15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pöytävuoren juurella sijaitseva lasitalo loistaa jälleen SAOTAn kunnostamisen jälkeen

talo lasi edessä, uima -allas, asuntoja valaistus

SAOTAn Invermark -asuinpaikka, joka sijaitsee yhdessä Kapkaupungin ylellisistä esikaupunkialueista, ansaitsee huomiomme yleisellä ulkonäöllään ja historiallaan. Pöytävuoren juurella sijaitsevan lasiseinäisen talon suunnitteli itselleen vuonna 1969 eteläafrikkalainen arkkitehti Gilbert Colyn. Kiinteistö sai inspiraationsa kahdesta modernistisesta talosta, nimittäin Mies van der Rohen Farnsworth -talosta vuodelta 1951 ja Phillip Johnsonin lasitalosta vuodelta 1949. Invermark Housen lahjakas arkkitehti tunnustettiin erinomaisesta työstään vuosikymmeniä sitten ja hänelle myönnettiin arkkitehtipalkinto.

moderni talo, jossa lasinen julkisivu etupihan valaistus

Vuonna 2013 SAOTAn johtaja ja arkkitehti Stefan Antoni osti tämän kiinteistön. Kapkaupungin Higgovalen vihreän esikaupungin lasiseinäinen talo oli jo niin huonossa kunnossa, että se oli pian purettava. Antoni von SAOTA tunnusti talon arkkitehtonisen arvon. Antonille tehtiin Invermark Housessa laaja remontti, jossa kaikki työt kunnioitettiin kiinteistön alkuperäistä rakennetta kunnioittaen. Hänen ponnisteluistaan ​​ja erinomaisesta työstään palkittiin myös tunnetun Cape Architecture Institute -palkinnon.

sisustus moderni lasi edessä takka valkoiset huonekalut

Remontin aikana kauniista lasiseinäisestä talosta avautui kiehtova näkymä kaupunkiin ja merelle. Suuret ikkunat ovat myös varmistaneet, että huoneet ovat valon tulvia. Lasinen etuosa ja avoimen huoneen konsepti auttavat luomaan saumattoman siirtymisen sisä- ja ulkotilojen välillä. Uima -allas siirrettiin vuoristopuolelta auringolta poispäin rakennuksen eteen. Tämä varmisti myös enemmän yksityisyyttä mm. Vuoren taakse rakennettiin uusi puutarha. Puutarhassa on suuri nurmikko ja kauniit puurivit. Talo Invermark on täysin sopusoinnussa ympäröivän luonnon kanssa.

lasi julkisivu olohuone parkettilattia puukatto puiset kattopalkit

Sisustus sai nykyaikaisen ilmeen avoimen asumiskonseptin ja yksinkertaisten, modernien huonekalujen ansiosta. Vaikuttavassa talossa on kaksi oleskelutilaa, keittiö, makuuhuone ja tyylikäs kylpyhuone, jossa on soikea, vapaasti seisova kylpyamme. Kylpyhuoneesta on upeat näkymät puutarhaan. Vaatekaappi toimii erottavana makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välillä. Koko sisustus on onnistunut ja fantastisen kaunis koostumus moderneista huonekaluista ja aksentteista, jotka on yhdistetty luonnonmateriaaliin. Tämä unelma -talo huokuu erityistä viehätystä, jota ei voi sivuuttaa.

massiivipuinen ruokapöytä näkymä puutarhaan nurmikko puita

invermark -talo, jossa on lasinen etupihan makuuhuone

lasiseinäinen vaatehuone

invermark residence kylpyhuone vapaasti seisova kylpyamme

olohuone oleskelutila vaatehuone neutraalit sävyt

avoimen tilan konsepti makuuhuonealue kylpyhuone puukatto

puutarha nurmikko puut penkki lasi julkisivu

portaat talon ulkopuolella, lasinen etuosa kirkas

vuoret luonto uima -altaan viheriön ulkopuolella

etelä -afrikka merinäköala vuoret luonto uima -allas yksityinen asuinpaikka

puutarha invermarkin residenssin viheraluepatsas

autotallin sisäänkäynnin seinän istutusbetoni

pohjapiirros talo lasi edessä invermark saota

* Löydät lisää SAOTA -projekteja tässä

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
DIY -ikkunan koristelu kesäksi – 8 ohjetta luoville koruille ja yksityisyysnäytöille