toiselle. Aika näyttää kuluvan hetkessä, kun viime viikkojen ja kuukausien kuvat kuluvat ohi. Missään muussa vuodessa ajankohta ei ole niin läsnä ja niin tärkeä kuin vuodenvaihteessa. Miksi et valitse koriste -esineitä omaan kotiisi ja henkilökohtaisia ​​asusteita asuusi, joiden teema on juuri tämä?

Tämä artikkeli sisältää ehdotuksia ja vinkkejä tulevaa vuodenvaihdetta varten, joka kehittää erityistä tunnelmaa vuosien välillä.

Vinkki 1 vuodenvaihteessa: uusi kello useammin

Uudenvuodenaatto-lahja-uudenvuoden-rannekello-nainen-ruusukulta

Sen ei tarvitse olla kalleimpia Rolex -kelloja viimeistelemään asuja jouluksi, vuosien tai uudenvuodenaattona. Sivustolla Kapten-son.com Kellojen valinta ehdottomasti nähtäväksi, ja se sanan molemmissa merkityksissä. Kellot rannekkeilla

• nahkaa,

• Mesh

• nylon,

• Canvas,

• kultaa tai

• Hopea

voidaan yhdistää upeasti monenlaisiin vaatetyyleihin. Kellot näytetään yhdessä vastaavien asujen kanssa. Se inspiroi sinua luomaan oman. Olipa rento, tyylikäs, tyylikäs, urheilullinen tai juhlava – kellot täydentävät ulkoasua, erikoiskellot sitäkin enemmän.

Kellot antavat lausunnon ja voivat täydentää asun

Uusi vuosi-kello-motiivi-rannekello-lahja-tyylikäs asu

Toinen hauska idea on kantaa mukanasi kaulakoru, jossa on kello (naisille) tai arvokas taskukello (miehille). Tämä erityinen vuodenaika muistuttaa meitä uudestaan ​​ja uudestaan ​​siitä, että kaikki on ohikiitävää ja että hetki on tärkeä.

Vinkki 2: oviseppele valitsimella

Uusi vuosi-koristelu-ovi-seppele-valitsin-kanelitangot-appelsiiniviipaleet

Itse suunnitellut oviseppeleet, joissa on kellotaulu, ovat luovia ja erehtymättömiä. Yksi mahdollisuus on koristaa jo olemassa oleva jouluoven seppele, kääriä astia yksinkertaisella nauhalla ja koristaa se sitten keskikokoisella, itse tehdyllä kellotaululla.

Toinen idea on jakaa yksittäiset numerot ja kellon osoittimet tasaisesti seppeleen. Yhdessä vahvojen värien kanssa tällainen oviseppele voi näyttää värikkäältä ja iloiselta. Tällaisesta seppelestä tulee huomaamaton ja tyylikäs, kun se pienennetään keskimmäisiin numeroihin 12, 3, 6 ja 9 hopeasta tai mattakullasta.

Vinkki 3: koristele teevalot numeroilla

Uusi vuosi-deco-teekynttilän haltijan numerot-koristele-kelkka

Talvella monissa huoneistoissa ja taloissa on lukuisia teevaloja. Ne voidaan myös koristaa “aikamerkeillä”. Värillisten lasikivien tai hiekan sijasta vuotta 2017 voidaan käyttää hopeana, kultaisena tai kirjavana koristeluun. Voit hankkia vuoden käsityöliikkeissä, usein hyvin varustetuissa juomamyymälöissä, jotka tarjoavat koriste-esineitä juhliin ja juhliin. Yhdessä hopeatähtien kanssa, jotka muistuttavat hieman tulevasta ilotulituksesta vuoden vaihteessa, teevalojen koristelu valmistuu hetkessä.

Vinkki 4: Tonga – Saksa – USA

Uusi vuosi-sisustus-tarvikkeet-kellot-herätyskello-eri-kello-alueet

Ensin Tonga ja Samoa juhlivat vuodenvaihdetta, muutama tunti myöhemmin Kiina, Filippiinit ja Singapore, sitten Saksa ja monet muut Euroopan maat, ja lopulta uusi vuosi alkaa Yhdysvaltojen pienellä saarilla. Tämän maailmanlaajuisen tapahtuman dokumentoimiseksi seinälle voidaan ripustaa useita kelloja vierekkäin, jotka ilmoittavat vastaavan paikallisen ajan ja päivämäärän.

Paikkojen valinnan tulee olla hyvin yksilöllistä. Miksi ei

• menneen vuoden suosikki lomakohde,

• tyttären opiskelupaikka lukukauden aikana ulkomailla tai

• valitse häämatkan sijainti?

Viimeisten 12 kuukauden intensiivinen huolenaihe tuo varmasti esiin joitakin paikkoja, jotka ovat erittäin tärkeitä hyvin henkilökohtaisista syistä. the Katsaus uudenvuoden aikavyöhykkeisiin auttaa määrittämään oikean järjestyksen ja ajan.

Vinkki 5 vuodenvaihteessa: pidä aikasuunnittelija käsin

Uuden vuoden ajatukset-aikojen suunnittelija-tasku-kirja-saavutettavat tavoitteet

Rakkaudella valittuja, huolellisesti hoidettuja taskukalentereita voidaan käyttää myös järkevästi tällä tavalla

On tavallista järjestää tapaamiset älypuhelimen sovelluksella. Haptisen kalenterin käyttäminen on aikaa vievämpää. On taskukalentereita, jotka jakautuvat päivittäin tunteihin. Nämä ovat yleensä melko laajoja ja paksuja, jos niillä halutaan tarjota tietty määrä tilaa merkinnöille. Se ei itse asiassa ole välttämätöntä. Jotta voisimme käsitellä positiivisesti aikaa, paperitavarakaupan kauniisti suunnitellut kalenterit ovat juuri oikea asia.

Jos haluat pitää huolta itsestäsi ja ajastasi vuodenvaihteessa, annat itsellesi automaattisesti suuremman arvostuksen. Ajan suunnittelija muistuttaa painollaan ja tunteellaan aina ajan tärkeydestä. Se sulaa kirjaimellisesti sormien välissä ja häviää peruuttamattomasti. Muuten, kalenterit ovat suosittu joululahja, ja ne voivat olla onnellinen syntymäpäivälahja jopa uudenvuoden ensimmäisinä viikkoina.

Uuden vuoden juhlat-kellot-koristetarvikkeet

Kaikkien ei tietenkään tarvitse kantaa kalenteria mukanasi päivästä toiseen – eikä se ole välttämätöntä. Kyse on uudenvuoden suunnittelemisesta laajasti eteenpäin, omien tavoitteiden asettamisesta ja päivämäärän asettamisesta. Silloin suunnitellut uuden vuoden lupaukset tulevat äänekkäiksi tämä tilasto sellaisilla lausunnoilla

• Haluaisin harrastaa enemmän urheilua (jälleen),

• Haluan syödä terveellisemmin,

• Haluaisin viettää enemmän aikaa ystävien ja perheen kanssa tai saada enemmän aikaa heille ja

• Haluan päästä urakehityksen seuraavalle tasolle

ovat aivan liian epämääräisiä. Kalenteri auttaa saavuttamaan saavutettavia tavoitteita. Kuka esimerkiksi kirjoittaa uuden suunnittelijansa,

• Ilmoittaudu juoksuryhmään viimeistään 30. tammikuuta,

• Syö salaattia vähintään kaksi kertaa viikossa,

• koordinoida yhteinen cocktail -ilta ystävien kanssa joka kuukausi tai

• pakottaa palkankorotus tulevassa arviointihaastattelussa,

luo siten “tosiasioita”, jotka on kirjoitettu mustavalkoisesti. Ajattelu, muistiinpanojen kirjoittaminen ja lukeminen ilmentävät tiettyjä tavoitteita paljon kestävämmin kuin vain koskettamalla niitä ja sitten unohtamalla ne uudelleen. Syötetyt kohteet voidaan tietysti siirtää älypuhelimen kalenterisovellukseen, mutta niillä pitäisi olla erityinen sijainti.

Sitten seuraavan vuoden vaihteessa voit katsoa taaksepäin tapahtumarikasta, vaihtelevaa ja tyydyttävää vuotta, joka on värikkäämpi, tunteellisempi ja tärkeämpi kuin kaikki televisiossa esitettävät vuosikatsaukset.

Lähteet: pixabay.com © (CC0 Public Domain):

Nuuskamuikkunen, Mysticsartdesign, Pexels, fignshop, geralt, domeckopol, Unsplash, the5th

Previous Post
Modulaarinen talon suunnittelu lomalle keskellä metsää
Next Post
Koko kehon harjoittelu + sydän – trendikäs punta kuntoharjoitus