15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uudenvuodenaaton pelit aikuisille ja lapsille – ideoita uudenvuodenjuhliin

Uudenvuodenaatto on suosittu festivaali, joka merkitsee uudenvuoden alkua ja jota vietetään lähes kaikissa maailman maissa. Vietät uudenvuodenaattoa perheen, ystävien tai sukulaisten kanssa, voit pitää hauskaa Uudenvuoden pelejä pelejä, jotka tekevät juhlista onnistuneita. Täältä löydät useita uudenvuodenaaton peliideoita, jotka sopivat lapsille ja aikuisille ja jotka voivat keventää tunnelmaa vuoden viimeisenä iltana.

Uudenvuodenaaton pelit aikuisille-hauskaa-uudenvuodenaatto juhla-juhlapelit-konfetti

Mihin aikaan uudenvuoden pelata pelejä?

Uudenvuoden pelit aikuisten juhlat-hatut-lasit-hauskat-hauska-juhlapelit

Uudenvuodenaaton pelien tulee ennen kaikkea olla hauskoja ja saada juhlavieraat hyvälle tuulelle. Täydellisen pelin pitäisi olla rentouttava, se ei vaadi liikaa ajattelua eikä saa toimia hitaasti. Uudenvuodenaaton pelejä pelataan parhaiten illallisen jälkeen, kun vieraat ovat täynnä ja todennäköisesti hieman väsyneitä. Pelit, joissa harjoitellaan tai jopa tanssitaan, ovat tässä tapauksessa loistavia vaihtoehtoja, koska ne voivat tuoda elämän takaisin iltaan.

Tyypillisiä uudenvuoden pelejä ja tapoja – lyijyn kaataminen

Uudenvuodenaaton pelit tyypillinen-tavat-lyijy-kaataminen-perinne-uudenvuodenaaton ennustus

Pääsääntöisesti uudenvuodenjuhlan peleihin ei liity erityisiä tapoja. Kuitenkin monet perheet ja yhteisöt pelaavat pelejä, kuten lyijyn kaatamista ja huijausta, ja siksi niitä pidetään tyypillisinä uudenvuodenaattona. Lyijyn kaatamisella ennustetaan seuraavaa vuotta tunnistamalla lyijystä valmistetut muodot kuumentamalla ja etsimällä niiden merkitys merkitysluettelosta.

8 joulupeliä koko perheen kanssa ajan viettoon

Tehtäväpeli Uudenvuodenaatto: Paljon hauskoja ideoita unohtumattomaan uudenvuodenjuhlaan!

Lasten juhlapelit hämärässä sisätiloissa ja ulkona – 11 hauskaa ideaa taskulampulla

Uudenvuoden pelejä perheelle

Uudenvuodenaaton pelit perhe-lapset-aikuiset-ideat-hauska-uudenvuodenaatto

Lapset rakastavat vain ilotulituksen hehkua ja odottavat kärsimättömästi, joten se on myös erottamaton osa uudenvuodenaaton juhlaa. Monet perheet katsovat televisiotuotantoa “Illallinen yhdelle”, joka lähetetään perinteisesti sinä päivänä. Jos aiot vain viettää uudenvuodenaaton kotona perheen kanssa, voit pelata klassisia perhepelejä, kuten “Monopoli”, “Aktiviteetti”, “Tabu” tai “Mensch eire dich nicht”.

Suosittuja pelejä – pelaa charadeja

Uudenvuodenaaton pelit aikuisten parvi-leikki-suosittu-juhlapeli-uudenvuodenaatto

Charade on klassikko missä tahansa juhlissa, jossa on useita vieraita. Se on lautapeli pantomiimilla, jota pelaavat kaksi ryhmää ja tarvittaessa pelimestari. Pyydä ryhmiä tai pelimestaria kirjoittamaan esineitä tai elokuvan otsikoita paperille, taittamaan ne ja sekoittamaan ne kulhoon. Nyt pelaajien on vuorostaan ​​piirrettävä paperi ja pantomiimi pelaajiensa sana tai otsikko. Voittajan arvomiseksi voit voittaa pisteitä jokaisesta arvatusta sanasta tietyn ajan kuluessa. Ryhmä, jolla on enemmän pisteitä, kun kaikki paperit on vedetty, voittaa pelin. Uudenvuodenaaton pelit, kuten Charade, ovat viihdyttäviä ja sisältävät yleensä paljon naurua.

Uudenvuoden pelit aikuisille

uudenvuodenaaton pelit-aikuisten juomapelit-päätöslauselmat-arvaus-uudenvuodenaatto

Klassiset uudenvuodenaaton juhlapelit aikuisille ovat ruoka- ja juomapelit, jotka saavat aina hyvän mielen, jos et liioittele sitä. Jos juhlit uudenvuodenaattoa läheisten ystävien kanssa, jotka kaikki tuntevat toisensa hyvin, voit arvata ratkaisuja. Pelaajat kirjoittavat uudenvuodenlupauksensa paperille ja keräävät kaikki paperinpalat kulhoon. Sitten ne luetaan peräkkäin ja jokaista pelaajaa pyydetään arvaamaan, kuka teki vastaavan ratkaisun. Se, joka arvaa eniten ratkaisuja, on pelin voittaja.

Kokeile hauskoja pelejä – uusi ilme!

uudenvuodenaatto-pelit-hauskat-ideat-uudenvuodenaatto-juhlat-naamarit-vaatteet-hauska

Jos uudenvuodenaaton juhla on asunnossa, voit pelata New Look! -Peliä. Tätä varten isännän tulee valmistaa laukku tai suuri säkki, jossa on hauskoja vaatteita ja asusteita, kuten peruukit, aurinkolasit, uimapuvut, hameet ja vastaavat ennen juhlia. Pelaajat heittävät noppaa ja kaikkien, jotka heittävät kuusi, tulee päästä taskuunsa silmät kiinni ja pukea päälle vaatteensa tai asunsa. Peli on ohi, kun laukku on tyhjä. Nyt voit ottaa hauskoja valokuvia uuden ilmeen kanssa uudenvuodenaattona.

Peliideoita tanssilla

uudenvuodenaatto-pelit-tanssi-liike-hauska-hauska-hyvä-mieliala -juhla

Jotta jäljellä olevat tunnit kuluvat nopeammin vuodenvaihteeseen asti, sinä ja vieraasi voitte pelata uudenvuodenaattona pelejä tanssien kanssa, mikä samalla poistaa illallisen jälkeisen väsymyksen. Limbo on suosittu tanssipeli. Sitä soitetaan Karibian musiikkiin sauvalla tai luudalla. Muut pelaajat tanssivat tikun alla olevan musiikin mukaan, ensin nostamalla sitä ja sitten laskemalla sitä yhä matalammaksi. Pelin avulla määritetään, kuka on joustavin, ja hänen pitäisi saada palkinto tai pieni palkinto.

Pelit uudenvuodenaattona kotona

uudenvuodenaaton pelit-teini-ikäiset-totuus-teko-riski-pyöritä pulloideaa

Suosittu peli “Totuus, teko tai riski” on hyvä idea uudenvuodenaaton juhliin ystävien kanssa, ja sitä pelataan erityisesti nuorten keskuudessa. Mitä enemmän pelaajia osallistuu, sitä parempi. Pelaajat istuvat ympyrässä ja yksi heistä kääntää tyhjän pullon keskelle. Pelaajaa, jolle pullo osoittaa, kysytään: ”Totuus, teko vai riski?” Jos totuus valitaan, pelaajan tulee vastata kysymykseen rehellisesti, jos teko suoritetaan ja jos riski on valittava tehtävä kolmesta mahdollisuudesta.

Ideoita ruoan ja juoman kanssa

uudenvuodenaaton pelit-hauska-ruokakauppa-ruoka-kustannus-arvaus

Jos sinä ja vieraasi eivät ole täysin tyytyväisiä, voit pelata pelejä ruokinäytteillä. Seuraavan pelin nimi on “Food Science”, ja se vaatii lautasen, jossa on elintarvikenäytteitä ja useita lusikoita, sekä joitain liinoja peittääkseen pelaajien silmät. Pelimestari valmistaa erilaisia ​​yksinkertaisia ​​ruokia, kuten hunajaa, sinappia, ketsuppia, sokeria ja muita. Oletetaan, että silmät pelatut pelaajat maistavat ruokaa ja joutuvat arvaamaan sen. Se, joka ensin löytää oikean ratkaisun, voittaa kierroksen. Vaikka yksinkertainen ruoka -arvio kuulostaa yksinkertaiselta, se ei ole sitä. Tämä peli muuttuu erityisen hauskaksi, kun lisäät siihen epämiellyttäviä ruokia.

Toinen idea on järjestää erilaisia ​​ruokia ympyrään. Tässä yhdistetään maukkaita ja epämiellyttäviä vaihtoehtoja. Sinun ei tarvitse sokeuttaa silmiäsi. Nyt tämän ympyrän lähtökohta on valittu. Ensimmäinen pelaaja heittää numeron nopalla ja laskee ruokanäytteet, joista hän joutuu syömään. Joten jos hän heittää 5, hänen on syötävä viides ruokanäyte.

Uudenvuoden pelejä lapsille

uudenvuodenaaton pelit-lapset-tyypilliset keksejä-uudenvuodenaaton juhlat

Jos juhlit uutta vuotta pienimpien kanssa, sinun tulee valmistaa heille useita hauskoja uudenvuodenaaton pelejä, jotta he eivät kyllästy ennen keskiyötä. Hauska peli, jota voidaan pelata usean lapsen kanssa, on muumio.

Uudenvuoden ideoita lapsille – äiti swaddle

uudenvuodenaatto-pelit-lapset-äiti-swaddling-wc-paperi-juhla-peli-idea

Luo vähintään kaksi kahden pelaajan ryhmää osallistumaan peliin. Yksi ryhmän pelaajista pelaa muumioita ja toisen täytyy kääriä hänet kokonaan vessapaperilla. Ryhmä, joka pelasi roolin ensin tai teki paremman muumion, voittaa pelin.

Tyypillisiä lasten pelejä uudenvuodenaattona

uudenvuodenaatto-pelit-uudenvuodenaatto-lapset-viettävät-ideoita-pitää hauskaa

Yksi suosituimmista uudenvuodenaaton peleistä lapsille on keksejen piirtäminen. Se on hauskaa lasten kanssa ja voi tehdä keskiyöhön odottamisesta hauskempaa pienimmille. Voit valmistautua ennen varsinaista festivaalia ja tehdä keksejä itse. Tarvitset vain tyhjät wc -paperirullat, kreppipaperin ja pienet lelut tai makeiset täytteenä.

Pelejä pöydässä lapsille ja aikuisille

uudenvuodenaaton pelit-lapset-aikuiset-korttipeli-hauska-hopea-ilta-idea

Voit myös pelata uudenvuodenaaton pelejä pöydässä käyttämällä korttipelejä, noppaa tai yksinkertaisia ​​materiaaleja, kuten kynät ja paperi. Nyt sinulla on vihdoin mahdollisuus muistaa peli, jota et ole pelannut pitkään aikaan. Ei ole väliä onko “ihminen, älä vihastu”, “UNO”, “tabu” vai yksinkertainen “kolme peräkkäin”. Voit sopia etukäteen perheen tai vieraiden kanssa, jotta tiedät hyvissä ajoin, mitä sinun on valmistauduttava iltajuhliin. Olkipeliä voidaan pelata lasten kanssa käyttämällä yksinkertaisia ​​juomapilliä, pieniä paperia ja kulhoja jokaiselle pelaajalle.

Olkileikin säännöt

uudenvuodenaatto-pelit-lapset-olki-peli-juomapillit-paperi-juhlaidea

Useita paperinpalasia asetetaan suurelle kasalle pöydälle, jotta jokainen pelaaja pääsee helposti kasaan. Aloitussignaalin jälkeen pelaajien tulee imeä setelit kasasta juomapillien avulla ja kerätä ne omaan kulhoonsa. Pelin tekemiseksi hauskemmaksi muiden pelaajien muistiinpanot voidaan varastaa, mutta vain ennen kuin ne päätyvät kulhoon. Kuten muissakin uudenvuodenaaton peleissä, voittaja on se, joka on kerännyt eniten papereita lopussa.

Nuorten ja aikuisten suosima samanlainen peliidea toimii samalla tavalla. Kaikki osallistujat istuvat lattialla tai tuoleilla muodostaen ympyrän. Oljen käytön sijaan paperi tai yleensä pelikortti imetään suulla sisään ja se on siirrettävä seuraavalle pelaajalle ilman, että se putoaa. Jos hän tekee niin, suudelma tapahtuu automaattisesti.

Vaihtaa lahjoja

uudenvuodenaaton pelit-pienet lahjat-vaihto-uudenvuodenaaton juhlaideat

Sen sijaan, että valmistaisit lahjoja uudenvuodenaaton juhliin, voit järjestää uudenvuodenaaton pelejä vaihtaaksesi lahjoja. Jokaisen vieraan tulee tuoda juhliin pieni lahja ja kääriä se sanomalehtiin naamiointia varten. Lahjat asetetaan pöydälle ja noppaa heitetään, kunnes heität kuusi. Sitten hän voi valita lahjan purkamatta sitä, kunnes kaikki vieraat saavat lahjan.

Previous Post
Muotoile modernit viikset – 7 nykyistä kampausta kasvoille yhdellä silmäyksellä
Next Post
Alemman vatsalihasten harjoittelu: harjoitussuunnitelma ja tehokkaimmat vatsalihakset yhdellä silmäyksellä!